Müthiş Formuyla DAPPER MAN Yine Kazanır "İZMİR"

1.Ayak: Etkili son yarışları ardından bir süre istirahat ettirilen (4) ESCANOR grubun uygun olmasıyla bir adım öndedir. Formunu bulmaya başladığını son üçüncülüğünde gösteren (1) ARCH MOON ile artan yarış tecrübesine sahip (5) MERT ABİ rakipleridir. Her geçen gün gelişme gösteren (6) OCEAN COMPASS güven verirken, idman görünümü ilgi çekici olan (8) ŞERİF USTA ile farklı duruma gelen (9) YAKO STORM sürprizlerdir.

2.Ayak: Bu yarışı ile çıkış yakalamasını beklediğim (4) OĞLUM ZEKAİ ilk şans tanıdığım isimdir. Son koşusunu ağır kilosu ile dördüncü bitiren (1) CANDARLI bu kez daha uygun grubu geride bırakacak güçte olup, tabelada yer bulduğu son koşusunda gelişme gösteren (2) GÜRKAN BEY iddialıdır. Tabelada yer bulduğu son yarışlarında formda olduğunu belli eden (5) AĞIR ABİ ile Maiden kazanıp ardından start aldığı koşusunda beşinci olarak tam bekleneni veremese de (8) GÖKYÜZÜNDE bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

3.Ayak: Üst üste ikinci tamamladığı son yarışlarında formunu bulduğunu gösteren (2) CANIM SELİN ile 1400 kumda kazanıp ardından Şartlı-5 koşuda dördüncü olan (1) AEGEAN QUEEN bu ayağın ayırt edilmemesi gereken kısraklarıdır.

4.Ayak: Adana'dan kazanarak gelip İzmir'deki son iki koşusunda 1600 kumda fotoyu önde geçerek müthiş bir form tuttuğunu gösteren (3) DAPPER MAN kendisini tanıyan jokeyi Ö.Yıldırım ile bence yine rakiplerine üstünlük kuracaktır.

5.Ayak: İngiliz taylarının Maiden Satış Koşusu'nda; artan yarış tecrübesine sahip gördüğüm (3) CLEAN HEART bu kez ilk planda değerlendirilmelidir. (1) BATMAN ÇOCUĞU ilgi çeken idman görünümüne sahip bulunmasıyla farklı koşacak izlenimi vermesiyle rakip görünürken, 1600 kum pistteki son ikinciliğinde önemli gelişmeler içerisinde olduğunu belli eden (8) SON OF SAVER bu kez fotoyu önde geçebilir. (10) VARDA VELA'nın üçüncülükleri sonrası tabela dışında tamamladığı son yarışı ölçü alınmaksızın yazılması taraftarıyım.

6.Ayak: Bekleme yaparak dördüncü tamamladığı son koşusunda dikkatimi çeken (4) ÇAMSAKIZI bu kez kazanmaya yakındır. 1400 kum pistteki son yarışını kazanan (6) NURLOVA yine fotoyu önde geçebilecek güçte görünürken, tabelada yer bulduğu son koşularında gelişme içerisinde olduğunu gördüğüm (7) DUYGUDENİZİM'i de değerlendirmenizi tavsiye ederim.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.1.5.6.8.9

2.Ayak: 4.1.2.5.8

3.Ayak: 2.1

4.Ayak: 3

5.Ayak: 3.1.8.10

6.Ayak: 4.6.7

MYBOYTOMO Bu Grubu Geçer "ANTALYA"

1.Ayak: 1400 sentetik pistte kazandığı son yarışı ile (5) TRUE NORTH yine ilk şans tanıdığım isimdir. Grubun istikrarlı safkanlarından (1) İSYAN ARZUM jokeyi A.Kurşun ile birinciliği yakın görünürken, bugüne kadar start aldığı yarışlarında adından söz ettirmekte olan (7) DANGER ZONE jokeyi Müs.Çelik ile yazılmalıdır.

2.Ayak: 3 yaşlı İngilizlerin Maiden yarışında; tabeladan düşmeyen (12) SNOW SHOW birincilikle tanışabilir. (6) KING FATİH makineden geç çıkmasına rağmen son üçüncülüğünde iyi bir performans göstermesiyle rakip görünürken, (2) COOL POWER start aldığı dört yarışında da adından söz ettirmesiyle ses getirebilir. Sentetik pistte elde ettiği son ikinciliğinde önemli gelişme gösteren (5) HAPPY BOY bu ayağın şanslı diğer ismidir.

3.Ayak: Eküri koşma avantajına sahip olan (8) KRALÖMER'den birincilik bekliyorum. İstikrarlı yarışları sonrası kısa bir süre dinlendirilen (9)LAZFATİH en ciddi rakip görünürken, uzun mesafelerde üst üste kazanarak fit durumu devam eden (10) SAİTBEY mutlaka yazılmalıdır. (12)ZEKAİBEY Şanlıurfa'daki uzun mesafeli yarışını kazanarak iyi durumunu korurken, (3) CANSEKLAVİ grubun formda isimlerinden olmasıyla mutlaka şans tanınması gereken diğer safkandır. Jokeyi N.Şen ile uyum sağlayıp etkili ikinciliği ardından iyi hazırlanan (4) DELİ YILDIRIM'ın da bu grupta yazılması taraftarıyım.

4.Ayak: 1400 sentetik kum pistte kazandıktan sonra 1300 metrede ikinci olan (6) MYBOYTOMO süratli bir isim olması ve jokeyi A.Kurşun ile tek yazılabilir.

5.Ayak: Her yarışı bir öncekinden başarılı olan (9) MY GOLDEN QUEEN ile grubun tecrübeli ismi (5) OĞUZKAĞAN arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

6.Ayak: Güçlü rakipleri arasındaki son Gr-3 koşusunu ölçü almadığım (1) MASTERCLASSMAN'dan bu kez farklı sonuç alabilir. İkinci tamamladığı yarışından sonra iyi hazırlık dönemi geçiren (6)ANADOLUBAHARI rakip görünürken, uygun kilolu (11) MANDACAN ikinci tamamladığı son koşusu ve uygun kilosuyla değerlendirilmelidir. (3) GÖKHAN BABAM tabelada yer bulduğu son yarışlarında kendini bulduğunu belli ederken, gücüne ulaşmaya çalışan (5) NORTH IRON jokeyi A.Kurşun ile ses getirebilir. Sonlardaki etkili sprintine güvendiğim (10) SURPRISE STORM ise hafif kilosuyla bu yarışın sürprizidir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.1.7

2.Ayak: 12.6.2.5

3.Ayak: 8.9.10.12.3.4

4.Ayak: 6

5.Ayak. 9.5

6.Ayak: 1.6.11.3.5.10