06 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-15 yarışta; koşuyu ikinci bitiren BİR MATRA, son 200’den sonra dış kulvardan kazanacak gibi gelip PRENSES LIMA'nın önünde gezinmesi at göstererek fark boyun olması koşuya protesto çekildi red edildi. Tartışmaya açık bir koşu. BİR MATRA, ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.

06 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; son 250'den sonra ikincilik üçüncülük mücadelesinde içte olması rağmen burun farkıyla koşuyu CROWNED ikinci bitirdi. Hayatının ilk yarışında çim pistte 6 olan safkan sentetik pistte ilk yarışında ikinci olması ilk yarışında edilmeyecek bir isim olduğu görülmüş olup notlarınıza yazınız.

06 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-14 yarışta; koşuyu 3üncü bitiren AHANTAY fotoyu canlı girişi ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

06 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (7) UTKUNUN KIZI ve dışından (3) HARD FLOOD ile ikinci ve üçüncülük mücadelesinde burun farkıyla koşuyu ikinci UTKUNUN KIZI bitirdi. ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız.

06 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1800 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (3) AEGEAN DELIGHT, son 20 metrede birinci ve ikinciliği vererek koşuyu üçüncü bitiren safkan, ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

06 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) SKYLARK, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan koşunun her metresinde safkanlara hakim olması binicisi H.Şimşek son 100'e kadar enseye basması daha sonra teşvikler tek kırbaç vurmadan 2.5 boy fark, 1.30.32’lik derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0,53,36 oldu. Binicisinin elinde fotoyu geçtikten sonra en az 1 saniye sermaye olması İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda iki çim pistte ve sentetik pistte en iyi derecesi 6'ıncı olan safkan, sahip Antröner binici değiştirmesi ilk kez İzmir Şirinyer Hipodromu'nda kum pistte start alması ilk 3 koşusunn K çıkarılıp sade KG ile koşan safkan ilk yarışında ilk handıkap ve Şartlı koşusunda kum pistte kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

06 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-6/D yarışta; (3) MELENUR, son 100'de barıyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren tay, ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız. Aynı koşuda son metrelerde safkanların dışından yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu 6'ıncı bitiren DAISY GIRL koşacağı ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

06 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-14 yarışta; son 30 metrede GET WIND yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirdim diye son 5 metrede BİN BEREKET'in binicisi enseye basması fotoda boyun farkıyla ikinci GET WIND oldu. İlk yarışında mesafe ayırt etmeden kazanabilecek güçte notlarınızı alınız.