23 Şubat Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1600 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; (3) AZAPKAPI, starttan 3 boy geç çıkış yapan, bekleme yarışı yaparak son virajı dördüncü kolay bir şekilde döndü. Binicisi Vedat Abiş, son 250’de teşviklerle liderliği alarak son 100'den sonra enseye basarak 3 boy starta kalıp 7 boy fark ve 1.51.12'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.55.64 oldu. Binicisinin elinde 1 ile 1.5 saniye sermaye daha vardı. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan SEMİHAN'ın 1.52.26’lık derecesinden daha iyi bir derece elde etti. AZAPKAPI, hayatının Antalya sentetik kum pistteki beşinci yarışında yarışını kazanırken, üstüne koyarak gidecek olması ilk Handikap ve Şartlı yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

23 Şubat Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (3) POWER OF QUATRO, start ile birlikte koşunun liderliğini alan safkan, bariyer dibinden son viraji kolay tempoda 1 boy önde dönüp son vırajdan sonra farkı 3.5 boya çıkartarak koşuyu kazanma başarısı gösterirken, güzel form durumu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

23 Şubat Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-6 yarışta; (8) SÜPER SADİ, bariyer dibinden son 200'den sonra güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.

23 Şubat Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (8) SAADIN KASIRGASI, 3 boy startan geç çıkış yapan safkan, son virajı sekizinci durumda dönüp son 200'den sonra fazla zorlanmadan dördüncü durumda olması ile fotoya ikinci üçüncü olan safkanlardan daha canlı girdi. Bir alt grupta kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.

23 Şubat Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1600 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden yarışta; (2) SAADIN HIZI, son 100'de yaptığı güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken fotoya ikinci üçüncü olan safkanlardan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

23 Şubat Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-15 yarışta; son 150 den sonra safkanların SUPER NICE, yapmış olduğu güzel sprinti barıyer dibine yakın olan safkan burun farkıyla koşuyu kazandı RIDER ON.THE RAIN burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken 2.12.36 derecesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız (1) MANDACAN, son 100 de orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu koşuyu dördüncü bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız