11 NİSAN PERŞEMBE İZMİR ŞİRİNYER HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1900Kum

LEADER OF SMILES: İlk metrelerden itibaren liderliği alıp uzun mesafede yarışın tüm yükünü çeken safkan dışından gelen Devoted Dream'in ataklarından etkilenmeyip 4 boy farkla kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

DEVOTED DREAM: Öndeki Leader Of Smıles'ı kovalayan safkan rakibinin dışından yaptığı ataklarıyla farkı eritemeyerek 2.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 1900Kum

ALTINÜZÜM: Yarışı ön tarafta kabullenenen safkan viraj dönüldüğünde temposunu bozmayıp 5 boy farkla kazanarak formunu bulduğunu göstermesiyle ilk yarışına da ışık tutmuştur.

ANAYURT: Son viraj dönüldüğünde dış kulvardan ataklarına başlayan sasfkan Altınüzüm ile arasındaki farkı kapatamasa da 2.liği kurtarırken ilk yarışında düzelmeyen başlayan formuyla takibe alınmalıdır.

TAŞDEMİRBEYİ: Dış kulvardan ataklarına başlayan safkan son 300'de orta kulvara geçerek mücadelesini sürdürüp zaman kaybederek 2.olabileceği koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında iyi formuyla adından söz ettirir.

ŞİFNE EFESİ: Son 400'den itibaren dış kulvardan ataklarına başlayan safkan iyi mücadele vererek son 50'de rakiplerine karşı gelemeyip 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (SATIŞ-2) 1400Kum

BRILANTE: Makineden 4 boy geç çıkarak bekleme yapan safkan düzlüğü 6.dönerken orta kulvardan etkili sprintile gelip son 200 geçildiğinde rakiplerine hakim olarak kazanırken 1.28.79 derecesiyle ilk yarışında da dikkat diyoruz.

CHEEKY GIRL: Son 400'den itibaren dış kulvardan temposunu yükselterek ön grupta mücadele veren safkan Brılante'ye karşı gelemese de 2.liği vermezken ilk yarışında daha farklı koşabileceğini göstermiştir.

ASPYROPYRGOS: Makineden 4 boy geç çıkarak grubun gerisinde yarışı takip eden safkan orta kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek fotoya canlı girişiyle koşuyu 3.bitirirken o gelişiyle 2.olabilirdi. Formunda gelişmeler görülüp takibe alınmalı.

THE FAMILY OF ADA: Son virajı iç kulvardan 2.dönen safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 4.olurken etkili formu ile ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

4.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-16/DHÖ) 1200Çim

RÜZGAR GOLD: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla yarışa son 400 geçildiğinde hakimiyetini hissettiren safkan fotoya kadar rakiplerine karşı gelerek kazanırken 1.18.26 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da dikkat diyoruz.

ŞEHNAZ LONGA: Bariyer dibinden son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan tüm çabalarına rağmen Rüzgar Gold'u yakalayamasa da 2.liği vermezken 1.18.46 derecesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

LAPISTES: Dış kulvardan son 300 geçildiğinde ataklarına başlayan safkan Şehnaz Longa ile ikincilik mücadelesi verip rakibine boyun farkıyla geçilerek koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında yine etkili koşar.

MENEMEN: 171 gün aradan sonraki yarışında orta kulvardan son 200'den itibaren canlı ataklarıyla gelen safkan 4.lüğü ile bundan sonraki yarışında çok dana farklı koşabileceğini göstermiştir.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-3/DHÖW) 1200Kum

ARSLANTURBO: Yarışı ön tarafta kabullenerek istediği tempoyu bulan safkan viraj dönüldüğünde hızını hiçbir metrede kesmeyip 1.21.80 bitiriş derecesiyle kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

CANIMBABAM: 62 kilo ile start aldığı yarışında son 400'e 5.durumda giren safkan dış kulvardan yaptığı atakları ile 2.olurken 1.22.34 bitiriş derecesiyle ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

RUSDAMAT: Önde yarışın liderliğini yapan Arslanturbo'yu kovalayan safkan rakibini yakalayamayıp 2.liği dışından gelen Canımbabam'a kaptırarak koşudan 3.ayrılırken 1.22.63 bitiriş derecesiyle ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

ŞAH DRAGON: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan safkan iç kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 4.olurken formunu bulmaya başlamasıyla takibe alınmasını öneririz.

ÇAMSAKIZI: Dört gün arayla start aldığı yarışında iç kulvarda mücadelesini fotoya kadar sürdürerek yakın ara 6.olan safkan bu grupta gayet iyi bir performans sergilerken 1.22.92 bitiriş derecesiyle ilk yarışında takibe alınmalıdır.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-6) 2000Çim

DICAPRIO: Yarışın liderliğini startla birlikte ele geçiren safkan viraj dönüldüğünde rakiplerine karşı gelip kazanma başarısını gösterirken formunu bulmasıyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

OĞLUM UTKUN: Son 400'de 7.durumda olan safkan orta kulvardan son 100'de güçlü sprinti ile gelip Dıcaprıo'nun içinde koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

LA BOMBONERA: Bariyer dibinden son 200'den itibaren canlı ataklarıyla gelerek koşuyu 3.tamamlayan safkanın iyi formuyla ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

DRAGON WINGS: Dış kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isimdir.

TORUN YUSUF: Orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar kesmeyip yakın ara 5.liği ile formunu bulmaya başladığını gösterirken takibe alınmalıdır.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1900Kum

TOCCET TO THEE MOON: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenerek numara götüren safkan düzlüğe çıkıldığında temposunu bozmayıp rakiplerine yakalanmadan kazanmasıyla bundan sonraki yarışında da değerlendirilmelidir.

ATOM AYŞE: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayıp öndeki Toccet To The Moon'u yakalamaya çalışan safkan farkı 1.5 boya düşürerek 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

DAMASCUS DEVIL: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla fotoya kadar iyi mücadele vererek koşudan 3.ayrılan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınmalıdır.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-5) 2000Çim

NOBLE RUNNER: Yarışın liderliğini 1000 startı geçildiğinde alan safkan dışından gelen Squeak And Buzz'un tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

SQUEAK AND BUZZ: İlk metrelerden liderliği alan safkan 1000 startı geçildiğinde Noble Runner'a numarayı verip düzlüğe çıkıldıktan sonra dışından yaptığı ataklarıyla farkı 1 boya düşürerek 2.olurken ilk yarışında iyi formuyla etkili koşar.

9.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-15/D) 1800Çim

LADY İREM: 62 kilo ile start aldığı yarışında virajı 2.dönerek orta kulvardan ataklarına başlayıp koşuya son 300 geçildiğinde hakimiyetini hissettirken safkan rakiplerine direnerek kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

NARAYAMA: Bariyer dibinden son 200'den itibaren canlı ataklarıyla gelerek koşuyu 2.bitiren safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında adından söz ettirir.

HOEYON: En dış kulvardan son 200'den itibaren güçlü sprinti ile gelerek 3.lüğü kurtaran safkanın fotoya canlı ve diri girişiyle ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz,

RAIN FALL: Yarışı ön tarafta kabullenerek tüm yükünü çeken safkan son 300'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile koşudan 4.ayrılırken bundan sonraki yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

BON SOIRE: Jokeyini düşürerek yarışı derecesiz bitirmiştir.

11 NİSAN PERŞEMBE KOCAELİ KARTEPE HİPODROMU

1.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-15/D) 1400Kum

MALİ GIRL: Son 400'de 5.durumda olan safkan dış kulvardan yaptığı etkili sprinti ile son 200 geçildiğinde koşuya hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışına da ışık tutmuştur.

LIGNIN ENERGY: Grubun en gerisinde giderek düzlüğü 9.dönen safkan dış kulvardan sonlarda güçlü sprintiyle gelip Mali Gırl ile arasındaki farkı başa düşürerek 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında dikkat diyoruz.

PRENSES DALAKA: İç kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan 3.lüğü kurtarıp formunu bulmaya başladığını göstermesi ile takibe alınmalıdır.

LOR HANIM: Orta kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan mücadelesini fotoya kadar sürdürerek 4.lüğü ile dikkat çekerken ilk yarışında daha iyi sonuç alabilir.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1400Kum

AMADEUS: Startla birlikte liderliği alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp 3 boy farkla kazanırken bundan sonraki yarışında da dikkat diyoruz.

BOZOMOTA: Dış kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla 2.olan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp lik yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

SUPERSONIC: 92 gün aradan sonraki yarışında en dış kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 3.bitiren safkan ilk yarışında takibe alınmalıdır.

PAYTAK: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan dışından gelen rakiplerine fotoya kadar karşı gelemese de 4.lüğü ile dikkat çekerken ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-14/D) 1900Kum

DEL CARMEN: Yarışın liderliğini startla birlikte ele geçiren s afkan dışından farkı azaltarak gelen rakibi Dıstance Lover'a fotoya kadar karşı gelip kazanırken ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

DISTANCE LOVER: Son düzlüğü 4.dönen safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip Del Carmen ile arasındaki farkı yarım boya düşürerek 2.olurken ilk yarışında etkili formu ile mutlaka değerlendirilmelidir.

EKSİBİR: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1200Kum

LION EMPIRE: Bekleme yaparak virajı 5.dönen safkan bariyer dibinden güçlü atakları ile gelip fotoya 50 metre kala rakiplerine hakim olarak kazanırken 1.13.24 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da etkili olur.

BEYOND REDEMPTION: Son 400'den itibaren dış kulvardan ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan içerden gelen Lıon Empıre'a karşı gelemeyerek koşudan 2.ayrılırken 1.13.47 derecesiyle ilk yarışında adından söz ettirir.

TATANGA: 91 gün aradan sonraki yarışında önde numara götüren safkan son 50'ye kadar üstünlüğünü korurken bu metrelerde Lıon Empıre ve .Beyond Redemptıon'a geçilerek yakın ara 3.olurken 1.13.60 derecesiyle ilk yarışında çok daha iyi netice alır.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1400Kum

DEVIL STORM: Son düzlüğü 5.dönen safkan iç kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla son 50'de Gençay Nalan'a hakimiyetini hissettirerek farkı bir anda 8 boya çıkartarak kazanırken 1.28.54 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Amadeus'un 1.30.13 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

GENÇAY NALAN: 70 gün aradan sonraki yarışında önde numara götüren safkan Devıl Storm'a fotoya 50 metre kala yakalanıp düşen temposuna rağmen 2.liği vermezken 1.29.93 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Amadeus'un 1.30.13 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında daha iyi netice alır.

HAZARŞAH: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayan safkan Gençay Nalan ile arasındaki farkı azaltarak gelip koşuyu 3.tamamlarken o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. 1.29.97 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Amadeus'un 1.30.13 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınız.

BOLD RACER: Son 400'den itibaren temposunu yükselten safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 4.lüğü ile formunda gelişme gösterirken 1.29.98 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Amadeus'un 1.30.13 derecesinden daha iyi olmasıyla kollanmalıdır.

YILDIRIMDURALİ: Yarışa geç adapte olan safkan dış kulvardan son 50'de etkili sprinti ile gelerek yakın ara koşuyu 5.bitirirken ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha iyi netice alır.

AFTERDARK: 70 gün aradan sonraki yarışında iç kulvardan etkili atakları ile gelerek yakın aralarla koşuyu 6.bitiren safkanın bundan sonraki yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğunu söyleyebiliriz.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-16/DHT) 1500Kum

GECENİN GÖLGESİ: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuya son 200'de hakimiyetini hissettiren safkan farkı fotoya kadar 4.5 boya çıkartarak kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

AZERİ DAMAT: Orta kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan Gecenin Gölgesi'ne karşı gelemese de mücadelesini fotoya kadar sürdürerek 2.liği kaptırmazken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

TEKFORDCİHANGİR: İç kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek 2.liği Azeri Damat'a kaptırıp 3.olurken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

OĞLUM ZEKAİ: Yarışa adapte olmakta gecikerek virajı ön grubun gerisinde dönen safkan dış kulvardan özellikle son 50'de canlı ataklarıyla gelip koşudan 4.ayrılırken o gelişiyle 2.bile olabilirdi. İlk yarışında sprint mesafesini kısaltırsa farklı koşar.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (SATIŞ-2) 1500Kum

KING ROBERO: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenen safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp rakiplerine karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

RÜZGAR CELAL: Öndeki Kıng Robero'yu kovalayan safkan viraj dönüldüğünde dışından ataklarına başlayıp rakibini yakalayamasa da 2.liği vermezken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

KING MİRBEY: Son viraj dönüldüğünde iç kulvardan ataklarına başlayıp Kıng Robero ve Rüzgar Celal'ın ortasında kalan safkan fotoya kadar mücadeleden kopmayıp 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

8.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (KV-8/DHT) 1700Kum

ALTINTEPE: Öndeki Hulki'nin dışından ataklarına başlayan safkan rakibiyle arasındaki farkı azaltarak gelip fotoya yakın hakim olarak kazanırken iyi formuyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

HULKİ: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken dışından gelen Altıntepe'ye fotoya yakın geçilerek 2.olurken ilk yarışında etkili formu ile mutlaka değerlendiriniz.

SEÇERHAN: 62 kilo ile start aldığı yarışında virajı iç kulvardan dönen safkan son 300'de dış kulvara açılarak mücadelesini sürdürüp rakiplerini bu kez yakalayamayarak koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşar.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1400Kum

POLPENAZZE: Son düzlüğü 2.dönen safkan rakiplerine 300'de hakimiyetini hissettirip farkı her geçen metrede açarak zorlanmadan kazandığı gibi 1.28.30 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Amadeus'un 1.30.13, Devıl Storm'un 1.28.54 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da etkili sonuç alır.

CAPTAIN COOGER: Öndeki Polpenazze'nin farkı açıp birinciliği garantilediği koşuda orta kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuyu 2.tamamlayan safkanı takibe alınız.

ZEKİNİN KIZI: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili atakları ile gelerek koşuyu 3.tamamlayan safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekerken ilk yarışında değerlendirilmesini öneririz.

TULKAS: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan son 300'de Polpenazze'ye yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile rakiplerine karşı gelemeyerek 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

YAKO STORM: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 50'de etkili sprinti ile gelerek yakın aralarla koşuyu 5.tamamlarken fotoya canlı girişiyle takibe alınmasını öneririz.

MY BEAUTIFUL STAR: Jokeyini düşürerek koşuyu derecesiz bitirmiştir.

10.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-17/DHÖW) 2000Kum

İLELEBET: Dört gün arayla start aldığı yarışında liderliği son 400'de ele geçiren safkan rakipleriyle arasındaki farkı 5 boya çıkartarak fazla zorlanmadan kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

YÜREKLİ POYRAZ: Bariyer dibinden son 200'den itibaren canlı atakları ile gelerek 2.liği kurtaran safkanın iyi formuyla ilk yarışında değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

EĞİLCE: Orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan içinden gelen Yürekli Poyraz'a 2.liği kaptırarak 3.olurken ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

HEKİMOĞLU: 63 kilo ile start aldığı yarışını önde kabullenen safkan son 400'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

MAHİRİNİ: 61 kilo ile start aldığı yarışında bekleme yapan safkan dış kulvardan sonlarda etkili atakları ile gelerek 5.olurken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile takibe alınmalıdır.

RAGNER: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.