Formunu Bulan BLACK LION Yine Kazanmaya Yakın "ADANA"

1.Koşu: 2

2.Koşu: 4.9

3.Koşu: 5.2.3

4.Koşu: 1.2.6

5.Koşu: 3 yaşlı İngilizlerin Maiden yarışında; Luxor temsilcisi olmasıyla çim pistte ümit veren (6) WOLF MAN'i  başta tutuyorum. Yine çim pistte etkili koşmasını beklediğim isimlerden (1) CANINI YERİM ile ikinci tamamladığı son yarışında kendini bulduğunu belli eden (4) OCEAN EMPIRE şanslarını yüksek bulduğum taylardır. Tabelada göründüğü son koşularında yükselişe geçtiğini gösteren (5) TRAINERFATHER, Şanlıurfa'daki son yarışlarında adından söz ettiren (2) KEEP GOING ve son iki koşusunda çıkış içerisinde olduğunu gördüğüm (9) CHILLI CHARLIE sırasıyla devreye girebilecek diğer taylardır.

6.Koşu: Kazandığı yarışından sonra daha güçlü rakiplerden etkilenerek tabela dışında kalan (1) ALTIN MAHİR bu kez farklı performans sergileyecektir. Ara verdikten sonraki koşusunu üçüncü bitiren (4) ATABEYLİ ile çim pistte iyi koşan (3) ASLAN YAĞIZ bu safkandan sonraki ihkimallerdir. Tabela diplerinde tamamladığı son yarışlarında sürekli gözüme takılan (6)ÖNÜAÇIK güven verirken, bu kez üst grupta start alacak olsa da (11) KÖMÜRHANBEY adından söz ettirecek güçtedir. Son yarışı vasat olsa da (8) ALTIN NİGAR çim piste yatkın bir isim olup, (2) ERTUĞBEYİ 1300 çimde Maiden kazanıp formunu sürdürmesiyle sürpriz gerçekleştirebilir. Uzun mesafedeki son dördüncülüğünde aşama içerisinde gördüğüm (7) DELİ TURBO'yu da dikkate almanızı tavsiye ederim.

7.Koşu: 1800 çim pistteki son koşusunu kazanarak formunu bulduğunu gösteren (2) BLACK LION için tüm şartlar yine uygun olduğundan tek yazmanız bence uygundur.

8.Koşu: Son yarışlarında gösterdiği etkili performans ile iyi durumda olduğunu gösteren (1) KING DAVUT süratli yapısının verdiği avantajı iyi değerlendirmesi halinde bitirebilir. Bariyer dibinden güçlü sprinti ile gelerek dördüncü tamamladığı son yarışında beğendiğim (4) FAST PILOT rakip görünürken, son yarışında bekleneni verememiş olsa da (2) RİYAKAR kusursuz hazırlanması ile yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimdir.

9.Koşu: Formunu bulmaya başladığını üçüncü tamamladığı son koşusunda gösteren (8) BENİM GÜZEL KIZIM'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Bugüne kadar start aldığı üç yarışında da iyi bir performans gösteren (12) TOGETHER FOREVER üst sıraları zorlayabilecek güçte olup, etkili dördüncülüğünden sonra aşama kaydeden (6) ORTAK GÜÇ mutlaka değerlendirilmelidir. Dikkat çeken üçüncülükleri sonrası altıncı bitirdiği son yarışında bekleneni veremese de (1) FAST MAN bu grupta devreye girebilecek güçtedir.

10.Koşu: 1400 kum pistte 1.37.57 ile kazanıp ardından start aldığı koşusunu tabela dışında bitirerek bekleneni verememiş olsa da jokeyi A.Çelik ile (4) DADY uygun rakiplerinin yanında önde gelen isimdir. Her geçen gün daha iyiye gittiğini son yarışını üçüncü tamamlayıp gösteren (7) BERSUN ATEŞİ rakip görünürken, aralarında mücadele bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.1.4.5.2.9

2.Ayak: 1.4.3.6.11.8.2.7

3.Ayak: 2

4.Ayak: 1.4.2

5.Ayak: 8.12.6.1

6.Ayak: 4.7

GÜÇLÜBEY EFENDİSİ ve POLPENAZZE Teklerim "KOCAELİ"

1.Koşu: 5.7.6.9.4

2.Koşu: 3.1.2

4.Koşu: 1.2

5.Koşu: 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 yarışında; idmanlarına İzmir'de başlayıp sonrasında Bursa'ya gelen (4) ŞAMPİYON AYVALIK'dan etkili bir performans bekliyorum. Son günlerde çok farklı duruma ulaşan (2) DENGESİZ ile yeterli nefese sahip (10) WINDBENDER üst sıraları zorlayacak güçteki diğer isimlerdir. Kum pistte ümit veren kan hattıyla (9) POLE STAR, Kurtel ekürisinin hazır duruma gelen tayı (1) BATTLE FOR GLORY ve iç starttan çıkacak olan (9) POLE STAR sırasıyla bu ayağın şanslı taylarıdır.

6.Koşu: Süper durumda olan (1) GÜÇLÜBEY EFENDİSİ seri birincilikleri ardından son koşusunu güçlü rakibi Charıot'un arkasında ikinci tamamlarken uyum sağladığı jokeyi A.Yıldız ile benim tek önerimdir.

7.Koşu: Günün zor koşularından biri olan Handikap-15 yarışta; tabelan düşmeyerek idman görünümü de gayet iyi olan (6) TEKFORDCİHANGİR'e ilk şansı tanıyorum. Bu kez makineden düzgün çıkarsa (3) RAGNER ağır kilosuna rağmen iyi sonuç almasını beklediğim isim olup, (2) BABA FAHRETTİN 800 metrelik dikkat çeken yarış galobu ile sürpriz gerçekleştirebilir. Tam mesafesinde (9) HIRŞO birincilik mücadelesi vermesini beklediğim isim olup, (7) YEŞİLKALE farklı sonuç elde edebilir. Son günlerin gelişme gösteren safkanlarından (11) COŞDUR, başarısız son koşusu ardından toparlanan (10) KIZIL RÜZGAR ve ağır kilosuna rağmen denk grupta (1) SARARFŞAH sırasıyla devreye girebilecek güçteki diğer isimler.

8.Koşu: Üç ay aradan sonra 1200 kum pistte 1.13.60 derece ile dikkat çeken üçüncülük elde eden (3) TATANGA seri bir isim olmasıyla rakiplerini geride bırakabilir. Tabeladan düşmeyip sevdiği mesafede start alacak olan (7) FREE CHILDREN ile 63 kiloya rağmen pist ve mesafeye yatkın (1) AYVALIK ATEŞİ rakip gördüğüm isimlerdir.

9.Koşu: 1400 kum pistteki son Maiden koşusunu 1.28.30 ile kazanan (6) POLPENAZZE formunu koruması ve gözünü yükseklere diken bir isim olmasıyla programdaki ikinci atımdır.

10.Koşu: 1700 kumdaki son yarışını ikinci bitirirken formunda gelişme gösteren (7) SANCAROVA'yı biraz daha ön planda değerlendirmenizi öneririm. İstanbul'daki üçüncülüğü sonrası iyi duruma gelen (6)KERPİÇLİ ile tabelada yer bularak fit duruma ulaşan (10) PINAR AĞASI rakip gördüğüm isimlerdir. Her yarışı bir öncekinden dana başarılı (3) MUTEBER kazanacak güce ulaşırken, sonlardaki sprinti ile (4) AZARAKS ses getirebilir. (5) BEHRAMKALE formu bu grubu geçmek için yeterli bir isim olup, (1) ATOM ENERJİSİ birinciliğe bu yarışında ulaşacak güçtedir. İlk startındaki ikinciliğine göre (9) AYVALIK sürprizim olacaktır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.2.10.9.1.8

2.Ayak: 1

3.Ayak: 6.3.2.9.7.11.10.1

4.Ayak: 3.7.4

5.Ayak: 6

6.Ayak: 7.6.10.3.4.5.1.9