ÖKEHAN ve TAŞKIRAN günün en güvenilir isimleri “İZMİR"

1.Koşu: 5-1-4-3

2.Koşu: 3-1-2-5

3.Koşu: 3

4.Koşu: Grubun en formda ismi olup arka arkaya başarılı koşular sergileyen, özellikle son koşusunda 1600 kum pistte 1,43,10 ile ikinciliğini başarılı bulduğum (7) MITTELMEER, önemli kilo avantajına sahip bulunurken, başta şans verdiğim isim. Son yarışını 2200 kum pistte koşup 2,24,55 ile kazanma başarısını gösteren (3) JASON BOURNE, koruduğu form durumu ve sevdiği uzun mesafede ikinci şans verdiğim isim. Geçen hafta Kocaeli’de 2000'de bir üst grupta koşup son 200'de iç kulvardan tam sprinte kalkacağı anda önü kapanıp orta kulvara açılınca zaman ve aksiyon kaybı yaşayarak 2,10,41 ile dördüncülükle yetinen (1) BAŞDANER, bu formu ile ihmale gelmez. Önde boş kaldığı yarışlarda başarılı koşabilen (4) DOĞUBAYAZIT çıktığı gibi bitirebilir. Bu aralar formunda ilerlemeler kaydeden (6) FOREVER JUSTEN’e bir çarpı atılmalıdır.

5.Koşu: Çim pistin başarılı ve kaliteli safkanlarından olan (2) ESER, her ne kadar üç ay arası olmasına rağmen Bursa Hipodromun’da güzel hazırlık dönemi geçirip geldiği pistte başta şans verdiğim isimdir. Son koşusunda 1900’de kumda 2,18,94 ile makineden 5 boy geç çıkmasına rağmen başarılı bir üçüncülük yaparken çıkartılan dilbağı takısından olumlu netice alınan (4) TATAVLA, artan formu ile ikinci şans verdiğim isim. Çim pist performansını beğendiğim (3) KAFTAN, aranın ardından ilk yarışına çıkacak olsa da Bursa’daki sıkı hazırlığı ile ihmale gelmez. Geçtiğimiz hafta sert gruptaki yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelen (10) BABA OZAN diğer şans verdiğim isim olup kazandığı yarıştaki formunu koruyan (11) BİGBOSS kuponlara yazılmalı

6.Koşu: Koştuğu her yarışının ardından artan form durumuna sahip bulunduğunu geçen haftaki başarılı koşusu ile belli eden (4) MÜTEŞEKKİR ve geçtiğimiz hafta 2000 kum pistte koşup 2,31,15 ile yarım boyla ikinciliği ile dikkatli bakışları üzerine çeken çime yatkın orijine sahip (7) SAHRANIN GÜLÜ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine çim pistte etkili koşuları bulunan (2) GÜRTAHA’da katılmaya çalışacaktır.

7.Koşu: Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayıp kapalı gözlük takısı çıkartılarak katıldığı son yarışını 1900'de ağır kilosuna rağmen yerinde yaptığı güçlü atağı ve 2,06,71 ile kazanma başarısını gösteren (3) MR LION ve uzun mesafeli tempolu yarışlarına yatkın bir isim olan idman pistinde de kusursuz bir görünüm sergileyen (4) MAHAKALİ arasında geçmesini beklediğim mücadeleden bence sonda az hata yapan safkan kazanacaktır.

8.Koşu: Grubun en formda ismi olan, son koşusunda 1400’de kum pistte iç kulvardan özellikle son 200’den itibaren yaptığı diri atağı ve 1,42,43 ile üçüncülük yaparken bu rakipleri için yeterli bir performans sergileyen (5) TAŞKIRAN'ın bugün kazanıp Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Tek yazılabilir.

9.Koşu: Yeni ilgililerinde bu yarışına itina ile hazırlanan ve bu koşusunda “dilbağı" takısı denenecek olan (4) MERCANKIZI, ilk kez çıkacağı kaba kum pistte fotoyu önde geçebilir. Favorim. Güzel bir form yakalayıp uzun mesafedeki son iki yarışında başarılı bir performans sergileyen (3) MEHLİKA ABLA favorimin en yakın rakibi. Bu pist ve mesafede daha iyi gruptaki son yarışını beğendiğim (1) GELENCAN'a bu grupta bir çarpı atılmalı. Beş ay ara verdikten sonra geçen hafta koşup 1200 kum pistte ağır sikletine rağmen 1,23,92 ile çıktığı gibi kazanırken denenen dilbağından olumlu netice alınan (9) NARİN KIZIM diğer şans verdiğim isim olup bu pist ve mesafede 1,38,93’lük performansa sahip bulunan (2) KÖYLÜMÜN KIZI kuponlara yazılmalıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-3-1-4-6

2.Ayak: 2-4-3-10-11

3.Ayak: 4-7-2

4.Ayak: 3-4

5.Ayak: 5

6.Ayak: 4-3-1-9-2

Sevdiği pistte JAMBO JAMBO’dan yine birincilik bekliyorum “KOCAELİ”

1.Ayak: Kocaeli kum pistine yatkın bir isim olan, geçtiğimiz hafta 1700’de daha iyi grupla mücadele verip başarılı bir ikincilik yaparken formunu bulduğunu belli eden (2) KUANPO'ya ilk şansı veriyorum. Geçen sezon bu pist ve mesafede 2,06,20 ile kazanan, Bursa’daki son yarışında bu mesafede 2,02,79 ile ikinci olurken formunu bulduğunun işaretlerini veren (5) KARA VETAR, sevdiği pist ve mesafede favorimin en yakın rakibi. İstanbul’daki son yarışını kesinlikle ölçü almadığım (9) BOZDAĞ BEYİ şans verdiğim diğer isim olup bu kez dişine göre rakiplerinin yanında koşan grubun kaliteli ismi (1) AVUKAT kuponlarda bulunulmalıdır.

2.Ayak: İki ay aranın ardından bu pist ve mesafede koşup 1,28,76 ile ağır kilosuna rağmen ikinci olurken sondaki diri atağı ile beğendiğim (1) IMSOPING VICTORY, daha iyi durumda gireceği bu koşuda favorim. Üç ay aradan sonra geçen hafta İstanbul’da koşup tatminkar bir dördüncülük elde eden (4) KING OF THE SOUTH, bu kez kaba kum pistte ve artan kondisyonu ile favorimin öncelikli rakibi. Sezon başında 1200’de kazanan, son koşusunda 1500’de de başarılı bir üçüncülük elde eden (9) DESERT FAIRY, önemli kilo avantajı ile ihmale gelmez. Bursa’da bu mesafedeki başarılı son yarışını tekrarlaması halinde (6) KING OF GAME, rakiplerini avlayabilir. Her yarışını bir öncekinden başarılı koşan (2) KANDIRA GÜZELİ ağır kilosuna rağmen diğer şans verdiğim isim olup uzun aradan sonra İstanbul’da bir yarış koşup nefes açan bu kez kaba kum pistte (7) NEVER ALONE ve aşama kaydeden (8) FREE CHILDREN kuponlarda bulunulmalılar.

3.Ayak: Bursa’daki son yarışını 1400’de kum pistte kazanarak Kocaeli’ye formda gelen (2) BUZPINARI, favorimdir. Üç yarış önce buradaki ikinciliğini hayli beğendiğim, son iki koşusunu ölçü almadığım (3) CANIN KIZI’ndan bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Geçen hafta Antalya’da Kv-7’deki yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelen (1) DUYGU TAY, bu kez dişine göre grupta diğer şans verdiğim isim. Sentetik kumdaki yarışlarının ardından ilk kez kaba kuma çıktığı son koşusunu burada 1800'de 2,16,67 ile kazanmayı başarıp İstanbul'daki idmanlarında beğeni toplayan (6) FRENKLİ ÇİÇEĞİ diğer şans verdiğim isimdir.

4.Ayak: Antalya ve İzmir kumundaki başarılı koşularının ardından Kocaeli Hipodromu’na fit durumda gelen ve kantarmasını iyi tanıyan jokeyi O.Öztürk’le start alacak olan kaba kumu seven (3) PERSIAN ROSE ve bu pist ve mesafedeki son yarışında galibiyetle ayrılırken formunu bulduğunu belli eden (6) LONG PLAY arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine sonlarda (7) MISS BEREN’in de katılmasını bekliyorum.

5.Ayak: Kocaeli Hipodromun’da 1200'de iki kez kazanmayı başaran, Bursa’daki son koşusunu da 1300’de kazanma başarısını gösteren (1) JAMBO JAMBO, güzel form durumu ile bence günün en güvenilir ismi.

6.Ayak: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşan, dilbağı ve kulaklık takısı çıkartılıp start aldığı son yarışında üçüncü olurken beğendiğim (4) GENCETAY, favorimdir. Uzun mesafedeki son yarışında son 300’e kadar önde forse ettiği koşudan bu metrelerden itibaren rakiplerine yakalanmasına rağmen mücadeleden kopmayıp altıncılığıyla ilgimi çeken (2) ALTINDERE ve geçen haftaki başarılı üçüncülüğüyle formunu bulmaya başladığını belli eden (8) BİRSEN DE FAUST rakipleri. (1) PİST KRALI diğer şans verdiğim isim.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-5-9-1

2.Ayak: 1-4-9-6-2-7-8

3.Ayak: 2-3-1-6

4.Ayak: 3-6-7

5.Ayak: 1

6.Ayak: 4-2-8-1