WARDENCLYFFE Süper Formuyla Yine Kazanmaya Yakın "İZMİR"

1.Koşu: 2

2.Koşu: 1.2

3.Koşu: 1.2.4

4.Koşu: 4 ve yukarı İngiliz safkanlarının uzun mesafeli Handikap-15 yarışında; üst üste ikinci tamamladığı son koşularında kazanmasının yakın olduğunu gösteren (6) HAKMAN ile son yarışını beyaz bayrak ayna yaparak beş boy farkla kazanan (4) STAR MAN önde gelen isimlerdir. Üst sıralardan düşmedikten sonraki beşinciliği pek ışıklı olmasa da (1) GHOST RUNNER mesafeye yatkın olmasıyla güven verirken, kilosu ağır olmasına rağmen boş kalırsa (2) MINGUINHO rakiplerine üstünlük kurabilir. Tabelada yer bulduğu yarışı sonrası aşama gösteren (3) BARİ, 1400 metrede kazandıktan sonra uzun mesafede tabela dışında kalan (5) GOLDEN FAIRY ve bu yarışında farklı koşmasını beklediğim (8) PATRIOT sonraki ihtimaller.

5.Koşu: Dişi İngilizlerin Maiden mücadelesinde; ikinci tamamladığı son yarışında formunu bulmaya başladığını belli eden (4) MARIA QUEEN bu kez bir adım öndedir. Grubun tecrübeli isimlerinden (3) KRYPTONITE her ne kadar son yarışında etkisiz kalsa da denk rakipleninin yanında değerlendirilmelidir. Kısa ve orta mesafelerdeki son koşularında tabeladan düşmeyen (1) CANDY PALAZ'ın idman görünümü kusursuz olup yazılması taraftarıyım.

6.Koşu: Günün en önemli yarışı olan Arap safkanlarının Gr-2 mücadelesinde; süper durumdaki (5) RÜZGARDAHAN 1600 kumda kazandıktan sonra uzun mesafede Tabip'e yarım boy farkla geçilerek ikinci olurken jokeyi V.Abiş ile ilk şans verdiğim isimdir. 1400 kum pistteki son koşusunu kazanıp formunu sürdürmesiyle (3) HALİM AĞA rakip görünürken, ön tarafta istediği tempoyu bulması durumunda (1) ANKA ATEŞİ rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçtedir. Bir süre aradan sonra Antalya'ya üçüncülük yapan (4) KARDEŞCAN'ı da dikkate almanızı öneririm.

7.Koşu: Kum pistin kalite ve başarılı ismi (1) WARDENCLYFFE 1600 kum pistteki son koşusunu 1.41.24 derece ile zorlanmadan ve gösterişli kazandıktan sonra formunu sürdürürken yine jokeyi M.Kaya ile bence tek yazılabilir.

8.Koşu: 1600 ve 2000 kum pistteki son iki yarışını üst üste kazanan (4) SEÇERHAN'ın eküri avantajını da iyi değerlendirmesi durumunda birinciliklerine devam etmesini bekliyorum. Etkili formu devam eden (2) CEBEALP en ciddi rakip gördüğüm isim olup, 1400 kum pistteki son yarışını kazanan (5) CANIMBABAM yine fotoyu önde geçebilir. Uzun mesafelerde ümit veren bir isim olan (6) BALKI TAY her yarışını bir öncekinden başarılı koşarak formda görünürken, son haftaların yükselişte olan ismi (8) HATTUŞA'yı dikkate almanızı tavsiye ederim.

9.Koşu: Bölünen Maiden yarışın diğer ayağında; tabeladan düşmediği koşularından sonra kazanacak forma ulaştığını gördüğüm (2)BALMUMU ile grubun tecrübeli ve formda diğer kısrağı (4) DEVOTED DREAM arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.1.2.3.5.8

2.Ayak: 4.3.1

3.Ayak: 5.3.1.4

4.Ayak: 1

5.Ayak: 4.2.5.6.8

6.Ayak: 2.4

Pist ve Mesafesinde GOOD LAD Tek Yazılabilir "ADANA"

1.Ayak: Formunu bulmaya başladığını son kısa mesafeli yarışını ikinci bitirerek gösteren (1) MUCİT TAY ilk şans tanıdığım isimdir. Üst üste ikinci tamamladığı koşuları sonrası kazanacak güce ulaşan (4) DÜNYA KRALI ile tabelada yer bulduğu son yarışında gelişme içerisinde olduğunu gördüğüm (6) ROCKSTAR rakipleridir. Uzun mesafedeki son koşusunu zorlanmadan kazanan (5) KANARHAN ile önde boş bırakılması durumunda (9) BOĞAZKESEN yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

2.Ayak: Yarış koştukça daha iyi duruma ulaştığını son dördüncülüğünde gösteren (8) ESAS TAY ile her yarışı bir öncekinden daha başarılı olan (2) ADBERİLGEN ayırt edilmemeliler.

3.Ayak: Yakaladığı formuyla üst üste başarılı koşarak fit durumda olduğunu gösteren (7) ERKŞAN ile 2000 ve 1900 kum pistteki son iki yarışında fotoyu önde geçen (1) PEKALP arasında zevkli bir rövanş mücadelesi izleyeceğimizi tahmin ediyorum.

4.Ayak: 1200 kum pistteki son koşusunu 1.14.51 ile kazanan (2)GOODLAD formunu aynı şekilde devam ettirmesinin yanısıra süratli stilinin verdiği avantajı iyi değerlendirerek bence yine rakiplerine üstünlük sağlayacaktır, tek yazmanızı öneririm.

5.Ayak: Art arda ikinci tamamladığı son yarışlarında kazanacak formunu bulduğunu gösteren (7) KEYFO Maiden'dan çıkmaya bir adım daha yakındır. İlk startı dikkat çekici olup ardından tabela dışında tamamladığı yarışında bekleneni veremese de (5) BARAJ YOLU jokeyi Müs.Çelik ile mutlaka yazılmalıdır. 1400 kum pistteki son ikinciliğinde önemli gelişmeler içerisinde gördüğüm (6) KAFKAS PINARI ile eküri koşma avantajına sahip bulunarak tabela diplerinde yer bulduğu son yarışları ışıklı (10) SIZIRLI YİĞİT'i de dikkate almanızı öneririm.

6.Ayak: Günün son ayağı sürprize açık görünürken; kilosunun uygun olması ve son koşusunu kazanmasıyla (16) SOYSALAN yine ilk şans tanıdığım isimdir. Yakaladığı formunu devam ettiren (4) BALKUHAN ile bu tip gruplarda iyi koşabilerek iki koşu önce fotoyu önde geçen (8) SARRAFTAY rakipleri olacaktır. Kolay kolay tabeladan düşmeyen (9) ÖZARIN güven verirken, gücüne ulaşmaya başlayan (5) OĞLUM GİRAY jokeyi H.Çizik ile ses getirebilir. (11)HIZLIKURUŞ kendisini tanıyan jokeyi ile bu kez üst sıraları zorlayacak güçte görünürken, (10) BÜYÜK KAHRAMAN tabelada yer bulduğu son yarışları ile dikkate alınmalıdır. Son günlerin çıkış yakalayan ismi (12) KARACA AĞA ise bu ayaktaki sürprizimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.4.6.5.9

2.Ayak: 8.2

3.Ayak: 7.1

4.Ayak: 2

5.Ayak: 7.5.6.10

6.Ayak: 16.4.8.9.5.11.10.12