THE WITCHER ve BOĞAZ ÇOCUĞU günün tek yazılabilecek isimleri “ANKARA”

1.Koşu: 7-11

2.Koşu: 4-7-2-6

3.Koşu: 2-1-4-3

4.Koşu: 1

5.Koşu: İki ay ara vermesine rağmen yeni sahiplerinde bu yarışına kusursuz bir şekilde hazırlanıp yeterli form durumuna sahip görülen (5) LADY AVŞA, sevdiği pist ve mesafede başta şans verdiğim isim. İki yarış önce bu pist ve mesafede kazanıp bir  üst gruptaki son koşusunu fazlaca ölçü almadığım (9) BLUE CASTLE ikinci şans verdiğim isim. Gördüğü her koşusunun ardından formunu bir adım ileriye taşıdığını dikkat çeken son yarışı ile gösteren idman pisti görüntüsü de iyi (4) YAZ KIZIM ihmal edilmemelidir. Aranın ardından mesafe ayırt etmeksizin başarılı yarışlar sergileyip idman pistinde form durumu beğenilen (3) ESTIMATE diğer şans verdiğim isim. Bu pist ve mesafedeki son yarışını kazanıp Maiden’dan çıkan Hışman’ın bindiği (8) QUEEN KIYMET ve bu tip mesafelerde etkili koşular sergileyen (7) AMELİA daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

6.Koşu: Kocaeli ve Bursa kumunda dört kez ikincilik yapan, çim pistteki son yarışını fazlaca ölçü almadığım eküri koşma avantajı da bulunan grubun tecrübeli ismi (1) HİLAL ZAMANI, bu kez daha başarılı koştuğu kum pistte kazanıp Maiden’dan çıkabilir, başta şans verdiğim isim. Yarış koştukça gelişen bir form durumuna sahip Hışman’ın bindiği (7) RAJBERA ve kolay kolay tabeladan düşmeyen grubun bir diğer tecrübeli ismi (3) AKMANOĞLU favorimin en yakın rakipleri olup bu kez sevdiği kum pistte (4) CANERTAN ihmale gelmez.

7.Koşu: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayıp fotoda ikinci kaldığı son yarışını beğendiğim (4) BAŞDAĞLI’ya ilk çarpıyı atıyorum. Kazandığı yarıştaki güzel formunu muhafaza eden (5) AL ZEYBEK, ikinci şans verdiğim isim. Adana’da 1400’de kumda 1,40,06 ile kazanan, Kocaeli’deki son iki yarışında tabeladan düşmeyip beğendiğim (1) ACUNBABA ideal mesafesinde kesinlikle ihmal edilmemelidir. Son yarışını tekrarlaması halinde (2) KILIÇ OSMAN rakiplerine hakim olabilir. Bu aralar formunda ilerlemeler kaydedip son dördüncülüğü tatminkar (10) BİRŞİMŞEK şanslı bir başka isim olup dikkat diyorum.

8.Koşu: Bu pist ve mesafede sert gruptaki son üçüncülüğüyle dikkatimi çeken kusursuz hazırlığa sahip (3) JAWINGER ve İstanbul’daki son koşusunda 2000 sentetik pistte Gr-2’de yarım boyla ikinci kaldıktan sonra ciddi galoplar yaparak bu koşusuna hazırlanan (1) SILENT WAVE arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

9.Koşu: İstanbul’da sert gruptaki son yarışı gücünün karşılığı olmayan ve Ankara çim pistini çok seven (1) BOĞAZ ÇOCUĞU’nun ağır kilosuna rağmen daha önce geçtiği rakiplerini yine geçmesini bekliyorum.

10.Koşu: Pist ayırt etmeksizin yakın aralıklarla ikinci kaldığı yarışlarının ardından idmanlarında gayet iyi bir forma sahip görülen (1) MUNZUR, ağır kilosuna rağmen bu kez birinciliğe en yakın isim olup favorimdir. Hayatının ilk yarışını bu pist ve mesafede koşup 1,27,03 ile ikincilik elde ettikten sonra bu yarışa iyi hazırlanan (6) MOGLİ favorimin en yakın rakibidir. Grubun tecrübeli ismi olan, geçen hafta 1400 çimde Kv-7’de mücadele verip tabelada yer almayı başaran (8) MASAL HATUN bu formuyla ihmal edilmemelidir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-9-4-3-8-7

2.Ayak: 1-7-3-4

3.Ayak: 4-5-1-2-10

4.Ayak: 3-1

5.Ayak: 1

6.Ayak: 1-6-8

KÖÇEK beyaz bayrak ayna yapabilir “KOCAELİ”

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-3-2-1-4-8-6-5

2.Ayak: 2-4-1

3.Ayak: 3-7

4.Ayak: 3-1-2-5

5.Ayak: 4

6.Ayak: 7-2-3-1-4-8-5-9