26 Ocak Cuma günü Antalya Hipodromu’nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-15 yarışta; koşunun son 100 metresinde nefesler tutuldu. Son metrelerde KIZILIŞIK’ın binicisi İ.Dinar, MANDACAN'ın binicisi A.Sözen'i fotoda avladı. KIZILIŞIK Antalya kum ve sentetik pistte üst üste kazanma başarısı gösterirken, güzel form durumu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (3) MAHANTA, son 100'den sonra önünde 4 atın olması trafik sorunu yaşamadan bariyer dibine girmeyi Vedat Abiş tercih etmesi ile yakın aralarla koşuyu üçünçü bitirirken, trafik sorunları yaşamasaydı % 100 koşuyu MAHANTA kazanırdı. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

26 Ocak Cuma günü Antalya Hipodromu’nda 2000 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (2) BELLCOSO, koşunun liderliğini alan safkan, son vırajı 3 boy önde döndü. NEOL DAY son virajı üçünçü durumda dönerken, son 100'de BELLICOSO ile aradaki 3 boyluk farkı eriterek fotoda burun farkıyla BELLICOSO'yu avlayan NOEL DAY, koşuyu 2.13.99’luk derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.52.88 oldu.İlk yarışında NEOL DAY koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

26 Ocak Cuma günü Antalya Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Maiden yarışta; KAKULE, start ile birlikte ilk 5’de bekleme koşusu yaparak son virajı pistti ortalıyarak dördüncü durumda döndü. Son 400’de KAKULE, binicisi Ser.Yıldız ile safkanların dışına çıkarak son 100'de liderliği alıp 3.5 boy fark yaparak koşuyu 1.41.31'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, aynı gün diğer Maiden’i kazanan GÖKOĞLUM'un 1.41.42’lik derecesinden daha iyi bir derece yaptı. KAKULE, bir evelki koşusunda sentetik pistte ikinci olup bu kez normal kum pistte kazanma başarısı gösterdi. Antalya Hipodromu'nda kum ve sentetik pistte bir sorun olmayıp bir üst grupta koşacağı ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

26 Ocak Cuma günü Antalya Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (7) RAINBOW STORM, son 200'den sonra bariyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, üçünçü olan safkandan fotoya daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

26 Ocak Cuma günü Antalya Hipodromu’nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (7) YÜKSELABİ, iç kulvardan barıyer yakın yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, 2.26.37'lik derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

26 Ocak Cuma günü Antalya Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden yarışta; (3) GÖKOĞLUM, start ile birlikte el oynatmadan koşuyu takip eden safkan, son virajı ikinci durumda dönüp kolay tempoda son 400'de liderliği alarak jokeyi Vedat Abiş sağdan son 200'de uyarıcı kırbacı ile son 100'de enseye basarak kalan metrelerde de farkı 8 boya çıkartarak 1.41.42’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken GÖKOĞLUM'un en az 1.5 saniye daha sınır gücü olması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında bir üst grupta yine kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

26 Ocak Cuma günü Antalya Hipodromu’nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-14/D yarışta; (2) ANEMON ÇİÇEĞİ, son 100'de orta kulvardan koşuyu üçünçü bitirirken, birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı fotoya girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.