Ankara 75.Yıl Hipodromu

13 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 3.Koşu KV-6 3 Yaşlı İngilizler 1200 metre çim pistte 8 safkan start alırken start ile birlikte koşunun lıderliğini PRIVATE NUMBER  alarak PRINCE OF DARKNESS yakın ara ikinci gitmesi MOUNTAIN 3 boy starta kalması son 300 de PRINCE OF DARKNESS koşunun liderliğini alması 2 boyda fark olması son 100 de dış kulvardan gelen MOUNTAIN A.Kurşun İçinde FIGHTING FALCON M.G.Arslan içlerinde  PRINCE OF DARKNESS Mehmet Kaya nefesleri kesen mücadelesinde burun farkıyla MOUNTAIN kazanırkenikinci FİGHTİNG FALCON, üçünçü PRINCE OF DARKNESS oldu. Birinci ile üçüncü arasında bir boy fark olmayıp bir sonraki yarışlarında PRINCE OF DARKNESS ve FİGHTİNG FALCON kazanabilecek güçte görüldüler, notlarınızı alınız.

13 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 5. koşu 2000 metre kum pistte son 400'den sonra ÇİVİCİ isimli safkan koşunun liderliğini alması koşuyu istediği tempoda forse etmesi son 600 dışına gelen   FAHRENHEİT safkanı devamlı bariyer dibinde sıkıştırmasışya bunda etkilenip son 100 den sonra düşen temposu ile koşuyu ÇİVİCİ 5. bitirirken ilk yarışında bu koşusundaki derecesini ve sıralamasını fazla ölçü almayınız, çok daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız.

13 Temmuz Perşembe günü  Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 7 koşu KV-6/dişi 1200 metre çim pistte 9.SEMPRE LİBERA binicisi kolay tempoda gitmesi kazanacağım diye erken başa geçince son 100 den sonra düşen temposu ile koşuyu üçünçü bitirirken ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde ilk yarışında kazanabilecek safkanlar içine notlarınızı alınız.  Koşuyu ikinci bitiren BE ESZTERS DREAM bir sonraki yarışında üstüne koyarak gidecek olması ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız

13 Temmuz Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda maiden 3 yaşlı Araplar 1400 metre kum pistte  5. BİLALCAN binicisi ile koşu içinde uyum sağlayamazken ilk yarışında Maiden dan çıkacak güçte görüldü, notlarınızı mutlaka alınız.

Kocaeli

13 Temmuz Perşembe günü 2.koşuda AYDINEFESİ son 200 de lİderliğini alması son metrelerde kuvvetli gelen SAADIN KASIRGASI'na lİderliğini boyun farkıyla kaptırmasına rağmen hayatında 7 kez start alması 6 kez Bursa pisttinde koşan safkan Kocaeli pisttinde ilk kez koşması ilk yarışında ikinci olması ilk yarışında günün sürprizini yapabilir, notlarınızı alınız.

13 Temmuz Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda yapılan 5 koşuda KUANPO son 100 de safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken koşuyu kazanan safkandan fotoya daha canlı girmesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız.