13 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; (3) ISFAHAN, son vırajı 10.durumda pisti ortalıyarak Halis Karataş ile dönen safkan, son 400'de grubun en kolay görülen safkanı olup son 200'den sonra teşviklere başlayarak tek kırbaç vurmadan 3 boy fark, 1.42.11’lik derecesi jokeyi Halis Karataş ile bütünleşerek kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.54.32 oldu. İlk yarışında kazanabilecek yine güçte görülürken, notlarınıza alınız. İSFAHAN'ın kazanmasına katkı yapan bağlantılarını tebrik ederiz.

13 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (4) AEGEAN BLUE, kazanabileceği koşudan neden ikinci ayrıldı. Son 450'den sonra Ayhan Kurşun ile pistte gezinmesinden son 150'den sonra Vedat Abiş çaktırmadan at göstererek koşuyu kazanırken AEGEAN BLUE kazanabileceği koşudan ikinci ayrıldı ilk yarışında daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

13 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-2 yarışta; kazanabileceği anda binicisi B.Çığla atına hakim olamayıp yanına GRANDE OPUS'u alarak SENSİN KZIM içine girmesi zaman kaybetmesi son metrelerde kuvvetli atakları ile koşuyu ikinci bitirirken, kazanabileceği koşudan ikinci olan THE BEST RUNNİNG ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız

13 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; start ile birlikte koşunun lıderliğini BRAVE DANCER, jokeyi Mertcan Çelik ile koşunun lıderliğini alarak son virajı el oynatmadan 3 boy önde dönen tay, son 300'den sonra kırbaç vurmadan sadece teşvikleri ile 7 boy fark, 1.15.23'lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800:0.47.48 oldu. İlk yarışında yine kazanabileceği yüksek olması notlarınızı alınız.

13 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2400 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (7) KAİHO, son metrelerde kuvvetli atakları ile ikinci olan safkan, fotaya canlı girmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

13 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-7 yarışta; 2.3.4 mücadelesinden (1) MAGNIFIQUE, son 50’den sonra müthiş sprinti ile boyun yarım boy farkla koşuyu dördüncü bitirirken o gelişi ile 10 metre daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız.