QUEIMADA GRANDE ve BİLETÇİ KIZ'a güveniyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 8-10-3-9

2.Koşu: 5

3.Koşu: 3-2

4.Koşu: 4-6-10

5.Koşu: Uzun mesafe deneyimi başarılı olan, sentetik pistteki son yarışlarını beğendiğim ve kırkahvesinde rastladığım Mehmetçik'in bu yarışa iyi hazırlanarak form durumunun iyi olduğu notunu verdiği elverişli kilolu (4) ALYCONE ilk çarpıyı hak ediyor. Sentetik pistteki son uzun mesafeli koşusunu güle oynaya kazanan ve idman pistinde kıpır kıpır görünen Ekinci'lerin (9) GIATRES'den bu kiloyla yine başarılı bir koşu bekliyorum. Kış sezonunda İzmir'de ve Kocaeli'de pist ayırt etmeksizin başarılı yarışlar çıkartarak İstanbul'a formda gelen (2) LADY İREM sevdiği mesafede ıskalanmamalı. Uzun bir aranın ardından ilk yarışını koşacak olsa da Kocaeli'de bu yarışa hedef yapılarak hazırlandığını duyduğum (5) SÜPÜRÜCÜ hücumda geç kalmaması halinde dinçlikle ses getirebilir. 1400 sentetikte kazanıp şeytanın bacağını kırdığı yarıştaki güzel formunu düzenli idmanlar yaparak koruyan ve Ufuk'un "bu kilosu ve formuyla sakın es geçme" dediği (7) LITTLE FRANKEL diğer şans verdiğim isim. Yasin'in "gördüğü yarışlardan sonra farklılaştı" dediği (3) SPHENDONE ve kilosu rakiplerine göre ağır olsa da grubun kalite ismi (1) VICTORY WEAPON'da yazılarak bu ayağı rahat seyredelim.

6.Koşu: Geçtiğimiz hafta uzun mesafede bir üst gruptaki yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelen ve Kurnaz Arap'ın "bu kez ideal pist ve mesafesini buldu" dediği (2) CANASLANIM ilk şans verdiğim isim. Bu pist ve mesafede 1.41.11'i bulunan, 61 kiloyla start aldığı son altıncılığı tatminkar olan (8) ABONE bu kez 56 kiloya dönmesi ve yatkın olduğu pist ve mesafede ikinci atım. Son günlerde ahırlarda herkesin dilinde olan ve bu kez Akın'ın bindiği (7) ÇAĞLAYAN ŞELALE'den bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Son haftalarda çıkış içerisinde olan Vedat Abiş'li (5) TURBODİZEL şanslı bir başka isim olup son koşusu formunun ölçüsü olmayan (4) SADEKAR kuponlarda bulunulmalı.

7.Koşu: Aranın ardından sentetik pistteki koşusunu gösterişli kazanan ve sahada kime rastlasam bu gruba geçilmez denen çim pistin kaliteli kısrağı (5) BİLETÇİ KIZ'ın sıkı işlerle hazırlandığı bu yarışı yine kazanmasını bekliyor, Vedat Abiş ile tek tutuyorum.

8.Koşu: Bu pist-mesafedeki son koşusunu 1.30.12 ile Kv-7'de kazanmayı başaran ve idman pistindeki form durumu beğenilen (1) DRAGONS SON, Ö.Yıldırım'ın tercih edip bindiği bu koşuda favorim. Arka Arkaya dört birincilik yapan, ilk kez dilbağı takısı ile start aldığı son koşusunda 2000 sentetikte ikinci kalan bizim Tezcan'ın elindeki (4) PITFALL ilk kez buluştuğu pilotu Vedat Abiş ile bence en az Dragons Son kadar şanslı olup bu iki safkan ayırt edilmeden birlikte yazılmalı.

9.Koşu: Bu tip mesafeli sentetik pist yarışlarını seven, bir üst gruplardaki son koşularında beşinci kalsa da idman pistinde formunu toparlamış görünen ve Orkun'un çok güvendiği (3) SANDUHAN ilk atım. Kocaeli'deki son koşusunu beyaz bayrak ayna yaparak gösterişli kazanarak Maiden'a el sallayan Çiçekçi Tahir'in (5) AMADEUS ve beş ay aranın ardından ilk yarışını koşsa da kondisyoner ekibimin "idman pistindeki iyi görüntüsünü yarışına yansıtırsa ses getirir" dediği (2) BLUE SHARK favorimin en yakın rakipleri olup hazırlıklarında formunu geliştirmiş görünen Kitapçı'ların (6) COOL BREEZE'ye dikkat diyorum.

10.Koşu: Bir yarış koştuktan sonra aralıksız sürdürdüğü idmanlarında formunda önemli ilerlemeler kaydeden, bu koşusunda "Kapalı gözlük çıkartılarak Dilbağı" takılan (3) CEMRE ATEŞİ ve başarılı ilk yarışı ardından daha da iyi duruma geldiğini idman pistinde gösteren eküri koşma avantajı da bulunan (1) ABAY HANIM arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine bir yarış koşup hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren (10) SENEM GÜZELİ'nin de katılmasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-9-2-5-7-3-1

2.Ayak: 2-8-7-5-4

3.Ayak: 5

4.Ayak: 1-4

5.Ayak: 3-5-2-6

6.Ayak: 3-1-10

KANINDO cazip programın teki "BURSA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-2-6-5

2.Ayak: 2

3.Ayak: 3-2

4.Ayak: 5-2-4

5.Ayak: 8-9-6-2-1-10-15

6.Ayak: 3-5-1-9-4

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-2-4

2.Ayak: 8-9-6-2-1-10-15

3.Ayak: 3-5-1-9-4

4.Ayak: 2-4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 2-8-10-12-4-16