11 Şubat Pazar Günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (1) BAŞ PERİ, son virajı ön grubun 5 boy gerisinden üçünçü durumda dönen safkan, koşuyu KIZKARDEŞİM'in 2 boy farkla gerisinden 1.59.07’lik derecesi ile ikinci bitirirken, aynı gün diğer Maiden’i kazanan PRENSES SULTAN'ın 1.59.54’lük derecesinden daha iyi bir derece yapması ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

11 Şubat Pazar Günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Kv-6 yarışta; (3) CAN ALUŞ, son virajı 1.5 fark ile ikinci durumda dönen safkan, son 100'de YURT BAŞI'ndan liderliği alarak 2.05.87’lik derecesi ile koşuyu kazanırken, son 800: 0.53.24 oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

11 Şubat Pazar Günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-14/D yarışta; (9) BALMUMU, 5 boy startta kalan safkan, son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

11 Şubat Pazar Günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (4) LION SONG, starttan 4 boy geç çıkış yapan safkan, son 300'den sonra SUPER SWEET ile başa baş mücadelesinde fotoda LİON SONG, koşuyu burun farkı ve 2.05.38’lik derecesi kazanırken, ilk yarışında yine kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

11 Şubat Pazar Günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (3) BÜYÜK MENDERES, son 250’de safkanların dışından dördücü durumda olan safkan, yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, 1.37.91'lik derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

11 Şubat Pazar Günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-7/D yarışta; (1) ADA KIZI, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde boyun farkı ve 1.42.65'lik derecesi koşuyu üçüncü bitirirken, üst üste üçünçü olan safkan, üstüne koyarak gitmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

11 Şubat Pazar Günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; AGF’de % 33 ile (1) at olan M.Kayiş ile ANKA ATEŞİ ve Berk Gökçe ile GÖKÇESTAR iki safkan liderlik mücadelesine girerek tempoyu yükseltti. Arka grupla arasında bir anda 5 boy fark oldu. Son 800'den sonra iki safkanda dama diyerek GÖKÇESTAR sonuncu ve ANKA ATEŞİ sekizinci durumda koşuyu bitirdiler. Her iki safkanda binicilerinin hata kurbanları oldular. İlk yarışında bu iki safkanın bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun ikiside ilk yarışında çok daha farklı koşacaklar olup notlarınıza buna göre alınız.

11 Şubat Pazar Günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (8) YARIM ADA, koşu içinde ilk üçte kolay tempoda koşuyu takip etti. Mustafa Çiçek, keskin virajı iki atın dışından döndü. Son 700’den sonra liderliği alarak barıyer dibine girerek safkanı nefeslendirmek istedi atına M.Çicek güvenmesi evdeki hesap çarşıya uymadı. İçinde YEĞENİM TOPRAK safkana direnmesi erken öne gelip iki safkanın kapışması son vırajı 4 boy önde dönmesi başa baş mücadelesinde son 100'de iki safkan dama dedi. AGF’de % 44 ile (1) at olan YARIMADA, binici hatasından dolayı koşuyu 5'inci bitirdi. ilk yarışında daha farklı koşacaktır. YEĞENİM TOPRAK ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü notlarınızı alınız.