23 Temmuz Perşembe günü aramızdan ayrılarak bizleri derin bir üzüntüye boğan TJK  Asli Üyesi ve Yönetim Kurulu Genel Koordinatörü Dr. Ender Aydıner için 24 Temmuz Cuma günü Veliefendi Hipodromu’nda tören düzenlendi.

 

 

Törende TJK  Başkanı Serdal Adalı ve Eski Başkanlardan Yasin Kadri Ekinci bir konuşma gerçekleştirdi. Başkanımız Serdal Adalı konuşmasında, "Bizler için çok kıymetli bir insandı. Kulübümüzle çok kuvvetli bir bağı vardı, yerini dolduramayacağımız bir abimizdi. Her daim aklımızda ve gönlümüzde yer alacak, onu sevmeye devam edeceğiz. Mekanı cennet olsun" sözlerine yer verdi. Eski Başkanlarımızdan Yasin Kadri Ekinci ise Merhumun Türkiye Jokey Kulübü ile bütünleşmiş bir isim olduğunu söylerken; "Bugüne kadar kimseyi yalnız bırakmadı, gerçekten yerini dolduramayacağımız sembol bir insanı kaybettik. Başta kederli ailesine ve camiamıza baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı."

 

 

TJK  Başkanı Serdal Adalı

 

 

Eski Başkanlarından Yasin Kadri Ekinci

 

 

Helallik alınmasının ardından, merhum TJK Asli üyesinin cenazesi Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’nde kılınan öğle namazı sonrası Kilyos Mezarlığına defnedildi.  

 

 

 

Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’nde gerçekleşen cenaze törenine, TJK  Başkanı Serdal Adalı, Yönetim Kurulu Üyeleri, TJK  Asli Üyeleri, Atçılık Dernekleri Başkanları, TJK Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcıları, At Sahipleri, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Merhuma Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve atçılık camiamıza başsağlığı diliyoruz.