Formda BEKİRABİ Tek Yazılabilir

1.Ayak: Son yarışını 1400 kum pistte makineden altı boy geç çıkmasına rağmen kazanan (6) REAL BLUE yakaladığı formunu aynı şekilde devam ettirmesiyle yine önde gelen isimdir. 1200 kum pistet ikinci tamamladığı koşusu sonrası sürekli kendisini geliştiren (8) CALL ME CHAMP jokeyi Ferit Yardımcı ile bu safkana sıkı rakip olacaktır. Grubun formda safkanlarından (3) HAT DEMİRKIR kısa mesafeleri seven bir isim olmasıyla güven verirken, (7) ARTICULO MORTIS jokeyi N.Altın ile çıkış yakalamasını beklediğim diğer safkandır.

2.Ayak: 63 kilo ile start alacak olmasına rağmen ön tarafta kuracağı temposuyla rakiplerine çıktığı gibi hakim olmasını beklediğim (1) PLEASANTLY BOY ilk şans tanıdığım isimdir. Adana kum pistindeki son koşularında tabelada yer bularak formunu bulmaya başladığını gösteren (2) PURO bu safkana ciddi rakip olacaktır. 61 kilo ile start aldığı son koşusunu 1900 kumda kazanan (6) POWEROFHAN ile adından söz ettirdiği son yarışlarında gayet iyi durumda olduğunu gösteren (5) TANERHAN'ın da mutlaka yazılmalarını tavsiye ediyorum.

3.Ayak: Elazığ 1200 ve 2000 kum pistinde üst üste kazanarak Şanlıurfa'daki son yarışında tabela dışı kalan (4) YÜSRA BEBEK uygun rakiplerinin yanında kazanmaya çok yakın olup ilk şans tanıdığım isimdir. İstikrarlı son koşularıyla iyi durumda olduğunu gösteren (7) SUMMER SOLO kilosunun uygun olmasının verdiği avantajla yakın rakibidir. Kendini bulmaya başladığını son yarışını 2000 kum pistte ikinci tamamlayıp gösteren (2) AMIGDALA'da yazılmalıdır.

4.Ayak: Tabeladan düşmediği son yarışlarında iyi durumda olduğunu gösteren (1) LİDER KARTAL  63 kilo ile start alacak olsa da grubun uygun olmasıyla favorimdir. Son koşusunu tabela dışında tamamlasa da bir önceki yarışını 1700 kumda kazanan (5)UZUNYOL şanslı durumdadır. Gücü nispetinde başarılı koşmakta olan (4) ÖZAKBEY 62 kilo ile start alacak olsa da kesinlikle ihmal edilmemelidir. Makinede fazla kalmadığı takdirde (2) MÜLAYİM etkili koşabilecek güçte görünürken, (7) NADİDEGÜL gelişme kaydetmesiyle bu ayaktaki sürprizim olacaktır.

5.Ayak: 1200 kum pistteki son koşusunu ikinci bitirirken iyi durumda olduğunu gördüğüm (7) DEJNİK GÖLÜ makinede kalmadığı takdirde kazanarak Maiden'dan çıkabilecek güçtedir. Son yarışını 1200 kumda üçüncü tamamladıktan sonra sürekli aşama içerisinde olan (1) KOLYOZ grubun uygun olmasıyla bu safkana ciddi rakiptir. Elazığ 1200 kum pistindeki son ikinciliği başarılı (3) KIM MIN SHOW kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görünürken, (2)FERATCAN formunu bulmaya başladığını son üçüncülüğünde göstermesiyle yazılmalıdır.

6.Ayak: Grubun formda isimlerinden olan (8) BEKİRABİ üst sıralarda yer bulduğu yarışlarından sonraki beşinciliğinde bekleneni veremese de bu defa Ferit Yardımcı ile bence farklı koşacak güçtedir, tek yazmanızı uygun karşılıyorum. Elazığ 1500 kumunda kazanıp son koşusunu tabela dışında bitiren (1) GÖMEÇ ile ekürilerden kısa bir istirahatin ardından iyi hazırlanarak etkili formunu sürdüren (7) YARAMAZ SALİH daha sonraki ihtimallerdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.8.3.7

2.Ayak: 1.2.6.5

3.Ayak: 4.7.2

4.Ayak: 1.5.4.2.7

5.Ayak: 7.1.3.2

6.Ayak: 8