29 Ocak Pazartesi günü BURSA'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar

29 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1.Koşu Handikap-14 yarışında 1400 metre kum pistte ULUBERK son 200' de altıncı durumdayken dış kulvardan yapmış olduğu  güzel sprinti ile  koşuyu ikinci bitirirken ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

29 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 2.Koşu Maiden 3 Yaşlı İngilizler 1300 metre kum pistte HAZARŞAH start ile birlikte koşunun liderliğini alan safkan son 100'de SABOTAJ'a liderliğini vermesine rağmen 1.22.37 derecesiyle mücadeleden tam kopmayıp 2.olurken ilk maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

29 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 3.Koşu Handikap-15/D 1800 metre kum pistte FIRE OF GLORY son 50 metrede dördüncü durumda olan safkan yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken fotoya canlı girmesiyle ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

29 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 4.koşu Maiden 1300 metre kum pistte son metrelerde dış kulvardan yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu 5. bitiren IMMORTAL PACIFIC fotoya mermi gibi girmesiyle ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

29 0cak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 5.Koşu Handıkap-14/D 1400 metre kum pistte  HİGH VOLUME son 100 de 5. durumda olan safkan koşuyu sonlardaki etkili sprintiyle üçüncü bitirirken fotoya 2. olan safkandan daha canlı girmesiyle ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

29 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 6.Koşu KV-6  2000 metre kum pistte KUANPO dış kulvardan yaptığı ataklarıyla boşlukta koşuyu üçüncü bitiren safkan ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

29 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 7.koşu Şartlı-5  4 ve Yukarı Yaşlı İngilizler 1400 metre kum pistte son 200'den sonra dışta KAZE NI KATSU içte HEGEL fotoya kadar başa baş mücadelesinde burun farkıyla geçilerek ikinci olan HEGEL1.26.35 derecesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

29 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 8.Koşu Şartlı 5 1300 metre kum pistte AKSU HAN ve ASLANSOYLU arasındaki başa baş birincilik mücadelesinde burun farkıyla AKSU HAN kazanma başarısı gösterirken ilk yarışında yine kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

29 Ocak Pazartesi Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 9.Koşu Handıkap-15 1800 metre kum pistte HAS TARKAN son metrelerde yapmış olduğu müthış sprinti ile burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken bir aksiyon daha olsa kazanabilirdi, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.