Sevdiği pist ve mesafede RÜZGARDAHAN bankom "İZMİR"

1.Koşu: 1-2-4

2.Koşu: 2-1

3.Koşu: 1-2

4.Koşu: Güzel bir form tutan, uzun mesafedeki ilk sınavını 2100'de önde istediği tempoyu bularak 5 oy önde kazanmayı başaran (4) STAR MAN'a ilk şansı tanıyorum. Uzun mesafeli kum pist yarışlarını seven son koşusunu ölçü almadığım (8) PATRIOT sprint mesafesini iyi ayarlayabilmesi halinde hedefe uzanabilir. Antalya'daki son koşusunda 63 kilosuna rağmen üçüncü olurken verdiği mücadeleyi beğendiğim (2) MINGUINHO yarış içerisinde stilinde rakipleri bulunsa da önde iyi yer tutması halinde ses getirir. Bu haftaki farklı idman pisti görüntüsüyle (1) GHOST RUNNER'e yatkın olduğu mesafede ve bu grupta bir çarpı atılmalı. Son haftalarda artan form grafiğini bu kez birincilikle süsleyebilecek duruma gelen (6) HAKMAN kuponlara yazılmalı.

5.Koşu: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayıp 1400 kum pistteki son ikinciliğini beğendiğim (4) MARIA QUEEN gelişen formu ile ilk planda şans verdiğim isim. Başarılı yarışlar sergileyen (1) CANDY PALAZ bu kez kazanıp Maiden'dan çıkabilir. Yeni sahiplerinde bu yarışına iyi hazırlanarak formunda önemli gelişmeler kaydeden (7) HEART HUNTER'e bir çarpı atılmalı. Yaklaşık beş ay ara vermesine rağmen düzenli idman ve galoplarında yeterli kondisyona sahip görülen N.Avcı'lı (2) KIZIL GÖLGE ihmal edilmemeli. Bu pist-mesafedeki etkili ikinciliğinin ardından son koşusunda bence mesafenin kendisine göre uzun oluşundan etkilenen ve M.Çiçek'in ısrarla bindiği (3) KRYPTONITE'den bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Tedaviden çıktıktan sonra bir yarış görüp idmanlarında adeta farklılaştığı görülen (9) NOVADORA sürprizi yapabilir.

6.Koşu: İki koşu önce bu pist-mesafede 1.48.63 ile pist rekorunu kırarak kazanan, uzun mesafedeki son koşusunda aynada ikinci kalan ve İstanbul'dan kusursuz hazırlanıp giden (5) RÜZGARDAHAN'ı günün bankosu olarak öneriyorum.

7.Koşu: İki ay aradan sonraki yarışını 1600 kum pistte 1.41.24 ile gösterişli bir şekilde kazanmayı başaran ve dikkat çekici pist görünümüne sahip (1) WARDENCLYFFE yine birinciliğe en yakın isim. Grubun bir diğer formda ismi olup son iki koşusunu bu pist-mesafede kazanmayı başaran (3) DRAGON PULSE bence en az Wardenclyffe kadar şanslı olup bu iki safkan ayrımsız yazılmalılar.

8.Koşu: Bu pist-mesafedeki son koşusunu da yerinde yaptığı kuvvetli atağıyla kazanarak ne denli formda olduğunu belli eden ve Bursa'daki idmanlarında göz dolduran ekürili (4) SEÇERHAN ilk atım. Son haftalarda çok iyi bir form tutup istikrarlı ve başarılı yarışlar koşmaya başlayan (6) BALKI TAY favorimin öncelikli rakibi. Son startında bence mesafenin kendisine göre biraz kısa oluşundan etkilenip sonlarda etkili gelse de yetiştiremeyerek dördüncülükte kalan (2) CEBEALP ihmal edilmemeli. Son iki koşusunda mesafe ayırmaksızın başarılı bir performans sergileyen Yaşlı Kurt (5) CANIMBABAM sprintini iyi ayarlayabilirse yine rakiplerine hakim olabilir. Geçen haftaki yarışı bu koşusunun galobu gibi gelen (1) ALTINÜZÜM şanslı bir başka isim olup Bursa'dan gayet iyi durumda gelen (7) ÖNDERHAN kuponlara işaretlenmeli.

9.Koşu: Son yarışlarını diğer rakiplerine göre yeterli karşıladığım (2) BALMUMU ile (4) DEVOTED DREAM arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi bence Maiden'dan çıkanı belirleyecektir. Ayırt edilmemeliler.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-8-2-1-6

2.Ayak: 4-1-7-2-3-9

3.Ayak: 5

4.Ayak: 1-3

5.Ayak: 4-6-2-5-1-7

6.Ayak: 2-4

GOOD LAD yine kazanmaya çok yakın "ADANA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-6-4-10

2.Ayak: 8-2-5-1-12

3.Ayak: 1-2-7

4.Ayak: 2

5.Ayak: 7-6

6.Ayak: 16-15-11-5-8-14