04 NİSAN PERŞEMBE İZMİR ŞİRİNYER HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (SATIŞ-1) 1900Kum

CAPO: Yarışın liderliğini startla birlikte alan safkan içinden gelen Stavanger'e fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da etkili koşacak güçte bir isimdir.

STAVANGER: Son viraj dönüldüğünde bariyer dibinden etkili ataklarıyla gelen safkan tüm çabalarına rağmen Capo'yu yakalayamayıp 2.olurken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınız.

THE FAMILY OF ADA: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'den itibaren etkili atakarıyla gelip fotoya canlı girişiyle 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 2000Kum

ATEŞ PRENSİ: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla öndeki Bırdwood'a son 100'de hakim olarak kazanan safkan yakaladığı formu ve canlı görünümüyle ilk yarışına da ışık tutmuştur.

BIRDWOOD: Ağır kilosu ile yarışı önde kabullenen safkan üstünlüğünü son 100'e kadar korurken dışından gelen Ateş Prensi'ne geçilerek 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

SEA OF REALITY: Orta kulvardan temposunu yükselterek Bırdwood ve Ateş Prensi'nin arasında mücadele vererek yakın aralarla 3.olan safkanı ilk yarışında değerlendiriniz.

3.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1800Çim

AKŞİT TAY: İlk metrelerden itibaren liderliği alan safkan temposunu viraj dönüldükten sonra da bozmayıp içinden gelen Büyükejder'e karşı gelerek kazanırken 2.04.49 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Baba Karataş'ın 2.04.71 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da değerlendiriniz.

BÜYÜKEJDER: Öndeki Akşit Tay'ın içinden ataklarına başlayıp bariyer dibinden gelen safkan aradaki farkı eritemese de 2.liği ile formda görünürken ilk yarışında takibe alınız.

TOLGAŞAH: Orta kulvardan son 100'de yaptığı canlı ataklarıyla 3.olan safkanın ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-5) 1200Kum

CASH IS KING: Startla birlikte liderliği alan safkan dışından gelen Gurme'ye fotoya kadar direnerek kazanırken 1.12.86 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da adından söz ettirir.

GURME: Bekleme yaparak virajı 6.dönen safkan dış kulvardan sonlarda etkili sprintiyle gelip öndeki Cash Is Kıng ile arasındaki farkı başa indirerek 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. 1.12.89 bitiriş derecesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

LIKE THE STARS: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla sonlara kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara koşuyu 3.tamamlayan safkanın 1.13.02 derecesiyle ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğu belirlenmiştir.

DARTAGNAN: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan sasfkan son 50'de en dış kulvardan güçlü sprintiyle gelerek 5.olurken o gelişiyle 4.lüğü kurtarabilirdi. Bugün için geç kaldığı görülüp 1.13.50 derecesi ile ilk yarışında daha farklı koşar.

5.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 2000Kum

DAYANIKLI TAY: Son 400'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen My Cengo'ya 200'de yakalanıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden rakibine karşı gelerek kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

MY CENGO: Düzlüğü 3.dönerek Dayanıklı Tay'ın dışından yaptığı ataklarıyla son 200'de yakalayıp başa baş mücadele veren safkan burun farkıyla gerisinde koşuyu 2.bitirirken rakibiyle arasındaki 8 kiloluk farka rağmen gayet iyi bir performans göstermesiyle ilk yarışında etkili sonuç alır.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16) 2000Kum

MY SON LARK: Yarışın liderliğini son 600'e gelinmeden alarak koşuya tempo veren safkan rakiplerini fotoya kadar yanına yaklaştırmayıp 4 boy farkla kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

FOREVER JUSTEN: Son 400'den itibaren dış kulvardan ataklarına başlayan safkan My Son Lark ile arasındaki farkı eritemeyerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isimdir.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1800Çim

BABA KARATAŞ: Son viraj dönüldükten sonra temposunu yükselterek yarışın liderliğini 300'de ele geçiren safkan rakipleriyle arasındaki farkı sürekli açıp fazla zorlanmadan 5 boy farkla kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

AYHANBEYİM: Bekleme yapan safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip boşlukta fazla zorlanmadan Baba Karataş'ın arkasında koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında takibe alınız.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 2000Çim

FIRAT BABA: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de Anayurt'a hakimiyetini hissettirerek farkı fotoya kadar açıp fazla zorlanmadan kazanan safkan ilk yarışında da adından söz ettirecek güçtedir.

ANAYURT: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde ele geçiren safkan Fırat Baba'ya son 200'de karşı gelemese de 2.liği vermeyip formda görünürken ilk yarışında değerlendiriniz.

UÇUK: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek 3.lüğü vermezken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

CANSEKLAVİ: Bekleme yapan safkan orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayıp yakın ara 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

04 NİSAN PERŞEMBE KOCAELİ KARTEPE HİPODROMU

1.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1700Kum

ZARZOR: Startla birlikte liderliği alan safkan iç kulvardan gelen İşseven'in tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelerek kazanırken 2.04.61 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Orjinal'ın 2.06.33 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

İŞSEVEN: Öndeki Zarzor'u kovalayan safkan viraj dönüldüğünde rakibinin içinden ataklarına başlarken yakalayamasa da 2.liği vermezken 2.05.26 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Orjinal'ın 2.06.33 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında takibe alınmalıdır.

BATURZADE: Orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelen safkan İşseven ile arasındaki farkı azaltsa da geçemeyerek 3.olurken 2.05.30 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Orjinal'ın 2.06.33 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe almanızı öneririz.

BEHRAMKALE: Düzlüğe çıkıldıktan sonra yarışa adapte olmakta geciken safkan sonlarda dış kulvardan kuvvetli sprinti ile gelerek yakın ara 4.olurken o gelişiyle 50 metre daha olsa daha farklı sonuç alabilirdi. 2.05.38 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Orjinal'ın 2.06.33 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında değerlendiriniz.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-15) 1400Kum

ASİL UTKU: Son 600'de yarışın liderliğini alan safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken 1.27.65 bitiriş derecesiyle bundan sonraki yarışına da ışık tutmuştur.

FLATYOS: 62.5 kilo ile start aldığı yarışında viraj dönüldüğünde orta kulvardan ataklarına başlayan safkan Asil Utku'yu yakalayamasa da 2.liği vermezken 1.28.05 bitiriş derecesiyle ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçtedir.

FREE CHILDREN: Dış kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürüp 3.lüğü ile formda görünürken 1.28.10 bitiriş derecesiyle ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

HIZLI VE ÜNLÜ: Yarışı bırakarak derecesiz bitirmiştir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-5) 2000Kum

MY PRIVATE: Son virajı El Patron'un arkasında 2.dönerek dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 200'de hakim olup kazanan safkan formunu bulmasıyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

EL PATRON: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan son 200'de dışından gelen Flatyos'a geçilerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

KING OF THE NIGHT: Bekleme yaparak viraj dönüldükten sonra yarışa adapte olmakta biraz geciken safkan dış kulvardan sonlarda etkili gelerek 3.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında adından söz ettirecek güçtedir.

4.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1700Kum

ORJİNAL: Önde yarışın lideri olan Sancarova'nın dışından yaptığı ataklarıyla rakibini son 300'de yakalayıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden burun farkıyla hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

SANCAROVA: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde alan safkan dışından gelen Orjinal'e son 300'de yakalanıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden burun farkıyla 2.olurken formunu bulmasıyla ilk yarışında dikkat edilmelidir.

ATOM ENERJİSİ: İç kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelen safkan Orjinal ve Sancarova ile arasındaki fartı eriterek yakın ara 3.olurken ilk yarışında adından söz ettirecek güçtedir.

AZARAKS: Makineden tereddütlü çıkarak grubun gerisinde yarışı takip eden safkan en  dış kulvardan son 100'de etkili atakları ile gelerek 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

ATEŞ KEHRİBAR: Jokeyini düşürerek koşuyu derecesiz bitirmiştir.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 1400Kum

RUSDAMAT: Temposunu düzlüğe çıkıldığında yükselterek iç kulvardan yaptığı ataklarıyla son 300'de koşuya hakimiyetini hissettiren safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken 1.35.19 bitiriş derecesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

ŞAH DRAGON: Dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek Rusdamat ile arasındaki farkı 1.5 boya düşürüp koşuyu 2.bitiren safkanın formunu bulduğu görülüp 1.35.49 derecesiyle takibe alınız.

SON OĞUL: Dış kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla koşuyu 3.tamamlayan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp 1.36.50 derecesiyle ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

GÜVENDİK: Devrilerek yarışı derecesiz bitirmiştir.

ÖZBATU: Devrilerek yarışı derecesiz bitirmiştir.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW/D) 1900Kum

SUZİ İMREN: Temposunu viraj dönüldükten sonra yükselterek koşuya son 200'de hakimiyetini hissettiren safkan içinden ve dışından gelen rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

PARİS ÖZLEMİ: İç kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelen safkan 2.liği kurtarıp formunu bulmaya başladığını gösterirken canlı görünümü ile ilk yarışında değerlendirilmelidir.

NEVESTA: Bekleme yapan safkan bariyer dibinden son 200 geçildiğinde etkili atakları ile gelerek yakın aralarla 3.olurken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile takibe alınmasını tavsiye ederiz.

HAYATIMINCANI: Dış kulvardan son 100'de güçlü sprinti ile gelerek 4.lüğü kurtaran safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekerken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

DOYRANLI: Orta kulvardan son 200 geçildiğinde ataklarına başlayıp yakın aralarla koşuyu 5.bitiren safkan verdiği mücadele ile dikkat çekerken ilk yarışında değerlendirilmesini öneririz.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-6) 2000Kum

OSULLIVAN: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuya son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan üstünlüğünü fotoya kadar sürdürüp kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

WAR COMANDER: Son viraj dönüldüğünde iç kulvardan ataklarına başlayan safkan öndeki Osullıvan'ı tüm çabalarına rağmen geçemeyerek 2.olurken iyi formuyla ilk yarışında adından söz ettirir.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-6/D) 1500Kum

THE BEAUTIFUL ECE: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla yarışın hakimi olan Commıtment'e fotoya yakın üstünlük sağlayıp burun farkıyla kazanan safkan yakaladığı formuyla bundan sonraki yarışında da etkili koşar.

COMMITMENT: Son 400 geçildiğinde yarışa hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen The Beautıful Ece'ye tam fotoda karşılık veremeyerek burun farkıyla geçilip 2.olurken ilk yarışında iyi formuyla değerlendiriniz.

GALYAS CANDY: Dış kulvardan ataklarına başlayıp son 200'de Commıtment ve The Beautıful Ece'nin arasında kalmasıyla içeri girmek zorunda kalıp zaman kaybederek 3.olan safkan bugün için çok daha iyi sonuç alabilirdi. İlk yarışında dikkat diyoruz.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-16) 1400Kum

THRILL SEEKER: Ön gruba yakın giderek orta kulvardan yaptığı ataklarıyla yarışa son 200'de hakimiyetini hissettiren safkan fotoya kadar farkı azaltarak gelen Kral Dayı'ya karşı gelerek kazanırken 1.27.90 derecesiyle ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

KRAL DAYI: Son düzlüğe 6.çıkarak bekleme yapan safkan dış kulvardan özellikle son 100'de güçlü sprintiyle gelip Thrıll Seeker ile arasındaki farkı boyuna kadar düşürerek 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. 1.27.94 derecesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

PERFECT SAVER: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek 3.olurken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

10.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW) 1200Kum

KIZIL RÜZGAR: Bekleme yaparak virajı 8.dönen safkan en dış kulvardan güçlü sprinti ile gelip rakiplerine tam fotoda hakim olarak kazanırken 1.24.07 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da dikkate alınmalı.

HIRŞO: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla fotoya kadar başa baş birincilik mücadelesi veren safkan dışından gelen Kızıl Rüzgar'a tam fotoda geçilerek burun farkıyla 2.olurken formunu bulması ve 1.24.08 bitiriş derecesiyle ilk yarışında adından söz ettirir.

SELİNA: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan fotoya kadar mücadeleden kopmayıp Kızıl Rüzgar ve Hırşo'ya fotoya yakın geçilerek az farkla 3.olurken formunu bulmaya başlamasıyla ilk yarışında değerlendiriniz,

COŞKUNTAY: Dış kulvardan son 400'den itibaren temposunu yükselterek ön grupta mücadele veren safkan fotoya kadar tam kopmayıp yakın ara 4.lüğü ile dikkat çekerken ilk yarışında takibe alınız.

COŞDUR: Son düzlüğü ön grubun gerisinde dönerek kalabalık grupta bekleme yapan safkan son 50'de en dış kulvardan güçlü sprinti ile gelip 5.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

AVCI OĞLUM: 160 gün aradan sonraki yarışına makineden iki boy tereddütlü çıkarak başlayıp doldurarak gelip ön grupta giden safkan fotoya kadar verdiği mücadele ile yakın ara 6.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçtedir.