1 KOSU

(4) GALYALILAR: 3 boy startta kalarak yarışa başlayan safkan, safkanların dışından teşvikle gidip 1000 startı geçilirken hafif kırbaç yemesi keskin virajları ve son viraj dönülürken, teşviklerle en dış kulvara çıkması son 300'den sonra müthiş sprinti ile son 100'de liderliği alarak 2,5 boy da fark yaparak 2,10,74'lük derecesi ilke ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

2 KOŞU

(2) ALARAGÜLÜ: Dışındaki (10) SABİHAM'dan biraz etkilenen safkan, pistte gezinip yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

4 KOŞU

(8) UĞURSEL: Karşı düzlük dahil son 300'de bir türlü yerini alamayan tay, hücumda safkanların dışından geç gelerek yarışı burun farkıyla 3.bitirirken, fotoya canlı ve diri girmesi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

6 KOŞU

(12) NİLGÜN SULTAN: Dış kulvardan son 150'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile 1 boy-boyun-.burun farkıyla yarışı 3.bitirirken, 5 metre daha olsa o gelişi ile yarışı ikinci 50 metre daha olsaydı koşuyu kazanabilirdi. Birinci ve ikinci olan safkanlar kadar başarılı koşmuş olup fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 7 koşu

(10) KANMAN STAR: İkinci grupta toplu olarak fotoya canlı girerek yarışı 4.bitiren safkan, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

1 KOŞU

(3) TREACHEROUS: Son 150'den sonra yaptığı etkili atağı ile yarışı 2.bitirirken, koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz.

2 KOŞU

(5) HAYAL TUFANI: Son 150'de (10) LASTIN MEMORY dışından gelip geçerken safkana hafif faul yapması ile aksiyon zaman kaybi yaşayıp yarışı 5.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

3 KOŞU 

(5) KADEŞ: Son virajı 11.durumda giren safkan, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile liderliği alıp 3,5 boy önde 1,37,02'lik derecesi ile kazanırken, son 800'ü 0,54,77 olması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (3) İLK RARABEDİR: Yarış içerisinde keskin virajları iki atın dışından dış kulvara savuralarak dönen ve son 400'den sonra en dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 4.bitirirken, ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

5 KOŞU

(1) VICTORY IS OURS: Ağır tempoda başlayan yarış son 600'den sonra süratlenmesi, ön grupta giden 4 safkana fazla avans verince AGF'de % 52 (1) olan safkan, aradaki farkı eritemeyip son 600'de dört yarışı ilk dörtte bitirip koşuyu safkandan beşinci bitirmiş oldu. Safkan, kötü koşması G.Kocakaya safkana bugün için tempoyu iyi heseplamayıp jokeyi safkana kötü bindi. İlk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacaktır.

6 KOŞU

(7) TONYA: Son 100'de dış kulvardan altıncı durumda olan safkan, yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı kazanma başarısını gösterirken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan KADEŞ'in 1,37,02'lik derecesinden daha iyi bir derece yapması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

7 KOŞU 

(13) SÜSLÜ HANIM: Son 250'den sonra pizze biraz gezinerek zaman kaybeden safkan, yarışı 6.bitirirken, fotoya canlı ve diri girişi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.