BE ESTERS DREAM en güvendiğim isim "ANKARA"

1.Ayak: Kaba kum pistin başarılı ismi olan, Kocaeli'deki son iki yarışında ikincilikler yaptıktan sonra Ankara'ya gayet iyi durumda gelen (2) BABAARİF, ilk planda şans verdiğim isim. Her geçen gün artan bir formu olduğunu son ilgi çeken yarışı ile belli eden (4) ÖZBATU ve son haftalarda yakaladığı çıkışını sürdüren mesafeye yatkın (3) BEYAZ ADAM favorimin rakipleri. Bu koşusu için yaptığı hazırlığında toparlandığını belli eden (5) PEKALP'den bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Dört gün arayla girdiği son dikkat çeken koşusu ile toparlandığını belli eden (7) ÇABUK şanslı bir başka isim olup son yarışını tekrarlaması halinde (6) SAİTBEY, sürprizi gerçekleştirebilir.

2.Ayak: Bu koşusu için güzel bir hazırlık dönemi geçiren ve bizzat Müs.Çelik nezaretinde hazırlanan (2) ATABEYLİ çime yatkın orijini ile başta şans verdiğim isim. Grubun hazır ve pişkin isimlerinden birisi olan G.Kocakaya'nın bindiği (8) TOZKOPARAN ve düzenli idmanlarında göz kamaştıran (7) ŞEHRİN AĞASI favorimin rakipleridirler. Bursa Karacabey idman merkezinde hazırlanıp gelen (5) HÜRKANIM ihmal edilmemeli. İdmanlarında eşgal olarak beğenilen (3) DİNAMİT kuponlarda bulunulmalıdır.

3.Ayak: Bu tip mesafeli çim pist yarışlarına yatkın bir isim olup idman pistinde formda bir görünüm sergileyen (1) PERDE KIZ ve İstanbul'da sert gruptaki son koşusu ölçü olmayan (7) ZÜMRA GÜLÜ arasında geçmesini beklediğim bir yarış. 

4.Ayak: Koştuğu iki yarışını da bu rakipleri için yeterli bulduğum ve hazırlığında göz kamaştıran (1) BE ESTERS DREAM'in kazanmasını bekliyor, günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak: Bir üst gruptaki son yarışını yakın ara dördüncü bitirirken verdiği mücadeleyi beğendiğim form durumu iyi (4) LION CHILD ve bu pist ve mesafedeki başarılı koşusunun ardından düzenli idmanlarında ekibimizin beğenisini kazanan (2) AEGEAN SPIRIT arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan (7) NEW MELBOURNE'nin de katılmasını bekliyorum.

6.Ayak: Mesafe ayırt etmeksizin kaba kum pistte etkili yarışlar sergileyebilip idman pistinde form durumu beğenilen (1) DEMİRBİKE'ye ilk çarpıyı atıyorum. Yaklaşık üç ay arası olmasına rağmen bu yarışı için güzel bir hazırlık dönemi geçiren (2) HEREKLİ ve çim pistteki son üçüncülüğü tatminkar kum performansı daha iyi (5) YAĞMUR GÜZELİ favorimin rakipleridirler. Kocaeli'den kazanıp gelen (4) ÇAMSAKIZI ihmal edilmemeli. İstanbul'dan formda getirilen Müs.Çelik'in bindiği (6) TOPRAK TUTKUSU diğer şans verdiğim isim olup (3) ÇELEMLİ kuponlarda bulunulmalı.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-4-3-5-7-6

2.Ayak: 2-8-7-5-3

3.Ayak: 1-7

4.Ayak: 1

5.Ayak: 4-2-7

6.Ayak: 1-2-5-4-6-3

Kilosuna rağmen KAYI BEYİ'nin sevdiği pistte kazanmasını bekliyorum "KOCAELİ"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-3

2.Ayak: 5-1-2-4-3

3.Ayak: 4-3

4.Ayak: 3-6-7-4-8

5.Ayak: 4-8-1-11-6-10

6.Ayak: 1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-6-7-4-8

2.Ayak: 4-8-1-11-6-10

3.Ayak: 1

4.Ayak: 3-5-8-9

5.Ayak: 3-1-4-2

6.Ayak: 8-14