Bu kez mesafesinde PATRICIA’nın Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "İZMİR"

1.Ayak: Henüz hiç yarış kazanamamış 3 Yaşlı Dişi İngiliz Kısraklarının Maiden'dan çıkabilmek için mücadele vereceği bu koşudaki sıralamam; (2) GALYAS CANDY başta olmak üzere (1) ENKANTO, (3) GREAT HUNTER, (10) SÜSLÜ MENEKŞE, (11) YANGTZE ve (8) RAINBOW DUST şeklinde olacaktır.

2.Ayak: Son koşusunda 1900'de yarışın tüm yükünü çeken, son 200'de buradaki rakibi Mittelmeer'e yakalanıp ikincilik yapan artan form durumuna sahip (8) RED PANTHER’in bu kez rövanşı almasını bekliyor, ilk çarpıyı bu safkana veriyorum. İzmir kum pistine yatkın bir isim olup gücü nispetinde başarılı yarışlar çıkartan (7) WIN LOVES MAYA, starttan düzgün çıkış yapması halinde rakiplerine hakim olabilir. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan (2) GRAY WOLF, idman pistindeki iyi görünümünü yarışına taşırsa etkili olur. Beş gün arayla girdiği son koşusunda 1200’de 1,15,17 ile dikkat çekici bir üçüncülük yapan formda safkan (4) MITTELMEER’den yine başarılı bir yarış bekliyorum. Hafta içindeki idmanlarında adeta farklılaştığını belli edip bu yarışında dilbağı aksesuarı çıkartılan (5) KUPA ONLUSU ve iki ay aradan sonra yarış koşup hem formunu hem de nefesini geliştiren hazırlığı iyi (6) ALGORİTMA kuponlara yazılmalılar.

3.Ayak: Bir süre ara verdikten sonra koşup üçüncü olduğu yarışının ardından düzenli idmanlarında farklılaştığı görülen (3) MITHRA ve geçen haftaki koşusunu 1600’de kumda 1,43,03 ile 4 boy önde kazanıp formunu muhafaza eden (4) SANTORINI GIRL arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde form durumunu beğendiğim (2) ANOTHER LOVE’de katılmaya çalışacak.

4.Ayak: Antalya Hipodromun’daki son koşusunu 1400 sentetik pistte 1,31,84 ile Gr-3’de kazanmayı başaran kaba kum pist performansı çok iyi kaliteli safkan (7) TORAMANKAYA ve geçen hafta sonundaki yarışını bu pist ve mesafede 2,13,46 ile çıktığı gibi 12 boy farkla kazanmayı başaran (5) SİLLETOKAT arasında geçmesini beklediğim mücadeleden bence sonda az hata yapan kazanacaktır. Ayırt edilmemelidirler.

5.Ayak: Bursa’daki son koşusunda hem sert gruptan hem de uzun mesafeden etkilenen ve Bursa’da ciddi hazırlığa sahip (1) PATRICIA’nın bugün kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Tek yazılabilir.

6.Ayak: Antalya’daki son koşusunda mesafenin kendisine göre uzun oluşundan etkilenen, bir yarış önce Bursa Hipodromun’da 1200'de kazanan (11) ULUDORUK, bu kez sevdiği kısa mesafede başta düşündüğüm isimdir. Sert gruptaki son yarışını fazlaca ölçü almadığım (1) YANKIALP ve iki ay aradan sonra Antalya’da uzun mesafede bir yarış koşup nefesini geliştiren (9) GELENCAN rakipleri. (12) ADEN PERİSİ ihmale gelmez.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-1-3-10-11-8

2.Ayak: 7-4-2-8-5-6

3.Ayak: 3-4-2

4.Ayak: 7-5

5.Ayak: 1

6.Ayak: 11-1-9-12

YELELİARSLAN’ın bu kez Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "ANTALYA"

1.Ayak: Geçtiğimiz hafta koşup 1500 kum pistte 1,43,11 ile ikinci olurken bu grup için yeterli bulduğum (1) YELELİARSLAN’ın bugün uyumlu aprantisi S.Altay'la şansızlığını kırmasını bekliyorum. Tek yazılabilir.

2.Ayak: Zaman zaman gücü nispetinde başarılı koşular sergileyebilen ve son yarışlarına nispeten bu kez müsaitleşen grupta start alacak olan (1) WIND BLAST’dan bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Üç yarış önce burada 1400'de kazanan, geçen hafta sonu İzmir’deki yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelen, bu pist ve mesafede 2,19,28'lik performansa sahip bulunan (2) BLINDING LIGHT, bu kez farklı koşacak olup favorimin en yakın rakibi. Tedaviden çıktıktan sonra iki yarış koşup daha iyi duruma gelen (5) TARMATEBEBİ’ne bir çırpı atılmalı. Uzun mesafe deneyimi başarılı olan (4) BÜLENT şanslı bir başka isim olup idman pisti görünümü iyi (3) KEY OF MAGIC ve sürekli formunu geliştiren (6) POWER RHTYM ihmale gelmez.

3.Ayak: Son üç yarışında bugün start alacağı aprantisi S.Altay ile başarılı bir performans sergileyen (2) YİĞİTER, eküri koşma avantajı ile favorim. Antalya'ya bir hayli formda gelen (1) GÜROBASI ve kazandığı yarıştaki güzel formunu sürdüren (4) CANKO rakipleri. (3) YİĞİTKRAL’dan bu kez daha farklı bir yarış bekliyorum. Geçen hafta sert gruptaki koşusu ölçü olmayan (5) AKGOBAK kuponlarda bulunulmalıdır.

4.Ayak: Form durumlarını diğer rakiplerine göre yeterli bulduğum (3) BLUE JASMINE ve (4) ANADOLU ŞEKERİ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bence sonda az hata yapan kazanacaktır.

5.Ayak: Bir kez start alıp bu pist ve mesafede 1,28,76 ile kazanma başarısını gösteren (3) ŞEF PALAZ ve son koşusunda mesafenin kendisine göre uzun oluşundan etkilenerek beşincilikle yetinen (2) SABIR HAN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine müsait kilolu (7) MY PRETTY GIRL’de katılabilir.

6.Ayak: Sürprize müsait görünen 5 ve Yukarı Arap safkanlarının 1400 metre kum pistte katılım göstereceği Handikap-15 Koşu’daki sıralamam; Antalya'ya formda getirilen (3) ERTUNÇHAN başta olmak üzere (5) HATTAT, (6) GELİBOLU RÜZGARI, (7) BALKUHAN, (4) GÖZÜYILMAZ ve (1) CANSEKLAVİ’dir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1

2.Ayak: 1-2-5-4-3-6

3.Ayak: 2-1-4-3-5

4.Ayak: 3-4

5.Ayak: 3-2-7

6.Ayak: 3-5-6-7-4-1