Formda SPAS Yine Kazanacak Güçte "ANKARA"

1.Koşu: 6.2.1.4

2.Koşu: 5.3.2

3.Koşu: 3

4.Koşu: İyi bir form yakalayan (8) SÜPÜRÜCÜ rakiplerine göre uygun olan kilosunun verdiği avantaj ile bir adım öndedir. Daha güçlü rakipler ile mücadele vererek 5.tamamladığı yarışı sonrası sevdiği mesafede start alacak olan (1) VICTORY WEAPON ile önde istediği tempoyu bulması durumunda (5) ROTOVATÖR birinciliğe yakın gördüğüm diğer isimlerdir. Çimde bir kez start alarak 2.lik elde eden (6) TARMATEBEBİ, en son İstanbul sentetik kumunda kazanan (2) JUST UNIQUE ve jokeyi Müslüm Çelik ile uyum içerisinde olan (3) PRESIDENT OF CITY sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim safkanlardır.

5.Koşu: Üst üste kazandığı yarışlarından sonraki 7.liğinde beklenenden kötü koşan (1) ELİFNURGÜL'den hemcinslerinin yanında farklı bir performans bekliyorum. 2200 çim pistteki son koşusunu 4.bitiren (3) BALBALAM ile Bursa 1200 çim pistinde 1.19.47 ile kazanan (2) KIRMIZIBAŞLIKLIKIZ bu safkana rakip gördüğüm isimler olacaktır.

6.Koşu: Daha güçlü rakipleri arasındaki son A-3 yarışını 4.tamamlayıp fit durumunu sürdüren (5) SIKIDOST jokeyi G.Kocakaya ile birinciliğe en yakın gördüğüm isimdir. İstanbul'daki son koşusunu tabela dışı tamamladıktan sonra gelişme gösteren (3) KURTOBA farklı sonuç alabilecek güçte olup, her yarışı bir öncekinden daha başarılı (4) ROCKSTAR bu kez fotoyu önde geçebilir. Müthiş bir form yakalayıp seri birincilikler elde eden (1) ALDA GÖR ile son koşularına göre biraz daha müsait rakiplerinin yanında start alacak olan (2) CANKO'ya da dikkat çekmek gerekir.

7.Koşu: İstikrarlı ve başarılı safkan (2) SEMİH STAR önde istediği tempoyu bulması halinde beyaz bayrak ayna yapabilir. Bu pist ve mesafede kazanarak idmanlarında fit durumunu koruduğunu gösteren (1) KAŞEMUMKARA ile Kocaeli'deki son 3.lüğü ışıklı (6) OĞLUM GİRAY bu safkana rakip gördüğüm isimlerdir.

8.Koşu: 1600 çim pistte kazanarak ardından start aldığı koşusunu tabela dışında bitirse de (5) BAŞKASAP'ı bu grupta önde tutuyorum. Formunda gelişmeler olduğunu son 4.lüğünde dikkatimi çekerek gösteren (7) YENERBEY güven verirken, grubun formda isimlerinden olan ve son yarışlarında da gayet iyi koşan (6) ALTINEKEN yazılmalıdır. Ayağına çabukluğunun verdiği avantajı iyi değerlendirmesi halinde son etkili yarışlarıyla (10) BASGİT bu defa özlediği birincilik özlemini sonlandırmaya çalışacaktır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.1.5.6.2.3

2.Ayak: 1.3.2

3.Ayak: 5.3.4.1.2

4.Ayak: 2.1.6

5.Ayak: 3

6.Ayak: 5.7.6.10

BÜYÜKDÜNYA'nın Süper Formu Devam Ediyor "KOCAELİ"

1.Ayak: Ankara kum pistindeki son yarışları başarılı olan (3) SIRIUS BLACK'i sevdiği mesafede ilk şanslı isim olarak görüyorum. Sonlardaki kuvvetli sprintini gerçzekleştirebilirse (8) LIGNIN ENERGY bu defa kazanacak güçte görünürken, formunu bulmaya başlayan (4) SYNCHRONICITY mutlaka yazılmalıdır. Ankara'da kazanarak son koşusunda Kocaeli'de tabela dışı kalan (9) FEEL THE VICTORY ve bu aralar gelişmekte olan formuyla (2) ÇAYIRAĞASI'na da dikkat diyorum.

2.Ayak: Uzun mesafedeki son koşusunu 2.tamamlayıp iyi hazırlanan (1) MALİ GIRL rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isimdir. 105 gündür start almayan bir isim olsa da gücünün bu gruba yetmesini beklediğim (4) NANSİO en ciddi rakip gördüğüm kısrak olup, kum pistteki etkili performansıyla (6)SPRINGCODE mutlaka yazılmalıdır.

3.Ayak: Start aldığı iki yarışında da adından söz ettiren (6) Mİ PRİNCESA ŞÜKRAN bu kez kazanarak Maiden'dan çıkabilir. Koştuğu yarışlarıyla sürekli kendisini geliştiren (5) GIRL OF GODES ile son koşusunu 2.bitirirken dilbağı takılmasının yararlı geldiğini gördüğüm (2) RUN FOR FRANCESCO rakipleridir. İlk koşusunu 4.tamamlayıp sürekli daha farklı duruma gelen (1) FOR YURDABAK ile 4.tamamladığı yarışı sonrası 70 gündür start almasa da (3) RÜZGAR CELAL sırasıyla şans tanıdığım diğer taylardır.

4.Ayak: Mükemmel bir form yakalayıp üst üste başarılı koşan (1)BÜYÜKDÜNYA kendisini tanıyan jokeyi V.Abiş ve daha önce geride bıraktığı rakipleri arasında tek yazılabilir.

5.Ayak: Ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde (3) AĞUSTOS AHMET'den bu kez farklı bir performans bekliyorum. Yükselişe geçtiğini gördüğüm (2) RIBANDO'ya bu defa dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyor, tabeladan düşmediği son koşularında formda gördüğüm (1) THE LIFE KING ile İstanbul'da iyi hazırlanan (4) ARSİYAN'ı da mutlaka yazmanızı öneriyorum.

6.Ayak: Kocaeli kumuna uyum sağlayan (5) KÖROĞLU'nu en şanslı isim olarak görüyorum. Genelde bu tip gruplarda adından söz ettiren (2) SARRAFŞAH ile son 4.lüğünde dikkatimi çeken (11) ŞANSLI KAFKAS mutlaka yazılmalılar. İstanbul'daki son 5.liklerine göre (13) BERKİTHAN güven verirken, (4) DİLANUR'a dikkat etmekte fayda var. Aşama kaydeden (6) BİRSEN DE FAUST ile toparlanmaya çalışan (10) ASTEROİD sürprizlerim.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.8.4.9.2

2.Ayak: 1.4.6

3.Ayak: 6.5.2.1.3

4.Ayak: 1

5.Ayak: 3.2.1.4

6.Ayak: 5.2.11.13.4.6.10