23 NİSAN SALI ADANA YEŞİLOBA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-15/D) 1900Kum

ASİL AZRA: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan temposunu viraj dönüldükten sonra da bozmayıp 3 boy farkla beyaz bayrak ayna kazanırken ilk yarışında adından söz ettirir.

GLOWMANE: Bekleme yaparak virajı 4.dönen safkan iç kulvardan son 200'de etkili atakları ile gelerek 2.liği kurtarırken yükselişe geçtiği görülmesi ile takibe alınız.

HEDEFİM SENSİN: 61 kilo ile start aldığı yarışında orta kulvardan son 200'de etkili ataklarıyla gelen safkan Glowmane'e 2.liği kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha iyi netice alabilir.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Çim

SOUTH WARRIOR: Son virajı 3.dönen safkan iç kulvara girerek bariyer dibinden kuvvetli gelip son 50'de koşuya hakimiyetini hissettirerek kazanırken 1.18.89 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Günün Yıldızı'nın 1.18.96 derecesinden daha iyi olması ile ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

MY CHARLIE: Yarışa biraz geç adapte olarak dış kulvardan son 30 metre i çerisindeki güçlü sprinti ile koşuyu 2.bitiren safkan o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında takibe alınmalıdır.

LION SANCTUTARY: Makineden iki boy geç çıkarak ilk başlarda gerilerde kalan safkan orta kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

KURT REİS: Orta kulvardan son 50 geçildiğinde etkili sprinti ile gelerek yakın ara 4.olan safkanın fotoya canlı ve diri girişi dikkat çekerken ilk yarışında değerlendiriniz.

AKBUT: Önde numara götürerek son 100'e kadar üstünlüğünü koruyan safkan rakiplerine bu  metreler geçildiğinde yakalanıp 5.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖ/D) 2000Çim

FOTOKIZI: Son 400'de 9.durumda olan safkan dış kulvardan yaptığı güçlü sprinti ile Gür Beyaz'a fotoya yakın hakim olarak kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

GÜR BEYAZ: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla bson 200'de Balbalam ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine son 50'de hakim olurken dışından gelen Fotokızı'na baş farkıyla geçilerek 2.oldu. Formunu bulması ile ilk yarışında değerlendiriniz.

BALBALAM: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de Gürbeyaz ile başa baş mücadele verip dıştan gelen Fotokızı'na da geçilerek koşudan 3.ayrılan safkan ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1400Kum

BUEN JORNIKO: Bariyer dibinden yaptığı atakları ile son 200 geçildiğinde God Of War'a hakimiyetini hissettirerek farkı 4 boya çıkartıp kazanan safkan 1.28.05 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da dikkate alınmalı.

GOD OF WAR: Yarışı ön tarafta kabullenen safkan son 200 geçildiğinde Buen Jornıko'ya yakalanıp rakibine karşı gelemeyerek dört boy gerisinde koşudan 2.ayrılırken 1.28.72 bitiriş derecesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

MUKTADİR: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 200 geçildiğinde kuvvetli atakları ile gelerek koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Çim

GÜZTAY: Son 400'de 8.durumda olan safkan bariyer dibinden yaptığı güçlü sprinti ile 100 geçildiğinde Chıllı Charlıe ile başa baş mücadele edip az farkla hakim olarak kazanırken 1.18.23 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan South Warrıor'un 1.18.89, Günün Yıldızı'nın 1.18.96 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

CHILLI CHARLIE: Son 100 geçildiğinde Güztay ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine fotoya yakın az farkla geçilerek 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

TRAINER FATHER: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya canlı girişiyle koşuyu 3.tamamlarken etkili formu ile ilk yarışında takibe alınız.

OCEAN EMPIRE: Bekleme yapan safkan orta kulvardan son 200 geçildiğinde canlı atakları ile gelerek koşuyu 4.tamamlarken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınmalıdır.

CANINI YERİM: Makineden dört boy geç çıkarak ilk metrelerde grubun gerisinde kalan safkan dış kulvardan son 100 geçildiğinde güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 5.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşabileceğini belli etmiştir.

YAVUZERİM: Startla birlikte liderliği alan safkan son 200 geçildiğinde rakiplerine yakalanıp düşen temposu ile 6.olurken ilk yarışında sürprize imza atabilecek güçte bir isimdir.

CALYPSO QUEEN: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 1300Çim

ALTIN MAHİR: Ön gruba yakın giderek yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde ele geçiren safkan Atabeyli'ye fotoya kadar karşı gelerek kazanırken 1.24.26 bitiriş derecesiyle ilk yarışında adından söz ettirir.

ATABEYLİ: Orta kulvardan özellikle son 200 geçildiğinde etkili atakları ile gelerek tüm çabalarına rağmen Altın Mahir'i yakalayamayıp koşudan 2.ayrılan safkan ilk yarışında değerlendirilmelidir.

ASLAN YAĞIZ: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'den itibaren etkili atakları ile gelerek koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isimdir.

ÖNÜ AÇIK: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelemeyip 4.olurken ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

7.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 1200Çim

SERSERİ HAT: Startla birlikte liderliği alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken 1.10.10 bitiriş derecesiyle ilerki yarışlarında adından sıkça söz ettirir.

STEEL HAWK: 164 gün aradan sonra start aldığı yarışında iç kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelip Serseri Hat ile arasındaki farkı yarım boya düşürerek koşuyu 2.bitiren safkan 1.10.17 derecesiyle ilk yarışında değerlendirilmelidir.

BLACK LION: Öndeki Serseri Hat'ın son 300'den itibaren dışından ataklarına başlayan safkan başa baş mücadele edip Steel Hawk'a az farkla geçilerek koşuyu 3.bitirirken 1.10.22 derecesiyle ilk yarışında dikkat diyoruz.

AMANDERO: Bekleme yapan safkan orta kulvardan son 200 geçildiğinde yaptığı atakları ile 4.lüğü kurtarırken 1.10.79 bitiriş derecesiyle ilk yarışında devreye girecek güçtedir.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 1800Çim

KING DAVUT: Startla birlikte liderliği alan safkan düzlüğe çıkıldığında temposunu daha da yükseltip rakiplerini yanına yaklaştırmadan 6.5 boy farkla kazanırken fazla zorlanmadığı görülmesi ile ilk yarışı için de ümit vermiştir.

FAST PILOT: Orta kulvardan son 200'den itibaren kuvvetli atakları ile gelerek 2.liği kurtaran safkanın iyi durumda olduğu görülüp ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

RİYAKAR: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek yakın ara 3.olurken fotoya canlı girişi ile ilk yarışında takibe alınmalıdır.

ADAMANT WARRIOR: Son viraj dönüldüğünde bariyer dibinden ataklarına başlayan safkan dışından gelen Fast Pılot ve Riyakar'a fotoya kadar karşı gelemeyip 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Çim

GÜNÜN YILDIZI: Son virajı 5.dönen safkan dış kulvardan yaptığı güçlü sprinti ile fotoya yakın rakiplerine hakim olup kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

FAST MAN: Dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek 2.liği son anda kurtaran safkanın fotoya canlı girişi ile ilk yarışında değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

TOGETHER FOREVER: Yarışı önde kabullenen safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken Günün Yıldızı ve Fast Man'e fotoya yakın geçilerek koşudan az farkla 3.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşabileceğini belli etmiştir.

MY ÇETİNKAYA: Önde giderek virajı 2.dönen safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 4.olurken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınmasını tavsiye ederiz.

BENİM GÜZEL KIZIM: Dış kulvardan sonlarda iyi yüklenerek gelmesine rağmen geç kalarak koşuyu yakın ara 5.bitiren safkanın ilk yarışında çok daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

ŞAHİN ALP: Jokeyini düşürerek koşuyu derecesiz bitirmiştir.

10.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW) 1400Kum

UÇAN KAFKASLI: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 100'den itibaren güçlü atakları ile gelip Hansoy'a fotoya yakın hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

HANSOY: Dış kulvardan yaptığı atakları ile son 200'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan Uçan Kafkaslı'ya fotoya yakın geçilerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında değerlendirilmelidir.

PRESTİJ: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan son 100 geçildiğinde rakiplerine karşı gelemeyerek 3.olurken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

DADY: Yarışa geç adapte olan safkan en dış kulvardan yaptığı güçlü atakları ile koşuyu 4.tamamlarken o gelişiyle 3.olabilirdi. İlk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isim olup dikkat edilmelidir.

23 NİSAN SALI KOCAELİ KARTEPE HİPODROMU

1.KOŞU: 2 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-1) 1000Kum

KINOWA BEYİ: Yarışın ilk 200 metresi geçildikten sonra liderliği alan safkan kendisini kovalayan Hürsida'ya fotoya kadar karşı gelerek 2 boy farkla kazanırken bundan sonraki yarışında da dikkat ediniz.

HÜRSİDA: Son düzlüğü 2.dönerek öndeki Kınowa Beyi'ni yakalamaya çalışan sa fkan aradaki farkı eritemeyerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında değerlendirilmesini öneririz.

KRAL SERHAT: İç kulvardan son 200'den itibaren canlı atakları ile gelerek koşuyu 3.bitiren safkan o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. İlk yarışında adından söz ettirecek güçtedir.

ZAGANOS: Jokeyi 4.olduğunu sanarak sonlarda teşviklerini boşlayınca rakiplerine karşı gelemeyerek koşudan 6.ayrılan safkanın ilk yarışını buna göre değerlendiriniz.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 2000Kum

TELSERENCAN: Uzun mesafede yarışı forse eden safkan kendisini kovalayan Hekimoğlu'na fotoya kadar karşı gelip beyaz bayrak ayna kazanırken formunu bulduğu görülmesi ile ilk yarışında da dikkat diyoruz.

HEKİMOĞLU: Öndeki Telserencan'ı kovalayan safkan viraj dönüldüğünde rakibinin peşini bırakmayıp 1.5 boy gerisinde koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

SON BAŞAK: Grubun gerisinde yarışı takip ederek virajı 8.dönen sfkan orta kulvardan ataklarına başlayıp son 100'de içe girerek koşudan az farkla 3.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

ANKA ATEŞİ: 62.5 kilo ile önde numaraya çıkmayıp bekleme yapan safkan dış kulvarda verdiği mücadele ile koşuyu yakın ara 4.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isimdir.

3.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1900Kum

KUANPO: Kıng Of The Nıght'in dışından dışından yaptığı güçlü atakları ile rakibine fotoya yakın yarım boy farkla hakim olarak kazanan safkan ilk yarışında da etkili olur.

KING OF THE NIGHT: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde alan safkan dışından gelen Kuanpo'ya fotoya yakın geçilerek yarım boy gerisinde 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

4.KOŞU: 2 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-1) 1000Kum

POLE STAR: Son virajı 2.dönen safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100'de Hasköy Fırtınası'na hakim olup kazanırken 1.02.23 derecesi aynı gün diğer Şartlı-1 kazanan Kınowa Beyi'nin 1.03.46 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da değerlendiriniz.

HASKÖY FIRTINASI: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenerek iyi bir çıkışla numara götüren safkan son 100'de Pole Star'a karşı gelemeyerek koşuyu 2.bitirirken 1.02.72 derecesi aynı gün diğer Şartlı-1 kazanan Kınowa Beyi'nin 1.03.46 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

DENGESİZ: Bariyer dibinden son 200 geçildiğinde yaptığı etkili ataklarıyla farkı azaltarak koşuyu 3.bitiren safkan o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. İlk yarışında daha farklı koşar.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-6/A.İHSAN KAYA KŞ.) 1500Kum

GÜÇLÜBEY EFENDİSİ: Startla birlikte yarışın liderliğini alarak numara götüren safkan temposunu bozmayıp 5.5 boy farkla kazanırken yakaladığı müthiş formu ile ilk yarışında da etkili sonuç alır.

THRILL SEEKER: Öndeki Güçlübey Efendisi'ni kovalayan safkan rakibiyle arasındaki farkı eritemese de 2.likteki yerini korurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

LION PEKAN: Son 200'den itibaren  Thrıll Seeker'in dışından yaptığı ataklarıyla aradaki farkı azaltarak gelip koşuyu 3.bitiren safkan 2.olabilirdi. İlk yarışında daha farklı koşacak güçte olup takibe alınız.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-15/DHÖ) 1400Kum

BABA FAHRETTİN: İlk metrelerden itibaren liderliği alan safkan temposunu viraj dönüldükten sonra da bozmayıp kazanırken formunu bulduğu görülmesi ile ilk yarışı için de ümit vermiştir.

TEKFORDCİHANGİR: Son düzlüğü 6.dönen safkan iç kulvardan yaptığı atakları ile koşuyu 2.tamamlayıp formda görünürken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

SARRAFŞAH: 61 kilo ile start aldığı yarışında orta kulvardan son 200'de yaptığı atakları ile 3.lüğü kurtaran safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

KIZIL RÜZGAR: Grubun en gerisinde giderek düzlüğü 11.dönen safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili atakları ile gelerek yakın ara 4.olurken ilk yarışında geç kalmadığı taktirde daha iyi sonuç elde edecek güçtedir.

7.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16/Y2) 1400Kum

ELEGİE: İlk metrelerden itibaren ön grupta giderek yarışın liderliğini son 300'de alan safkan içinden ve dışından gelen rakiplerine karşı gelerek kazanırken 1.26.86 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da etkili koşar.

TATANGA: Öndeki Elegie'nin dışından ataklarına başlayan safkan 1 boy gerisinde koşudan 2.ayrılarak formunu bulmaya başladığını gösterirken 1.26.99 bitiriş derecesiyle ilk yarışında dikkat edilmelidir.

FREE CHILDREN: İç kulvardan son 200 geçildiğinde canlı atakları ile gelerek koşuyu 3.bitiren safkanın 1.27.08 derecesi ve yakaladığı formuyla ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

SHARP KING: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 100 geçildiğinde güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 4.bitirirken 1.27.33 derecesiyle ilk yarışında fazla geç kalmadığı taktirde daha farklı koşabileceğini göstermiştir.

AYVALIK ATEŞİ: 63 kilo ile start aldığı yarışında iç kulvarda ağır sıkletinden dolayı istediği gibi artıramayarak koşuyu 5.bitiren safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu görülüp 1.27.81 derecesiyle takibe alınmalıdır.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-14) 1400Kum

POLPENAZZE: Yarışa son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan farkı 8 boya çıkartarak fazla zorlanmadan kazanırken 1.26.91 derecesiyle bundan sonraki yarışlarında adından sıkça söz ettirir.

LORD PROTECTOR: Son 300'de 6.durumda olan safkan iç kulvardan yaptığı atakları ile 2.liği kurtarıp fotoya canlı girişiyle dikkat çekerken 1.28.37 derecesiyle ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

9.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-19/DHÖW) 1400Kum

KERPİÇLİ: Yarışa önde başlayıp Sancarova'yı kovalayan safkan rakibine son 200'de hakim olup kazanırken bundan sonraki yarışında da değerlendiriniz.

MUTEBER: Orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelip Kerpiçli'nin içinden farkı 1 boya düşürerek koşuyu 2.tamamlayan safkanın bu formuyla kazanması yakındır.

ATOM ENERJİSİ: Dört gün arayla koştuğu yarışında iç kulvardan yaptığı atakları ile koşuyu 3.bitiren safkanın iyi formu ile ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

CANIM HEDİYE: Bariyer dibinden son 200 geçildiğinde ataklarına başlayıp fotoya kadar iyi mücadele vererek koşuyu 4.tamamlayan safkan ilk yarışında takibe alınmalıdır.

SANCAROVA: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan son 200'de Kerpiçli'ye yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile koşuyu 5.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isimdir.