1.KOŞU

GONCA SULTAN, startla birlikte dış kulvardan yarışı takip eden safkan, keskin viraj dönüşlerinde safkan dış kulvara kaçmasın diye aprantisi Nail Eren 3 kez sert bir şekilde kırbaçla boynuna vurması, son virajı dış kulvardan 8.durumda dönmesi son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile boşlukta yarışı 2.bitirdi. Bir evvelki Maiden yarışında da safkan aynı aprantisi Nail Eren ile koşuyu 2.bitirmesi, fotoya canlı girişi ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

2.KOŞU

WHITE HART LANE:Startla birlikte liderliği alıp beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısaı gösterirken 1.14.08 derecesi son 800/50.04 olması ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

3.KOŞU

SÜPHAN:Bekleme yarışı yapan safkan son 100'de LION FLAG ile arasında 2 boy fark olmasına rağmen son 30 metere LİON FLAN liderliği alıp 1.5 boy fark ile kazanırken 1.58.38 derecesi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

LION FLAG:Startla birlikte liderliği alan safkan yüksek tempoda yarışı götürüp koşuyu 2'inci bitirdi ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

4.KOŞU

CIHANTAYIM:Son 150'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu atakları ile yarışı 3'üncü bitirirken fotoya birinci ve 2'inci giren safkanlardan canlı girişi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

5.KOŞU

İLK IŞIK:Starttan 2 boy teredütlü çıkan safkan son 200'den sonra piste gezinmese yarışı 2'inci bitirebilirdi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

8.KOŞU

MY CEM:Son 250'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 7'inci bitirirken fotoya 1,2,3,4,5,6 olan safkanlardan canlı girmesi ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

1.KOŞU

Candostum: Son 600’de 2 boy önde kolay tempoda lider geçen safkan binicisi M.Işık toplamda 8 sefer arkasına dönüp sağını solunu ve bacak arasından arkasındaki safkanları kontrol etmesi %100 kazanabileceği yarıştan safkan fotoda baş farkıyla koşuyu ikinci bitirdi. Safkan ile ön tarafa erken gelen safkan M.Işık her arkaya baktığında safkanın giden aksiyonuna etki edip 600 metre içinde bu kadar arkasına bakmasından dolayı en azından 3 boy avantajı kaybolup baş farkıyla fotoda yarışı safkan vermesi safkan bugün için binici hatasından koşuyu kaybetmiş olup,ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin

ALTINKAFES:Hücumda çok geç kalarak yarışı 4'üncü bitirirken fotoya 1,2,3 olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

2.KOŞU

TONGA:Son 200'den sonra GÜNEYCAN'ın dışından yapmış olduğu atakları ile yarışı 2'inci bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

4.KOŞU

SON VİRAJ:8 boy starta kaldı son virajı içerden bir ara kazanıcak gibi olmasına rağmen son 50'den sonra nefes yönünden zorlanıp son metrelerde en dış kulvardan kuvvetli gelen KIMIZI'ya baş farkıyla 2'inciliği verip yarışı 3'üncü bitirirken ilk yarışında daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

5.KOŞU

CAN TITANIC:Yüksek tempoda giden yarışta bekleme yarışı yapan safkan son 100'de erken gelen NISA isimli safkandan liderliği alıp 6,5 boy farkla kazanıp 1.36.50 derecesi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal eymeyin.

6.KOŞU

BREDELAL:Son 100'den sonra  KAÇ ŞERİF birinciliği garantilemesi boşlukta yarışı 2'inci bitirirken fotoya canlı girişi ilk yarışında dikkat diyoruz