RİYAKAR'ın Birincilikle Tanışmasını Bekliyorum "ADANA"

1.Ayak: 1400 kum pistteki son yarışını 1.38.20 ile kazanan (6)ASİLASLAN'ın devam eden formuyla yine fotoyu önde geçebileceği görüşündeyim. Son koşusunu daha uzun mesafede tabela dışı bitiren (4) BAŞ AKTÖR bu defa kısalan mesafede farklı koşacak güçte olup, her yarışı bir öncekinden başarılı (2) ÇELİKMERT mutlaka yazılmalıdır. Tabelada yer bulduğu son koşusu ile çıkış içerisinde olduğunu gösteren (1) AKINAY kendisini tanıyan jokeyi M.Akyavuz ile bence bu ayağın olmazsa olmazıdır.

2.Ayak: İstanbul sentetik pistindeki ilk koşusunu ekürisinin arkasında ikinci tamamladıktan sonra bir süre geri alınan (9) RİYAKAR hız kazandırdığı yarış hazırlıklarıyla dikkat çekerek uygun gördüğüm rakipleri arasında benim tek atımdır.

3.Ayak: 1400 kum pistteki son yarışını 1.28.41 ile kazanan (5) LİNARDO CAN mesafenin daha da kısalması avantajını iyi değerlendirmesi  durumunda rakiplerini yine geride bırakacaktır. Başarılı ve istikrarlı koşularıyla grubun dikkat çeken diğer ismi (6)SHEIKHMURAT rakip görünürken, ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen mesafenin verdiği avantajla (3) ARTICULO MORTIS dikkate alınmalıdır. Müthiş bir form yakalayıp üst üste kazandığı koşularından sonra idman pistinde gayet iyi görünen (1) HALLELUKA 63 kiloya rağmen yine fotoyu önde geçecek güçtedir.

4.Ayak: Üst üste kazandığı yarışlarından sonra 1900 kum pistteki son koşusundan üçüncülükle ayrılan (1) JAWINGER uyum sağladığı jokeyi A.Kurşun ile önde gelen isimdir. 1400 kum pistte 1.27.83 derece ile üçüncü tamamladığı yarışı sonrası bu kez uzun mesafede daha iyi netice almasını beklediğim (2) ZOLO MUUM en ciddi rakip gördüğüm safkandır. 1900 kumda Kv-7 kazandıktan sonra 1400 metrede makineden dört boy geç çıkarak tabelada yer bulan (5) OĞUZUN RÜYASI iyi hazırlanmasıyla devreye girebilecek güçteki diğer isimdir.

5.Ayak: Son yarışlarında tam olarak istediği performansını yansıtamasa da grubun kaliteli ismi (3) BÜYÜK YILDIZ'ı bu kez jokeyi A.Çelik ile en şanslı isim olarak görüyorum. Mesafe ayırt etmeden son iki koşusunu 1300 ve 2000 kum pistte üst üste kazanan (1) DEMİRBİKE en cidri rakip gördüğüm safkandır. 86 günlük aranın ardından start alacak olan (4) HAYALET ŞEHİR ise bu aralar idman pistinde daha fazla beğenilmesiyle ıskalanmamalıdır.

6.Ayak: 3 yaşlı İngilizlerin Maiden mücadelesinde; start aldığı iki yarışı da dikkat çekici olan (2) ASMAR DUBAI bence birinciliğin en güçlü adayıdır. Grubun en formda isimlerinden (1) GIVE GOD ikinci tamamladığı yarışı sonrası kazanacak güce ulaşırken, yarış yaşamına etkili ikincilikle başlayan (11) SUPER DAY'e şans tanınmalıdır. İlk startından üçüncülükle ayrılan (13)UNCLESAM iyi hazırlanırken, bu aralar aşama içerisinde gördüğüm (8) İSMETİM'e dikkat edilmelidir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.2.1

2.Ayak: 9

3.Ayak: 5.6.3.1

4.Ayak: 1.2.5

5.Ayak: 3.1.4

6.Ayak: 2.1.11.13.8

Müthiş Formu ve Ekürisiyle CLEVER SPIRIT'e Güveniyorum "ANTALYA"

1.Ayak: Son 200'de pistin en dışına açılarak zaman kaybettiğinden dolayı beşinci bitirdiği yarışı ardından daha iyi duruma gelen (6) KUKİTAY bu kez farklı koşabilir. Sentetik pistte farklı koşacağını son ikinciliğinde gösteren (11) YÜREKLİ BÜTÜN ile dört gün önceki ikinciliği ışıklı (9)SOYLUBAŞ rakipleridir. (7) HIÇGIDIK tabeladan düşmeyerek iyi durumda olduğunu gösterirken, (5) ZORLUBEY ekürisiyle ses getirebilecek güçtedir. Kendini bulmaya başladığını son üçüncülüğünde gösteren (2) İBOŞ ise sürprizimdir.

2.Ayak: Ayağına çabuk olan (4) MİKSER'in önde iyi bir tempo bularak rakiplerini geride bırakabileceği görüşündeyim. Uzun mesafedeki son koşusunu kazanarak bu kez kısaya dönen (8) KAZANCI en ciddi rakip görünürken, 1400 kumda kazandıktan sonraki yarışını yine aynı pist ve mesafede dördüncü bitiren (5) ATLI SULTAN'ı mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. İzmir'deki son koşusunu ikinci bitiren (3) NADİDE HAYAT daha sonraki ihtimaldir.

3.Ayak: Yakaladığı etkili formu ile son yarışlarında başarılı ve istikrarlı koşan (1) CANCAZIM sevdiği mesafede önde gelen isimdir. Dört gün önceki yarışını yakın aralarla beşinci bitirirken dikkatimi çeken (2) YAŞARSERAP rakip görünürken, uzun mesafedeki son koşusunu fazla ölçü almadığım (4)DENİZCANLI'yı mutlaka yazmanızı tavsiye ederim.

4.Ayak: Farklı şehirlerde start aldığı son koşularını üst üste kazanarak müthiş bir form tuttuğunu gösteren (3) CLEVER SPIRIT ekürisinin de desteğini alarak bence birinciliklerine yenisini ekleyecektir, tek yazmanızı öneririm.

5.Ayak: 1200 sentetik kum pistteki son yarışını starttan çıktığı gibi 1.11.63 derecesi ile kazanan (1) BEDESTAN kendisini tanıyan Ser.Yıldız ve süratli yapısıyla yine rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isimdir. 1400 kum pistte 1.28.04 ile kazanıp ardından start aldığı koşusunda beşinci kalan (2) OSIRIS sprinter yapısıyla yakın rakip gördüğüm isimdir.

6.Ayak: Orta ve uzun mesafelerdeki son koşularında iyi bir performans gösteren (4) LA CUCARACHA ilk şans tanıdığım kısraktır. Ayağına çabuk olması ve önde iyi bir yer tutması durumunda (3) TANGÜL HANIM bu kez farklı koşacak güçte görünürken, formunu bulmaya başladığını son üçüncülüğünde gösteren (8) WINTER SUNSHINE mutlaka yazılmalıdır. Makineden düzgün çıkınca son yarışını ikinci bitiren (11) ANADOLU GÜZELİ ile her geçen gün gelişme içerisinde olan (9) ROCKET FUEL bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.11.9.7.5.2

2.Ayak: 4.8.5.3

3.Ayak: 1.2.4

4.Ayak: 3

5.Ayak: 1.2

6.Ayak: 4.3.8.11.9