İdeal pist ve mesafesinde formda PRINCE OF DARKNESS'a güveniyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 4-3-1

2.Koşu: 1-2

3.Koşu: 4-1-3

4.Koşu: İdeal pist-mesafesini bulan, daha sert rakiplerinin yanındaki son ikinciliğini bu grup için yeterli karşıladığım ve Osmaniye Grubu'nun bu hafta direkt oynayacağını duyduğum (2) PRINCE OF DARKNESS'in bende kazanmasını bekliyor, N.Avci ile tek tutuyorum.

5.Koşu: Hayatının ilk yarışını Bursa kum pistinde koşup üçüncü olduktan sonra artan formu bulunduğunu Bursa'daki düzenli idmanlarında belli eden ve Bursa ekibimin çok güvendiği (6) SURERTAY edindiği koşu tecrübesi ile favorim. İlk kez start alacak olsa da Şanlıurfa'da düzenli hazırlanıp İstanbu'a gelerek ilgililerinin üzerine titreyerek hazırlığı güçlü orijine sahip bulunan (2) BENDENİZ ile ilk yarışında düzgün makine çıkışı yapamayıp tabela dışı kalsa da hafta içi idmanlarında aşama kaydetmiş görünen Baha Abi'nin hazırladığı (3) BEŞBUDAKLI favorimin rakipleridirler. İlk yarışındaki dördüncülüğü ışıltılı olan Kocaeli'den hazırlanıp gelen (5) PRUVA NETA bir diğer şans verdiğim isim.

6.Koşu: Son metrelerinin kıran kırana geçmesini beklediğim Gr-3 Tali Çalbatur Koşusu'nda; grubun en kaliteli kısrağı olan, altı ay aranın ardından ilk yarışını koşsa da Ankara'da güzel bir hazırlık devresi geçirip İstanbul'a gelen Fedai Abi'nin (6) CHAİKA birinciliğe en yakın isim. Adana kum pistindeki son iki koşusunu kazanarak buraya fit durumda gelen bir kez daha A.Çelik'in bindiği (8) PRENSES SYLVESTER ve gördüğü her koşusunun ardından formunu bulmaya başlayıp kırkahvesinde rastladığım Turgut-Serdar İkilisi'nin "yazmazsan yatarsın" dediği S.Kaya'lı (7) OPERASYON favorime en yakın rakipleridirler. Yarışları üst üste gelmesine ve rakipleri sertleşmesine rağmen yarışlarını beğendiğim formda kısrak (1) ANABELLA'ya bir çarpı atılmalıdır.

7.Koşu: Ağır kiloyla koşup tabela dışı kaldığı son yarışını ölçü almadığım ve Hacı'nın bu kez farklı koşar gözüyle baktığı (1) WHISTLE ARROW ilk kez mücadele vereceği çim pistte ben ilk çarpıyı atıyorum. Başarılı bir Antalya Kış sezonu geçirdikten sonra Ankara'da bu koşuya hedef yapılarak hazırlanıp üzerine A.Çelik'i attıldığını duyduğum (2) MY ORPHAN ikinci atımdır. Uzun aranın ardından ilk yarışını koşacak olsa da yeterli hazırlığı bulunan ve Uzun Metin'in de çok iddialı konuştuğu (5) MEANING OF TIME'siz bence kupon olmaz. Usta antrenörünün üzerine titreyerek hazırladığı (3) LAST TANGO bu kez pilotu M.Kaya'yı buldu, es geçilmemeli. Gücü nispetinde başarılı koşular sergileyen idman pisti görünümü gayet iyi (4) CROSSOVER kuponlarda bulunulmalıdır.

8.Koşu: Hayatının ilk yarışını Kocaeli Hipodromun'da koşup sonlarda usta atlar gibi aksiyonlar atarak dördüncü olurken dürbünüme takılan (2) BERTUĞHAN'dan bu koşusunda "Kulaklık" takısı çıkartıldı, ilk atım. Bir yarış koşup hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren çime daha yatkın orijine sahip (3) CAMOKAY için Çiçekçi Tahir "sakın es geçme" dedi. Bertuğhan'ın en yakın rakibi. Ankara'da son galobunu Hışman'ın yapıp bindiği (6) EZHATIM TAY'dan bu kez starttan düzgün çıkış yapması halinde farklı bir sonuç bekliyorum. İlk yarışında sentetik kum pistte fazlaca sıkıştırılmayan Kaya Grubu'nun (7) KAFKASLIŞAH'a bu kez çim pistte bir çarpı atılmalı. İlk yarışındaki üçüncülüğüyle ilgi odağı olan Abiş'in bindiği (5) ÇAĞLAYAN DENİZ bu ayağın sigortası olur.

9.Koşu: Sentetik pistte kazandığı son koşusu ile formunu bulduğunu belli eden Bursa ekibimin çimde kazanır gözsüyle baktığı (3) ÖZÜDOĞRU ve aranın ardından bir yarış koşup çok daha iyi duruma geldiğini idman pistinde belli eden eküri avantajına sahip (7) HAZNEDAR arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2

2.Ayak: 6-2-3-5

3.Ayak: 6-8-7-1

4.Ayak: 1-2-5-3-4

5.Ayak: 2-3-6-7-5

6.Ayak: 3-7

MY JUILETTE kazanacak forma ulaştı "ADANA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-6-5-3

2.Ayak: 2-5

3.Ayak: 2-4

4.Ayak: 3

5.Ayak: 7-8-12-3-4-2

6.Ayak: 3-7-4-2

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3

2.Ayak: 7-8-12-3-4-2

3.Ayak: 3-7-4-2

4.Ayak: 1-4-3

5.Ayak: 1-3-6-7

6.Ayak: 5-10-8-6