01 NİSAN BURSA OSMANGAZİ HİPODROMU

1.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW/D) 2000Kum

BALIK KIZ: Son düzlüğü 8.dönerek bekleme yapan safkan en dış kulvardan etkili sprintiyle gelip Berca Torunu'na hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

BERCA TORUNU: Kolay tempoda virajı dönerek liderliği alan safkan dışından gelen Balık Kız'a karşı gelemeyerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında fazla acele etmezse daha iyi sonuç elde eder.

CİĞERPARE: Grubun gerisinde giderek virajı 12.dönen safkan en dış kulvardan son 100'de güçlü sprintiyle gelerek 3.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında dikkat diyoruz.

DENİZİNKIZI: Dış kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadeleden kopmayıp 4.olurken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1900Kum

HELLBOY: Son düzlüğü orta kulvardan dönüp daha sonra iç kulvara girerek son 200 geçildiğinde koşuya hakimiyetini hissettirip kazanan safkanın 2.04.71 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Treasure Realm'in 2.06.29 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkate alınmalı.

ERIDANUS: Dış kulvardan özellikle son 200'den itibaren güçlü ataklarıyla gelip fotoya canlı girişiyle koşuyu 2.bitiren safkanın 2.05.12 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Treasure Realm'in 2.06.29 derecesinden daha iyi olmasıyla  Maiden'dan çıkması yakındır.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-16) 1400Kum

SABOTAJ: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp rakiplerinin 6 boy önünde kazanırken 1.27.03 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da adından söz ettirir.

MEGA POWER: İç kulvardan yaptığı atakları öndeki Sabotaj'ı yakalamaya yetmese de 2.liği kurtaran safkanı 1.28.19 bitiriş derecesiyle ilk yarışında takibe alınız.

4.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-15/DHÖW) 1400Kum

GÜLFİDAN: Son virajı 3.dönen safkan bariyer dibinden ataklarına başlayıp son 300'de orta kulvara açılarak öndeki Ovaakçalı'ya son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip kazanırken 1.36.46 derecesiyle ilk yarışına da ümit vermiştir.

MUZATCAN: Yarışa biraz geç adapte olarak virajı 11.dönen safkan dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla 2.liği kurtarırken ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması durumunda daha iyi netice elde eder.

OVAAKÇALI: Yarışın liderliğini startla birlikte alan safkan son 200 geçildiğinde Gülfidan'a yakalanıp 2.liği de Muzatcan'a kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-17) 1300Kum

KING OF SOLID: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde öndeki Island Breeze'e hakim olup kazanan safkanı 1.20.06 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da dikkate alınız.

AIRFIELD: Bariyer dibinden son 200'den itibaren güçlü atakları ile gelerek 2.liği kurtaran safkanın fotoya canlı girişi ve 1.20.73 bitiriş derecesiyle ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

ISLAND BREEZE: İlk metrelerden itibaren yarışı önde kabullenen safkan son 200 geçildiğinde Kıng Of Solıd'e yakalanıp 2.liği de içerdeki Aırfıeld'e kaptırarak koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

LIGNIN ENERGY: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan safkan son 50'de en dış kulvardan güçlü sprinti ile gelerek 4.lüğü kurtarırken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

ÇAYIRAĞASI: Jokeyini düşürerek koşuyu derecesiz bitirmiştir.

İZMİT ASLANI: Jokeyini düşürerek koşuyu derecesiz bitirmiştir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-7) 1800Kum

GRAND MISSION: Son 400'de 4.durumda olan safkan dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla son 200 geçildiğinde Gulıyev ile başa baş birincilik mücadelesi verip rakibine yarım boy farkla hakim olarak kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

GULIYEV: Son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayıp dışındaki Grand Mıssıon ile son 200 geçildiğinde başa baş mücadele veren safkan rakibine yarım boyla geçilerek 2.olurken etkili formuyla ilk yarışında değerlendiriniz.

UTKUCUK: Son 400'den itibaren iç kulvardan ataklarına başlayan safkan istediği gibi artıramayarak koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-7) 1300Kum

NO MORE SECRET: Ön gruba yakın yarışı takip ederek virajı 2.dönen safkan orta kulvardan son 400 geçildiğinde rakiplerine hakim olup 8 boy farkla fazla zorlanmadan kazanırken 1.19.32 derecesiyle ilk yarışına da ışık tutmuştur.

BORN TO RUN: Son 300'den itibaren No More Secret'ın dışından ataklarına başlayan safkan rakibiyle arasındaki farkı eritemeyerek boşlukta 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1900Kum

TREASURE REALM: Kolay tempoda düzlüğe çıkan safkan bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla son 200'de yarışa hakimiyetini hissettirip kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

WISH COME TRUE: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde canlı ataklarıyla gelerek koşuyu 2.tamamlayan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

BIG BAD WOLF: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan son 200'de rakiplerine yakalanıp düşen temposuyla 3.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçte görülmüştür.

9.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-17/DHÖW) 1300Kum

ALTINDERE: Orta kulvarda son 200 geçildiğinde Buzpınarı ve Oğlum Zekai ile üç at başa baş birincilik mücadelesi verip fotoda burun farkıyla hakim olarak kazanan safkanı 1.28.15 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da değerlendiriniz.

BUZPINARI: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde Altındere ve Oğlum Zekai ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan yakın ara koşuyu 2.tamamlayıp formda görünürken ilk yarışında dikkate alınız.

OĞLUM ZEKAİ: En dış kulvardan ataklarına başlayıp son 200 geçildiğinde Altındere ve Buzpınarı ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan yakın ara 3.olarak formunu bulduğunu gösterirken ilk yarışında adından söz ettirir.

SALUKİ: 62.5 kilo ile start aldığı yarışında iç kulvardan ataklarına başlayan safkan öndeki üç rakibini yakalayamasa da 4.lüğü ile formda görünürken ilk yarışında takibe alınız.

ÇEKOĞLU: Son viraj dönüldüğünde bariyer dibinden temposunu yükselten safkan istediği gibi devam ettiremeyip koşudan 5.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşabilir.

01 NİSAN PAZARTESİ ŞANLIURFA HİPODROMU

1.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 1200Kum

BİLİRKİŞİ: Son düzlüğü 7.dönerek bekleme yapan safkan en dış kulvardan güçlü sprinti ile gelip son 100'de rakiplerine hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

HEDEFİGÖR: Orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan Bilirkişi'ye karşı gelemese de 2.liği vermeyip formda görünürken yakın takibe alınız.

SABIR BEY: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla Hedefigör ile başa baş ikincilik mücadelesi veren safkan rakibine burun farkıyla geçilerek 3.olurken ilk yarışında daha iyi netice elde edebilir.

BABA MERCAN: Yarışı bırakarak derecesiz bitirmiştir.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/D) 1200Kum

BALİ KIZI:  Startla birlikte liderliği alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp 5.5 boy farkla kazanırken 1.16.43 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da dikkat ediniz.

RAINBOW SPIRIT: Makineden 5 boy geç çıkaran safkan orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayıp koşuyu 2.tamamlarken yakaladığı formuyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

İNCİNİN KIZI: Orta kulvarda yarışı son ana kadar ikinci götüren safkan Raınbow Spırıt'e fotoya yakın geçilerek koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16/Y2) 1400Kum

ANZERBALI: Öndeki Master Chef'in dışından etkili ataklarıyla gelen safkan rakibine fotoya 50 metre kala hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

MASTER CHEF: Yarışın liderliğini startla birlikte alan safkan son 200'de 4 boy üstün olmasına rağmen dışından gelen Anzerbalı'na son 50'de karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

KANAGA: Bekleme yaparak düzlüğü ön grubun gerisinde dönen safkan dış kulvardan güçlü sprinti ile gelip koşuyu 3.tamamlarken o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. İlk yarışında yakaladığı formuyla dikkat ediniz.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 1900Kum

HAFYAN: Son virajı 3.dönen safkan orta kulvardan ataklarına başlayıp 200'de Buğrahan ve Baş Alp'in dışına açılarak kuvvetli sprinti ile gelip kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

BUĞRAHAN: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de Baş Alp ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan en dıştaki Hafyan'a karşı gelemeyerek 2.olurken formunu bulmasıyla ilk yarışında dikkat edilmelidir.

BAŞ ALP: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de Buğrahan ile baş baş mücadele veren safkan en dıştaki Hafyan'a karşı gelemeyerek koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında etkili formu ile yine adındarn söz ettirecek güçtedir.

5.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 1400Kum

AZİZ AĞA: İlk metrelerden itibaren liderliği alarak numara götüren safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

DAĞINYANKISI: Son 200'de öndeki Aziz Ağa'nın 6 boy gerisinde olan safkan en dış kulvardan etkili sprintiyle bu farkı 1.5 boya indirerek gelip koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

KAŞIKÇIBEYİ: 54 gün aradan sonraki yarışında viraj dönüldüğünde orta kulvardan ataklarına başlayan safkan 2.liği Dağınyankısı'na kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

6.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-8/GAP KOŞUSU KŞ.) 1900Kum

APPROVE MAN: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan temposunu hiçbir metrede bozmayıp düzlükten sonra farkı daha da açarak zorlanmadan kazanırken iyi formuyla ilk yarışında da söz sahibi olur.

FOÇA STORM: Son düzlüğe 8.çıkarak bekleme yapan safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip 2.liği kurtarırken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında dikkat diyoruz.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1900Kum

HAZARBEY: Temposunu viraj dönüldüğünde yükselterek orta kulvardan ataklarına başlayan safkan Sabırlı Samet ile arasındaki farkı her geçen metrede azaltıp tam fotoda hakim olarak yarım boy farkla kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

SABIRLI SAMET: Yarışın tüm yükünü çekerek numara götüren safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken Hazarbey'e tam fotoda geçilip yarım boy gerisinde koşuyu 2.tamamlarken bu formuyla Maiden'dan çıkması yakındır.

AĞA ALACASI: Viraj dönüldüğünde orta kulvardan ataklarına başlayan safkan Hazarbey ve Sabırlı Samet'i geçemese de fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 3.olurken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-3/DHÖW/D) 1300Kum

MELİSA KIZI: 62.5 kilo ile start aldığı yarışında liderliği son 600 geçildiğinde ele geçiren safkan rakiplerine fotoya kadar yakalanmayıp 4.5 boy farkla kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

SAÇANINSESİ: Son 400'de 4.durumda olan safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelerek 2.liği kurtarırken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında değerlendirilmelidir.

ŞEYMA: İç kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar iyi mücadele verip 2.liği Saçanınsesi'ne kaptırarak koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında dikkat ediniz.

ESİLASULTAN: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan ön grubu tüm çabalarına rağmen yakalayamayıp koşudan 4.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.