İzmir'de Tekim Son Ayakta

1.Koşu: 7.4.5.4

2.Koşu: 1.2.5

3.Koşu: 3

4.Koşu: 1.6

5.Koşu: Dikkat çeken son yarışları ile formunun bu grup için yeterli olduğunu düşündüğüm (9) ENTREVISTA'yı ilk planda değerlendirmesini tavsiye ederim. Formunda önemli gelişmeler olduğunu son 1800 çim yarışını ikinci tamamlayarak gösteren (5) TURAMHAN bu kez fotoyu önde geçebilecek kadar iyi durumda görünüyor. Bu tip rakipleri arasındaki son üçüncülüğüne göre (10) AGASSI'de uygun kilosunun verdiği avantaj ile kuponlara yazılmalı.

6.Koşu: 4 ve Yukarı Arap safkanlarının Kv-7 mücadelesinde güç ve performans olarak bu gruptan bir adım önde olduğunu düşündüğüm (3) BENZENCİ ilk atımdır. Sonlardaki sprintini yerinde gerçekleştirip geç kalmaması durumunda (10) MADAM ELLİ bu safkana rakip görünüyor. (6) EZHANIM 2400 çim pistteki son üçüncülüğünde dikkatimi çekmesiyle devreye girecek güçtedir. (4) GÜNYELİ önde istediği tempoyu bulması halinde etkili formuyla beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olup, (5) ALAŞYA yeterli form durumuyla güven veren bir isimdir. (7) SANAY ise bu ayağın sürpriz ismi olacaktır.

7.Koşu: Bursa 1500 çim pistinde Handikap-14 kazanıp ardından Kv-6 yarışta dördüncü olan (2) ZALIMKAN çok iyi hazırlıklara sahip olmasıyla rakiplerini geride bırakabilir. 1200 çim pistte 1.20.95 ile Maiden'dan çıkıp formunu sürekli geliştiren (5) YALI EFESİ ciddi rakibi olacaktır. (6)YAŞARGİL Bursa 1400 çim pistinde 1.33.97 ile kazanarak formunu daha da ileriye taşıyan bir isim olmasıyla bence yine adından söz ettirebilir. (8) KLEPPE 1200 çimde 1.20.64 ile son Maiden yarışını kazanırken bu kez rakipleri sertleşse de fit durumundan birşey kaybetmemesiyle bence yazılmalıdır.

8.Koşu: Ankara ve Adana kum pistindeki son uzun mesafeli yarışlarını üst üste kazanarak formuan ulaştığını gösteren (2) PANCMAHAL İzmir'e de iyi durumda gelirken birinciliklerine bu koşusuyla da devam edecek güçtedir. Ankara'daki son Gr-1 koşusunu tabela dışında tamamlarken güçlü rakipleri ile mücadele eden (1) EL NINO yakın rakibi olup, bu grupta en yüksek handikap puanına sahip bulunması ve uyumlu jokeyiyle şansı yüksek bir diğer isimdir. Bana göre ayırt edilmeden yazılmalılar.

9.Koşu: İlk yarışı gücünün karşılığı olmayan (4) VARLIKLIŞAH 600/40.8 27.0 R sprintinde farklı duruma ulaştığını gösterirken Maiden yarışta ilk plandaki önerimdir. (9) GÜZ SANCISI her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak formunu bulduğunu gösterirken, (1) MİRİ MİRAN grubun tecrübeli isimlerinden olmasıyla mutlaka yazılmalıdır. Tam olarak beklenen yarışlarını gerçekleştiremese sürekli formunda artış gördüğüm (2) BAYDOĞAN, bu haftaki pist çalışmalarında toparlandığını belli eden (6) YELKENCİ ve dikkat çeken üçüncülüğünden sonra özenle hazırlanan (5) YALNIZAY devreye girebilecek diğer safkanlar.

10.Koşu: Son koşusunu 1300 çim pistte üçüncü bitirirken formda olduğunu gösteren ve bu defa uygun rakiplerinin yanında kazanmaya çok yakın olan (4) KUMRAL ADA benim programda en güvendiğim isim olup, risk edilebilir. Daha uzun mesafelerdeki son yarışlarında adından söz ettirerek formunu bulduğunu gördüğüm (2) BİGBOSS ile tabeladan düşmediği kum yarışları sonrası idmanlarında gayet iyi durumda olduğunu tespit ettiğim (3) DİRLİK çim piste de yatkınlığı ile bahis oyunlarında önereceğim diğer safkanlardır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.5.10

2.Ayak: 3.10.6.4.5.7

3.Ayak: 2.5.6.8

4.Ayak: 2.1

5.Ayak: 4.9.1.2.6.5

6.Ayak:  4