Ankara'da 1.Koşuda 1600 metre çim pistte CATANZARO fazla zorlanmadan boyun farkıyla 1.37.60 derece ile kazanırken son 800:0.49.08 oldu. CATANZARO mesafesi uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu yer.

Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda yapılan 3.koşuda son 700 de koşuyu forse eden TELSERENCAN'a gelen HER DAİM 200 metre başa baş mücadelesinde son viraj döndükten sonra TELSERENCAN dama söyleyerek düşen temposu ile koşuyu sonuncu bitirdi. Biz lider Formda 4'te altılıda verdik TELSERENCAN isimli atı sonuncu verdik safkan da koşuyu sonuncu bitirdi. Ankara kum pistte ilk yarışında koşuyu 6'ıncı bitiren safkan orta mesafesin uzun mesafeye gitmesi ile birlikte yaşadıkları şey olmadı farklı bir şekilde sonuncu oldu AGF%30(1) ilk yarışında Ankara kum pisti dışında koşacağı ilk yarışında bu koşusundaki derece ve sıralamasını ölçü amayın, çok daha farklı koşacak olup değillerinizi alınız.

Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 5. koşuda Şartlı-1 3 Yaşlı Araplar 1200 metre kum pistte son 250'de iç kulvara yakın orta kulvarda 5. durumda olan MOGLİ safkanların son 200'de indirme yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu yarım boy farkla ikinci bitirirken fotoya galip gelen safkandan daha canlı giriş ile ilk yarışında ilk çıkışından beklenen notlarınıza liderlik edin.

Ankara 75.Yıl Hipodromunda 9.Koşu Şartlı 3 1500 metre kum pistte 14 safkan start alırken son 100'den sonra KARSAMBAÇ 2.3.4 mücadelesinde yakın ara koşuyu dördüncü bitirirken fotoya ikinci ve üçüncü olan safkanlardan daha canlı devreye ile ilk yarışında başlangıcında zaferini başardığında güçte görüldü notlarınızı alınız.

15 Temmuz Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2.Koşu Şartlı-3 1300 metre çim pistte 12 safkan start alırken ESER son 20 metrede dışındaki ARSLANTURBO ile müthış sprinti ile fotoya başa baş girerlerken safkanlardan burun farkıyla ARSLANTURBO koşuyu 1.24.16 derece ile kazandı. Burun farkıyla ESER koşuyu ikinci bitirirken safkan ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız.

İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 15 Temmuz Cumartesi günü 4.koşuda son metrelerde yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitiren GUTSHOTfotoya fotoya canlı ve diri girerken ilk yarışında sürprizini yapabilecek güçte görüldü, notlarınızı alınız.

İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan günün 5.Koşusu'nda SCRAPPER GIRL son 100 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile fotoya yakın koşuyu boyun farkıyla ikinci bitirirken ilk yarışta kazanabilecek safkanlar içinde notlarınızı alınız.