A3 Şanlıurfa Kurtuluş koşusunu beyaz bayrak ayna yapan KAIZBERT yavrusu BOZKARA kazandı

31 Mart Perşembe günü Şanlıurfa Hipodromu'nda yapılan Şanlıurfa'nın Kurtuluş Günü Koşusu A3 4 ve Yukarı Yaşlı Araplar 1200 metre kum pistte 10 safkan katılım göstermesi start ile birlikte  içte  GÜMÜŞKESEN dışında BOZKARA binicileri teşvikleri ile birincilik mücadelesi  başa başa son son 700 kadar gelmesi GÜMÜŞKESEN KAIZBERT yavrusuna fazla direnemeyip benden buraya kadar demesi  BOZKARA kolay tempoda koşunun lıderliğini GÜMÜŞKESEN'den alarak son viraj dönülürken binicisi tek sert kırbaç vurması ile birlikte safkan vites değiştirmesi 9 boy fark ile 1.24.86 derecesi jokeyi İ.Akyavuz ile kazandı son 800:0.58.24  oldu. BOZKARA  hayatında 24 yarış koşan safkan 7 kez kazanma başarısı gösterirken 9 kez kum pistte koştu 4 kez kazandı çim pistte 8 kez koştu 2.kez kazandı. 2022 yılında Şanlıurfa Hipodromu'nda iki A-3 koşusu kazandı. BOZKARA'nın kazanmasına katkı yapanları tebrik ederiz.

31 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen koşunun (A3/DHÖW) startı Şanlıurfa Hipodromunda saat 20.00'de verildi. 4+ yaşlı safkan Arap atlarının katılımlarıyla yapılan mücadele, 1200 metre mesafe kum pistte koşuldu.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi Mahmut Karakeçi'ye kupayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül verdi. Şeref tribününde düzenlenen törene, TJK Asli Üyesi M. Cihat Gürüz, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Yakup Elğaç ve Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Çetin Yıldız da katıldı.

Şanlıurfa'nın kurtuluşu nedeniyle Şanlıurfa Belediyesi tarafından davet edilen Bursa Belediyesi Bando ekibinin müzik dinletisi güne renk kattı.

 

At yarışları bir şans oyunu olmayıp bilgi ve takip gerektirir

  16 Sayfa LİDERFORM’da kazanmanız için aradığınız herşeyi bulabilirsiniz  

Performansının bol olduğu değişik bilgisayar istatistikleri ile safkanların ve jokeylerin son performans durumları, kazandıran otoriteleri ile 34 yıldır yarışseverlere hizmet etmeye devam ediyor.At yarışları bir şans oyunu olmayıp bilgi ve takip gerektirmektedir.

16 sayfa LİDERFORM 34 yıldır kazandırıyor, kazandırmaya devam ediyor.

 

 

Gazeteniz LİDER FORM Cumartesi günü Adana’da 1.6’lı Ganyanı doğru tahmin ederek 2.876,01 TL kazandırdı

At yarışında kazanmanız için tüm faktörleri bir araya getiren bilgi hazinesi

26 Mart 2022 Cumartesi günü Adana’da 8-12/10/1/1/7/10 şeklinde sonuçlanıp 2.876,01 TL veren 1. 6’lı ganyanı gazeteniz LİDER FORM otoritelerinden NUSRET ÇETİNKAYAVURAL ÖZDİL ve YUNUS YAĞMUR ile doğru tahmin ederek bir kez daha kazanmanın zevkini yaşattı! 

 

  Kazanmanın doğru tahminin ve yarışsevere siz okurlarımıza hizmetin tek adresi  

Bizi izlemeye devam edin!