Formda SILENT WAVE Bu Gruptan Fazla Bir İsim "İSTANBUL"

1.Koşu: 5.6

2.Koşu: 2.1.3.6.7

3.Koşu: 2.1.4

4.Koşu: Son yarışını burada koşan Wızard Man'e yarım boy farkla kaybeden (4) MISTER PROTEO rövanşı alabilecek güçtedir. 1600 çimdeki son yarışını kazanırken bu rakibini geride bırakan süratli (3) WIZARD MAN mesafenin kısa olmasıyla yine beyaz bayrak ayna yapabilir. Bugüne kadar start aldığı yarışlarında adından söz ettiren (2) EL MAESTRO ile çim piste yatkın olan (5) POINT OF TILANNY son koşusunda üst gruptan etkilenmesiyle yazılmalıdır.

5.Koşu: Ankara 1200 çim pistinde kazandıktan sonra İstanbul'a gelerek 1900 çimde yine fotoyu önde geçen (1) ALDA GÖR fit durumuyla bir adım öndedir. Ankara çimindeki son A-3 yarışında önde numara götürerek daha güçlü rakiplerinin yanında 3.olan (5) ROCKSTAR ciddi rakibidir. 1600 çim pistte kazanarak ardından yine çim pistte 4.olan (3) KILIÇ MEHMET güven verirken, (7) YÜREK STAR her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmasıyla yazılmalıdır. (6)TİLKİ ANDREA formu yeterli diğer isim olmasıyla daha sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Ankara kum pistindeki son uzun mesafeli yarışını kazanan (2) SILENT WAVE etkili formunu devam ettirirken bu kez daha müsait rakiplerinin yanında tek yazılabilir.

7.Koşu: Handikap-16 yarışta start alacak safkanlarının güçleri birbirine denk olup öncelikle son yarışında yapılan takı değişikliğinden olumsuz sonuç alınan (3) SÜLOTERCAN'dan tekrar kapalıgözlük çıkartılmasıyla ilk şansı tanıyorum. Ankara'da pist ayırt etmeden iyi koşan (1) IŞIK GECE ile kazandığı yarışı sonrası iyi durumu devam eden (2)MAGNIFIQUE rakipleridir. Bu yarışına dinç girecek olan (4) ÇAĞGÜR, tabeladan düşmeyerek son 6.lığında beklenenden kötü koşsa da (5) SAVAŞÇITAY, iki yarış önce fotoyu önde geçen (6) ALAVARA ve Bursa'dan formda gelecek (7) MÜRAVİ uygun kilo avantajıyla daha sonraki ihtimaller olacaktır.

8.Koşu: Sentetik kumdaki son 2.liklerinde yakında kazanacağının sinyallerini veren (2) EL TRANSCANTABRICO ile bu grupta kazanmış tek isim olan (4) AŞKHİSARI arasındaki mücadele bana göre kazanan ismi belirleyecektir. Ayırt edilmeden yazılmalılar.

9.Koşu: Çim ve kum pistteki son koşularında adından söz ettiren (3) GURBET ATEŞİ'nin bu grubu geride bırakabileceği görüşündeyim. Ankara'da kazanarak ardından yine çim pistte 4.olan (5) DARLÖY ile 1300 çim pistte 1.26.76 ile fotoyu önde geçtiği yarışı sonrası formunu sürdüren (4) SAADIN ATEŞİ'ni yakın rakip görüyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.3.2.5

2.Ayak: 1.5.3.7.6

3.Ayak: 2

4.Ayak: 3.1.2.4.5.6.7

5.Ayak: 1.4

6.Ayak: 3.5.4

NEVER ALONE Dikkat Çeken Hazırlıklarıyla Yine Kazanır "BURSA"

1.Koşu: 3

2.Koşu: 7.11.4.6

3.Koşu: 4.5

4.Koşu: İstanbul'daki son 2.liğine göre (7) VESPER ve geri alındıktan sonra ilk defa start alacak olan (8) AYRİS bu ayakta ön plandaki tavsiyelerimdir. Formu bu grup için yeterli olan (2) VIKING GIRL ile kilosu ağır olsa da idman görünümü dikkat çekici (1) ADAL yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimler. Son üç yarışında 1400 çim ve kum pistte iki defa kazanan bir isim olan (5) RED CANDY güven verirken, İstanbul çiminde Maiden kazanarak son koşusunda aynı başarıyı gösterememiş olsa da (9) ORIONIS dikkate alınmalılar.

5.Koşu: Rakiplerine göre kilosu ağır olsa da (2) PERGAMON'u kısa mesafede en şanslı isim olarak görüyor, etkili 3.lükleri sonrası sürekli üzerine koyan (3) KÖYAĞASI DEMİR'i ni en ciddi rakip olarak tavsiye ediyorum. Ekürilerden bu defa kısa mesafeyi bulan (10) BURSA EFESİ güven verirken, (8) TEKKURŞUN sürpriz yapabilir. Tabeladan düşmeyen (5) MADAM ELLİ ile son iki yarışında Grup yarışlarda mücadele veren (3) ULUDORUK sonraki tavsiyelerimdir.

6.Koşu: 1400 çimdeki son yarışını az farkla 2.tamamlayan (1) CAFER BEY'i ilk şanslı isim olarak görüyorum. İdman görünümü iyi olan (2) FULL THROTTLE bu defa çim pisti bulmasıyla farklı sonuç elde edecek güçte olup, (7) HARDMET İstanbul'da kazandığı son koşusunda formunu bulduğunu göstermesiyle değerlendirilmelidir. 1400 çimdeki son yarışını kazandıktan sonraki etkili formu  devam eden (3) ZORRO yine yazılmalıdır.

7.Koşu: İyi bir form yakalayan (8) NEVER ALONE son koşusunu Kocaeli 1900 kumunda kazanarak düzenli idmanlarıyla formunu devam ettirmesi ve jokeyi Müslüm Çelik ile tek yazılabilir.

8.Koşu: Start aldığı yarışlarında adından söz ettiren (3) KAYALARIN EFENDİS'ni en şanslı isim olarak görüyorum. Fotoyu önde geçtiği yarışı sonrası etkili formu süren (5) YÜREKLİ POYRAZ en ciddi rakip görünürken, grubun tecrübeli safkanlarından olan (2) CİDALI ve güçlü kan hattıyla ileride adından sıkça söz ettirmesini beklediğim (4) BAZİLO'yu da yazmanızı öneririm.

9.Koşu: İyi bir form yakalayan (6) ERŞAFAK ayrıca uzun mesafelere de yatkın olmasıyla rakiplerinden bir adım öndedir. Grubun en formda isimlerinden (1) CEBEALP fit durumunu sürdürmesiyle yakın rakip görünürken, (2) BAY ONUR adından söz ettirdiği son koşularında formda görünerek bu defa adını birinciliğe yazdırmaya çalışacaktır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.8.2.1.5.9

2.Ayak: 2.4.10.8.5.3

3.Ayak: 1.2.7.3

4.Ayak: 8

5.Ayak: 3.5.2.4

6.Ayak: 6.1.2