Koruduğu Formuyla GEBZE GÜZELİ'ne Güveniyorum "ANKARA"

1.Koşu: 5.4.8.1.3

2.Koşu: 2.3.1.4

3.Koşu: 5

4.Koşu: 2.1.3

5.Koşu: 3 yaşlı İngiliz safkanlarının 1900 çim pistteki Şartlı-4 yarışında; daha güçlü rakipleri arasındaki son Gr-3  koşusundan altıncılıkla ayrılan (9)TOUCH OF REAL bu kez ilk şans tanıdığım isimdir. 160 günlük aranın ardından start alacak olsa da hazırlık yönünden eksiksiz (6) CRIMEAN WOLF en ciddi rakip gördüğüm isimdir. Uzun mesafedeki ikinciliğinden sonra idman görünümü ilgi çekici olan (5) CANOTAY ile ilk kez çimde start alacak olan (1) GARDIROP FUAT uzun mesafelerde kendisini kanıtlamasıyla devreye girebilir.

6.Koşu: Hafta arasında Adana çim pistinde dikkat çeken dördüncülük elde ederken formunu bulmaya başladığını gösteren (2) KURTOBA'yı ilk şanslı isim olarak görüyorum. Uzun mesafedeki dördüncülüğü sonrası iyi hazırlanan (3) EZERDÖVER ile Adana 1800 çim pistinde iyi bir bekleme yaparak kazanan (7) HABBE bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

7.Koşu: Adana kum pistindeki son iki yarışını kısa ve uzun mesafelerde üst üste kazanarak formunu bulduğunu gösteren (2)GEBZEGÜZELİ'nin jokeyi Ö.Yıldırım ile yine rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum, tek yazılabilir.

8.Koşu: Bir süre aradan sonraki koşusunu geç kalan atakları ile yedinci bitiren (3) SUN TIME bu kez çok daha iyi koşmasını beklediğim isim olup, 161 günlük aranın ardından start alacak olmasına rağmen Adana'da sıkı hazırlanan (4) ALPİNGO şansını yüksek gördüğüm diğer safkandır. Birlikte değerlendirilmelerini öneririm.

9.Koşu: İlk kez start alacak olan 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 yarışında; yeterli kondisyona ulaşmaya başladığını gördüğüm (1) ALBAYRAK'ın etkili performans sergilemesini bekliyorum. Son hazırlıklarında daha fazla göze çarpan (3) MY BULLDOZER ile Perşemse sabahı 800 metrelik yarış galobunda ilgi çeken (2) EL VERDUGO mutlaka yazılmalıdır. (6) PRINCESS WEDNESDAY orijin yönünden çim pistte ümit veren bir isim olup, gün geçtikçe daha farklı duruma ulaştığını gördüğüm (4) SEN YAPARSIN'ı da dikkate alınız.

10.Koşu: 3 yaşlı Dişi İngilizlerin 1600 metredeki çim pist mücadelesinde; 1800 çim pistteki son koşusunu önde iyi bir tempo bularak kazanan (12) STALWART HERA'yı yine başta değerlendirmenizi öneririm. Bir süre aranın ardından start alacak olsa da hazırlıkları muntazam (10) SHIROKE ile Antalya'da 84 gün aranın ardından kazanan (7) FEELING GOOD üst sıraları zorlayabilecek diğer kısraklardır. (9) MARTİNA Adana 1300 çim pistinde kazandıktan sonraki formunu devam ettirirken, İstanbul sentetik pistinde kazanıp çim pistte de yatkın olan (8) FLYING SPICE mutlaka yazılmalıdır. (5) EL RIO etkili sprintiyle ikinci tamamladığı son yarışında formda görünürken, (6) ETSUKO gücünün karşılığı olmayan son yarışı ile değerlendirilmelidir. Yarış yaşamına kazanarak başlayan (3) BOSETTI ile Antalya'da üst üste kazanan (4) BROWN LADY sırasıyla devreye girebilecek diğer kısraklardır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.6.5.1

2.Ayak: 2.3.7

3.Ayak: 2

4.Ayak: 3.4

5.Ayak: 1.3.2.6.4

6.Ayak: 12.10.7.9.8.5.6.3.4

DELAYLA Kazanacak Kıvama Geldi "ANTALYA"

1.Koşu: 3

2.Koşu: 1.7.6.5

3.Koşu: 5.1.2.3.4

4.Koşu: 3 yaşlı İngilizlerin 1600 sentetik pistteki koşusunda; üçüncü bitirdiği yarışı ardından daha iyi duruma gelen (3) ATERNITAS'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Uzun mesafedeki son koşusunu ikinci bitirerek idman görünümü kusursuz (5) DANGER ZONE ile 1600 metredeki son Maiden yarışını kazanan (7) STORM BLOOD rakipleri olacaktır.

5.Koşu: İzmir 1200 kum pistindeki son koşusunu 1.23.25 ile kazanan (2) TILISIM devam eden formu ve kendisini tanıyan aprantisi E.Üstün ile yine ilk şansı almayı hak eden isimdir. Makineden düzgün çıkması durumunda gerçek gücünü yansıtarak (4) KUTADGU bu rakiplerine üstünlük kuracak güçte bir isim olup, formu yeterli düzeyde olan (1) ESKİ TOPRAK şans tanınması gereken diğer safkandır. Tabelada yer bulduğu son koşuları tatminkar (3) FİKOBABA etkili formunu daha da geliştirmeye başlamasıyla sürpriz gerçekleştirebilir.

6.Koşu: Tabelada yer bulduğu koşuları sonrası kazanacak formuna ulaşan ve bu kez daha müsait rakipleri arasında start alacak olan (1) BERKALP'i başta değerlendirmenizi öneririm. İzmir çim ve kum pistindeki son ikincilikleri başarılı olan (3) CANYURT mesafeye yatkın olmasıyla rakip görünürken, önde istediği tempoyu bulması halinde (4) GUBAZ beyaz bayrak ayna yapabilir. Sentetik pistte etkili koşabilen ve son üçüncülüğünde dikkatimi çeken (7) SONEMİR değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimdir.

7.Koşu: Kısa mesafelerde iyi koşan ve Adana'daki son yarışlarında formunda gelişme gösteren (3) SABIR HAN bu kez fotoyu önde geçebilecek kadar iyi durumda. Son uzun mesafeli koşusunu fazla ölçü almadığım (1)BRAVETHESTORM bu kez mesafede farklı performans sergileyecek güçte olup, (2)SÜPERSADİ sonlardaki etkili sprinti ile rakiplerine üstünlük kuracak güçtedir. Farklı koşmasını beklediğim bu yarışında (4) STAY BRIGHT ile formunu yeterli bulduğum (5) WINTER SUNSHINE sürprizlerimdir.

8.Koşu: Yarış yaşamlarına yeni başlayacak olan 2 yaşlı İngliiz taylarının yarışında; formunun sürekli üst seviyeye çıktığını gördüğüm (4)LIONROBERO'dan iyi bir performans bekliyorum. (1) BOCCE bizzat jokeyi İ.Dinar nezaretindeki hazırlıklarında ilgi çekerken, ekürisiyle bu yarışına katılacak olan (7) ELİŞ GÜLÜ'nü mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. Kondisyonunu yeterli seviyede bulduğum (8) LOVE ANGEL ile iç starttan çıkacak olan ve hız kazandırdığı çalışmaları ile formunu ilerleten (5) REBELLIUS BOY'da devreye girebilecek güçteler.

9.Koşu: 1600 kum pistteki son koşusunu etkili sprinti ile üçüncü tamamlarken formunu bulduğunu gösteren (3) DELAYLA'yı bu kez dişilere ait olan bu yarışta birinciliğe yakın görüyorum, tek yazmanız uygun olacaktır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.5.7

2.Ayak: 2.4.1.3

3.Ayak: 1.3.4.7

4.Ayak: 3.1.2.4.5

5.Ayak: 4.1.7.8.5

6.Ayak: 3

Kısa Mesafeyi Bulan EYVAH MEHMET Tek Yazılabilir "DİYARBAKIR"

1.Ayak: 6.2.3.4.7.1

2.Ayak: 1.5.2

3.Ayak: 2

4.Ayak: 4.6.9.1.7

5.Ayak: 1.5.4

6.Ayak: 5.4.12.3.1