11 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-2 yarışta; (1) CANHAY, son 100'den sonra barıyer dibinden yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitiren tay, fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ilk yarışında günün kazanabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız. (5) NANDO, son 100'den sonra safkanların dışından yaptığı güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, fotoya 1., 2. ve 3. olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

11 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (5) HEDEFİM, son virajı sonuncu durumda orta kulvardan dönen tay, binicisi safkanların dışından sprinte kalmak istemesi koşu içinde 6 safkan bulunması safkanların diş kulvara hepsi açılması ile birlikte trafik sorunu yaşaması ile en dış kulvara açılması zaman ve aksiyon kaybı yaşayarak koşuyu boyun farkı ve 2.13.42 ile ikinci bitirdi. Son katıldığı 6 koşunun 5 çim Bursa çim pist tek kum pistte Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda bir varlık gösteremedi. Elazığ Ankara Kocaeli Bursa pisttinde start alan safkan 30 koşusunda ilk kez İstanbul Veliefendi Hipodromu ve ilk kez Mertcan Çelik ile start alması ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız

11 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2100 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta 8 safkan start aldı. (8) GEBZE GÜZELİ kazana bileceği koşudan neden üçünçü ayrıldı. GEBZE GÜZELİ, bekleme yarışı yapması koşuyu sonuncu takip etti. Son viraj dönülürken grubun en kolay binicisi Hışman Çizik elinde sermaye olması GEBZE GÜZELİ koşuyu kazanacak moduna girdi. Son 450’den sonra orta kulvardan trafik sorunları yaşaması son 300'den sonra safkanların dışına çıkması rakipleri ile arasındaki farkı kapatamayıp koşuyu üçünçü bitirdi. Jokey hatası olup ilk yarışında bu koşusunu unutun. GEBZE GÜZELİ'ni kazanacak safkanların kısmında not ediniz.

11 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (6) PERİ YILDIZI, starttan 2 boy geç çıkması 2 starttan da çıkması ile birlikte bir anda sonunculuğa düşen safkan mesafenin kısa olması binicisi hiç telaşlanmayıp barıyer dibinden koşuyu takip etti. Son virajı 8'inci durumda döndü. Son 450'de önündeki safkanın barıyer dibine girip girmeyecek düşüncesi anlık olarak zaman kaybetmesi rağmen son 400'den sonra bariyer dibinden sprinte kalkarak koşuyu 2., 3. ve 4 mücadelesinde yakın aralarla koşuyu dördüncü bitirdi. Hayatında 3 kez çim pistte start alan safkan, 9 kez de kum pistte koştu. Çim pistte kazanmadı. Kum pistte 2 kez kazandı. Mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız.

11 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; (12) EYLÜLLİZE, son metrelerde kuvvetli atakları ile koşuyu dördüncü bitiren safkan, erken öne gelip son virajı lider döndü. Son metrelerde burun ile üçüncülüğünü vererek koşuyu 1.20.35’lik derecesi ile dördüncü bitirdi. Hayatında ilk çim pist 12.olan safkan ikinci yarışında dördüncü oldu. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

11 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2400 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-15 yarışta 10 safkan start aldı. (7) SWEPS, son 800’ü el oynatmadan barıyer dibinden 8'inci koşuyu takip eden safkan, son vırajı safkanların dışından dönmesi en dışa 6ıncı durumda çıkması son 200'de binicisi tek sert kırbaç kullanmasıyla vites değiştirerek 6 boy farkla kazandı. İlk yarışında bir üst grupta koşarsa kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

11 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Maiden yarışta; son 100'den sonra yaptığı müthiş sprinti fotoya mermi gibi girip üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinde burun farkıyla koşuyu 1.20.18'lik derecesi ile üçünçü bitirirken, ilk Maiden yarışında kazanıcak güçte görülürken notlarınıza alınız.

11 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-9 yarışta 9 safkan start aldı. (6) SCHİLLACİ, son 150'den sonra trafik sorunları yaşayan safkan, kazanabileceği koşudan üçünçü ayrıldı. İlk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

11 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (1) GOD OF LOVE, son virajı safkanların dışından 7.durumda dönen safkan, son 150'de tek kırbaç vurmadan farkı 4.5 çıkartarak 1.24.16’lık derecesi ve jokeyi Nevzat Avcı ile bütünleşerek kazanırken, son 800: 0.53.36 oldu. Hayatında 11 kez start aldı 6 kez kazandı. Çim pistte 5 kez koştu 3 kez Kazandı. kum pistte 6 kez koştu ve 3 kaz kazandı Sentetik pistte koşmadı. KV ve bir üst grupta kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.