Kum Pistin Kalite İsmi KARDEŞCAN Bu Defa Kazanır "İZMİR"

1.Ayak: Dişi İngiliz safkanlarının 1600 kumdaki Maiden koşusunda; her geçen gün artan ve yarış tecrübesine sahip bulunduğunu dikkat çeken son 2.liğinde gösteren (1) ENKANTO bu rakiplerini geride bırakabilir. 1900 kum pistteki son 2.liğinde formda gördüğüm (10) SÜSLÜ MENEKŞE ile 1400 kumdaki son 2.liği ışıklı (2) GALYAS CANDY rakipleridir. Grubun tecrübeli safkanlarından olan (6) KAFKAS GÜCÜ, 3.tamamladığı son koşusu ile (11) YANGTZE ve kolay kolay tabeladan düşmeyen (3) GREAT HUNTER daha sonraki ihtimallerdir.

2.Ayak: İki ay aradan sonraki koşusunda tabelaya yakın sonuç elde eden (6)ALGORİTMA'dan bu kez daha farklı bir performans bekliyorum. (4) MITTELMEER 1900 kumda  kazandığı yarışından sonraki koşusunda 3.olarak etkili formunun devam ettiğini gösterirken, (2) GRAY WOLF etkili son 4.lüğüne göre mutlaka yazılmalıdır. Aşama içerisinde olduğunu son 2.liğinde belli eden (8) RED PANTHER, düzlük sprinti ile rakiplerini avlamaya çalışacak olan (7) WIN LOVES MAYA ve ışıklı son koşuları ile her an çıkışa geçebileceğini belli eden (5) KUPA ONLUSU'nu da dikkate alınız.

3.Ayak: Geçen hafta 1600 kum pistte kazanarak formunu bulduğunu belli eden (4) SANTORINI GIRL yine fotoyu önde geçmeye çok yakındır. Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini 3.tamamladığı son koşusunda gösteren (3) MITHRA rakip görünürken, kilosunun ağır olmasına rağmen (1) DEEPDELIGHT mutlaka yazılmalıdır. 1600 kumdaki son yarışını 61 kilo ile 2.bitirirken dikkatimi çeken (2) ANOTHER LOVE güvendiğim diğer kısraktır.

4.Ayak: Kum pistin başarılı ve formda ismi (5) KARDEŞCAN son iki koşusunda güçlü rakibi Canmete'ye mağlup olurken bu defa daha uygun grupta bence tek yazılabilir.

5.Ayak: Yarış hayatının ilk koşusunda Bursa 1300 kum pistinde mücadele ederek adapte olmakta gecikip etkili sprinti ile gelse de ancak 5.olabilen (4) GOD OF LOVE ile son koşusunda Handikap-14'de mücadele ederek tabela dışı kalırken güçlü rakiplerinden etkilenen (1)PATRICIA arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

6.Ayak:  Çim pist performansı başarılı (12) ADEN PERİSİ Bursa'daki hazırlıklarında bir süredir start almamış olmasına rağmen gayet hazır ve formda görünmesiyle rakiplerinden bir adım öndedir. Son yarışında güçlü rakipleri arasında tabela dışı kalan (1) YANKIALP bir önceki koşusunda 1400 kumda 1.37.87 ile kazanırken en ciddi rakibi olacaktır. Bursa 1200 kum pistinde 1.22.31 ile kazanıp ardından Antalya'da fazla alışık olmadığı uzun mesafede tabela dışı kalan (11) ULUDORUK mutlaka değerlendirilmeye alınmalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.10.2.6.11.3

2.Ayak: 6.4.2.8.7.5

3.Ayak: 4.3.1.2

4.Ayak: 5

5.Ayak: 4.1

6.Ayak: 12.1.11

Son Yarışında Uzun Mesafeden Etkilenen SABIR HAN'a Bu Mesafede Güveniyorum "ANTALYA"

1.Ayak: Maiden koşu ile başlayacak olan ilk ayakta; dikkatimi çeken son 4.lüğünde uzayan mesafelerde daha başarılı koşabilecek izlenimi bırakan (9) SELOTA PİR, grubun istikrarlı ismi (1) YELELİARSLAN ve tabeladan düşmeyerek her geçen gün gelişme kaydeden (5) ULUSABA ayrım yapılmadan kuponlara yazılmasını tavsiye edeceğim safkanlardır.

2.Ayak: Rakiplerine göre önemli bir kilo avantajına sahip bulunan (6) POWER RHYTHM son dikkat çeken 5.liği ile başta önerimdir. Etkili sprinti ile gelerek 3.tamamladığı son yarışı dikkat çekici (4) BÜLENT ile mesafeye grup içerisinde en yatkın isimlerden olan (5) TARMATEBEBİ ciddi rakipleridir. Her geçen gün gücüne ulaşmaya başlayan (2) BLINDING LIGHT güven verirken, (1) WIND BLAST'ın sentetik kumda mutlaka yazılmasını öneririm. Üç ay aradan sonra İzmir'de dikkat çeken 5.lik elde eden (3) KEY OF MAGIC sürprizde değerlendirilmelidir.

3.Ayak: Sentetik kumdaki son koşusunu kazanarak idmanlarında fit durumunu sürdüren (4) CANKO yine ilk şansı almayı hak ediyor. Bursa'daki son yarışlarında mesafe ayırt etmeden iyi bir performans sergileyen (1) GÜROBASI en yakın rakip görünürken, (5) AKGOBAK gelişme kaydeden bir isim olmasıyla değerlendirilmelidir. Ekürilerden (2) YİĞİTER iyi bir form tutup 1400 kumda kazanarak ardından 2000 metrede dikkat çeken 3.lük elde etmesiyle sürpriz yapabilir.

4.Ayak: Antalya pistine uyum sağladığını gördüğüm (3) BLUE JASMINE tabeladan düşmeyip pist çalışmalarında çok daha iyi duruma geldiğini göstermesi ile favorimdir. 1600 kumda dilbağı takılarak kazanıp ardından 2000 kumda 4.olan (4) ANADOLU ŞEKERİ en ciddi rakip görünürken aralarındaki mücadele bence koşunun da birincisini tayin edecektir.

5.Ayak: Üst sıralarda yer bulduğu yarışları sonrası 2000 metredeki son koşusunda temposu düşerek 5.kalan (2) SABIR HAN bu defa uygun mesafesinde start alacak olup süratli stili ile bence rakiplerine üstünlük sağlayacaktır, tek yazmanızı tavsiye ederim.

6.Ayak: Denk güçteki isimlerin Handikap-15 yarışında; Bursa ve Kocaeli'deki son koşuları başarılı olan (3) ERTUNÇHAN iyi durumunu devam ettirmesiyle rakiplerine üstünlük kurabilir. Formunda gelişmeler olduğunu son 4.lüğünde gösteren (2) BAŞKASAP ile ekürilerden fit durumda olan (6) GELİBOLU RÜZGARI mutlaka yazılmalılar. (1) CANSEKLAVİ bu aralar gelişme kaydeden bir isim olup, (5) HATTAT dikkat çeken son 3.lüğüne göre mutlaka yazılmalıdır. (4) GÖZÜYILMAZ ayağına çabuk bir isim olduğundan önde boş kalması durumunda bitirmeye çalışacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.1.5

2.Ayak: 6.4.5.2.1.3

3.Ayak: 4.1.5.2

4.Ayak: 3.4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 3.2.6.1.5.4