Son Yarışı Üst Grupta Ölçü Olmayan BOĞAZ ÇOCUĞU Farklı Koşacak "ANKARA"

1.Koşu: 7

2.Koşu: 4.7.2

3.Koşu: 2.4.1.3

4.Koşu: 2.1.4

5.Koşu: En son dördüncü tamamladığı yarışı sonrası sahip değiştiren (5) LADY AVŞA'nı dinç gireceği bu koşusunda ilk şanslı isim olarak görüyorum. 1900 çim pistte Maiden kazanan (8) QUEEN KIYMET ile etkili ikinciliği ardından fit durumunu sürdüren (3) ESTIMATE rakipleridir. (9) BLUE CASTLE uzun mesafeli çim pist yarışlarına yatkın olup, (4) YAZ KIZIM 1200 çimdeki son ikinciliğinde 1.11.45 derece elde etmesiyle fotoyu önde geçebilir. Tabela dışında bitirdiği yarışından sonra iyi hazırlanan (7) AMELİA ile zaman zaman etkili koşabilen (1) SOUND OF GLORY bu ayağın şanslı diğer kısraklarıdır.

6.Koşu: Maiden koşuda; start aldığı iki yarışında da tabelada yer bulan (7) RAJBERA rakiplerinden bir adım öndedir. İlk startını ikinci tamamladıktan sonra tabela dışında bitirdiği koşusu sonrası idman görünümü iyi olan (5) ERTAYIM rakip görünürken, (1) HİLAL ZAMANI eküri avantajıyla mutlaka yazılmalıdır. (4) CANERTAN ilk koşusunda üçüncü olup ardından start aldığı yarışında bekleneni verememiş olsa da bu grupta adından söz ettirebilir.

7.Koşu: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini dikkat çeken son üçüncülüğünde gösteren (2) KILIÇ OSMAN önde gelen isimdir. Kocaeli'deki son koşularında yükselişe geçtiğini belli eden süratli safkan (1) ACUNBABA ile ikinci bitirdiği son yarışında gelişme gösteren (4) BAŞDAĞLI'yı rakip görüyorum. (5) AL ZEYBEK 2200 çim pistteki son koşusunu kazanarak etkili formunu devam ettirirken, (10) BİRŞİMŞEK jokeyi H.Çizik ile ıskalanmamalıdır.

8.Koşu: Uzun mesafedeki son kum pist A-3 koşusunu üçüncü bitirirken gücüne ulaşmaya başladığını gördüğüm (3) JAWINGER'in kazanmasını bekliyorum. 156 gün aradan sonra start alacak olsa da açıklarını gideren (6) UĞURTAY ile fit durumunu düzenli hazırlıklarıyla sürdüren (1) SILENT WAVE bu safkandan sonra düşünülmeliler.

9.Koşu: Üst üste kazandığı yarışları sonrası Kv-7 koşarak dördüncülük elde edip, en son Gr-1 yarışta güçlü rakiplerinin yanında tabela dışı kalan (1) BOĞAZ ÇOCUĞU'nun form durumu gayet iyi olup bu defa Handikap-17 yarışta benim tek yazılmasını tavsiye edeceğim isimdir.

10.Koşu: 1200 kum pistteki hayatının ilk koşusunda ikinci olurken yarışa geç adapte olarak kuvvetli sprinti ile gelip dikkatimi çeken (6) MOGLİ bu kez kazanmaya yakındır. Bugüne kadar start aldığı yarışlarında adından söz ettirerek ağır kilo dezavantajına rağmen (1) MUNZUR ile çim pistteki son koşusunda tabela dışı kalsa da bir önceki kum pist üçüncülüğüne göre (3) BARANEFE'yi de mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.8.3.9.4.7.1

2.Ayak: 7.5.1.4

3.Ayak: 2.1.4.5.10

4.Ayak: 3.6.1

5.Ayak: 1

6.Ayak: 6.1.3

Uygun Rakiplerinin Yanında KÖÇEK Kazanır "KOCAELİ"

1.Ayak: İlk ayak zor bir yarış olup, öncelikle kendisini tanıyan jokeyi S.İpek ile (3) BARTUBEY'e ilk şansı tanıyorum. (4) KARA AKREP uzun mesafelere olan yatkınlığı ile rakip görünürken, (7) PERSIAN PRINCE üst üste kazanmasıyla yine rakiplerini geride bırakabilir. (1) NEVER ALONE 61 kiloya rağmen istikrarlı yarışlarıyla güven verirken, (2) DOĞUBAYAZIT ayağına çabukluğu ile beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacaktır. (6) BULDOZER yarış hazırlıklarında gelişme gösterirken, (8) BETELGEUSE ile (5) FORTUNELLO şans verdiğim diğer isimlerdir.

2.Ayak: İstanbul'dan gelip 1200 kum pistte 1.16.28 ile üçüncü olurken beğendiğim (4) WAR COMANDER en güvendiğim isimdir. Son ikinciliğinde sürekli aşama içerisinde olduğunu gösteren (2) RÜZGAR CELAL en ciddi rakip görünürken, (1) LIFEGUARD bu defa kaba kumda daha farklı sonuç elde edecek güçtedir. (8) DISTANCE LOVER yarış hazırlıklarında farklı koşabileceğini belli ederken, (6) CATRIANO sürprizde önerimdir.

3.Ayak: Kapalı gözlük takıldıktan sonra Kocaeli kumunda start aldığı iki koşusunu da üst üste kazanan (3) MARKİZ yine jokeyi M.Kaya ile birinciliklerine devam edebilir. 1200 kumdaki son yarışını bu rakibinin arkasında ikinci bitiren (7) YÜCEKIZ ile İzmir'deki son ikinciliğinde 1.23.04 derece elde eden (4) NİNOŞ CAN sırasıyla rakipleridir.

4.Ayak: Üst üste kazandığı yarışları sonrası üçüncü tamamladığı koşusu ardından idmanlarında etkili formunu devam ettirdiğini belli eden (5) NANSIO önde gelen isimdir. Başarılı yarışları sonrası kısa bir süre dinlendirilen (3) BRAVE HORSE ile 1400 kumdaki son ikinciliğinde 1.27.99 derece elde eden (2) SANGARIOS rakipleri olacaktır.

5.Ayak: İstanbul ve Ankara'daki son yarışlarında daha iyi gruplarda iyi koşan (4) KÖÇEK rakiplerinin uygun olmasıyla bu kez kazanmaya yakın olup, tek yazılabilir.

6.Ayak: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son dördüncülüğünde belli eden (9) YEŞİLKALE'yi ilk şanslı isim olarak görüyorum. (2)EFEER Kocaeli kum pistine yatkın olması ve dördüncü tamamladığı yarışı sonrası iyi hazırlanmasıyla şanslıdır. (7) ULUSABA 1200 kum pistte 1.22.60 ile son koşusunu ikinci bitirip formunu bulmaya başladığını gösterirken, kilosunun uygun olmasıyla (12) ŞANSLI KAFKAS bu ayağın sürprizidir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.4.7.1.2.6.8.5

2.Ayak: 4.2.1.8.6

3.Ayak: 3.7.4

4.Ayak: 5.3.2

5.Ayak: 4

6.Ayak: 9.2.7.12