İki Yarışı da Etkili RAJBERA Güven Veriyor "ANKARA"

1.Koşu: 11.3.7.8.9.10

2.Koşu: 2.4.7.1

3.Koşu: 2.3.1.4

4.Koşu: 2.1

5.Koşu: Bugüne kadar start aldığı yarışları etkili (3) ESTIMATE en güvendiğim kısrak olup, dikkat çeken son üçüncülüğüne göre (4) YAZ KIZIM ile kısa bir istirahatin ardından iyi hazırlanan (5) LADY AVŞA rakip gördüğüm isimlerdir. Uzun mesafelerde ümit veren (9) BLUE CASTLE, denk rakipleri arasında (7) AMELİA ve son Maiden yarışını kazanan (8)QUEENKIYMET sırasıyla değerlendirilmesi gereken diğer isimler.

6.Koşu: Kum ve çim pistteki iki yarışında da dikkat çeken üçüncülükler elde eden (7) RAJBERA'nın kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum.

7.Koşu: Uzun mesafedeki ikinciliği ile formuna ulaştığını gösteren (4) BAŞDAĞLI'yı rakiplerinden bir adım önde görüyorum. Tabelada yer bularak aşama kaydeden (10) BİRŞİMŞEK bu defa daha iyi sonuç alabilir. Kocaeli'den formda gelen ayağına çabuk (1) ACUNBABA ile 2200 çim pistte kazanan (5) AL ZEYBEK'i de mutlaka yazınız.

8.Koşu: Beş ay aradan sonra start alacak olsa da hız kazandırdığı yarış hazırlıklarıyla (6) UĞURTAY en güvendiğim isimdir. Son üçüncülüğünde kendini bulmaya başladığını belli eden (3) JAWINGER ciddi rakip görünürken, yakaladığı formunu koruyan (1) SILENT WAVE ile mesafeye yatkın (5) PANCMAHAL sırasıyla tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

9.Koşu: Son yarışında Gr-1 koştuğu için tabela dışında kalan (1)BOĞAZÇOCUĞU uygunlaşan rakiplerinin yanında bu kez kazanmaya çok yakın olup tek yazılabilir.

10.Koşu: Yarış yaşamına ikinci olarak başlayan (6) MOGLİ'yi artan form ve tecrübesiyle başta tavsiye ediyorum. Grubun tecrübeli isimlerinden (8) MASAL HATUN bu kez kazanabilecek güçte olup, son ikinciliğinde dikkatimi çeken (11) YİPEK mutlaka yazılmalıdır. Kilosu ağır olmasına rağmen grubun etkili formuna sahip (1) MUNZUR'u da değerlendiriniz.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.4.5.9.7.8

2.Ayak: 7

3.Ayak: 4.10.1.5

4.Ayak: 6.3.1.4

5.Ayak: 1.5

6.Ayak: 6.8.11.1

KÖÇEK Bu Grubun Üzerinde Bir İsim "KOCAELİ"

1.Ayak: Uzun mesafelerde iyi koşan (4) KARA AKREP'in bu kez rakiplerine üstünlük sağlayabileceği görüşündeyim. Önde istediği tempoyu bulması halinde (2) DOĞUBAYAZIT bitirmeye çalışacak olup, (1) NEVER ALONE grubun istikrarlı ismi olmasıyla yazılmalıdır. Rakiplerine göre kilosu uygun (8)BETELGEUSE, kendisini tanıyan jokeyiyle (3) BARTUBEY ve üst üste kazanan (7)PERSIANPRINCE sırasıyla daha sonraki ihtimallerdir.

2.Ayak: Her yarışı bir öncekinden daha etkili olmasıyla (4) WAR COMANDER kazanarak Maiden'dan çıkabilir. Yine yükselen form grafiği ile grup içerisinde ön plana çıkan diğer isim olan (2) RÜZGAR CELAL ile yarış görüp bir süre istirahat ettirilen (6) CATRIANO rakipleridir.

3.Ayak: Kocaeli kum pistinde start aldığı iki koşusunu da jokeyi M.Kaya ile kazanarak iyi bir form yakalayan (3) MARKİZ başta olmak üzere, son yarışını bu rakibinin gerisinde ikinci bitiren (7) YÜCEKIZ ile İzmir'deki son koşusunu ikinci bitiren (4) NİNOŞ CAN rakipleri olacaktır.

4.Ayak: Kocaeli kum pistine yatkınlığı ile tanınan (5) NANSIO kazanmaya bir adım daha yakındır. (3) BRAVE HORSE uzun mesafelere olan yatkınlığı ile bu safkana rakip görünürken, (2) SANGARIOS önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son ikinciliğinde göstermesiyle yazılmalıdır. (1) FATHER FERİT son haftalarda kendini bulurken, (4) THE LIFE KING sürprizimdir.

5.Ayak: Son yarışlarında daha iyi gruplarda adından söz ettiren süratli safkan (4) KÖÇEK'in kazanmasını bekliyorum, tek yazılabilir.

6.Ayak: Dikkat çeken dördüncülüğü sonrası daha iyi duruma gelen (2) EFEER'i en şanslı isim olarak görüyorum. (4) BURSA EFESİ ikinci tamamladığı yarışı ardından iyi hazırlanırken, (7) ULUSABA 1200 kumdaki son yarışını 1.22.60 ile ikinci bitirip formunu geliştirmesiyle yazılmalıdır. (5) TOPUKLU EFEM'in formu yeterli olup, (3) ERLİKHAN ara vererek gördüğü yarışlarıyla açıklarını gidermeye başlamasıyla adından söz ettirebiliir. (8) FIRTINA son üçüncülüğünde ilgi çekerken, (9) YEŞİLKALE dikkat çeken son dördüncülüğüne göre ses getirebilir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.2.1.8.3.7

2.Ayak: 4.2.6

3.Ayak: 3.7.4

4.Ayak: 5.3.2.1.4

5.Ayak: 4

6.Ayak: 2.4.7.5.3.8.9