THE FERİŞDAH Uzun Zamandır Eksiksiz Hazırlandı "ANKARA"

1.Koşu: 4.5.2

2.Koşu: 10.7.2.5.8

3.Koşu: 3.1

4.Koşu: 4.3

5.Koşu: Kocaeli kumunda Maiden kazanıp formunu koruyan (9) ÖYKÜCÜ, yarış hayatına birincilikle başlayan (4) MARLIN ve istikrarlı koşarak grubun da tecrübeli taylarından olan (1) DİDİ RUMAJA ön planda tavsiye edeceğim isimler. (2) TORUNCALAS start aldığı iki yarışında da başarılı koşarak gücünü kanıtlarken, (8) ILGAZHATUN ve (6) MUŞYILDIZI bu ayağın sürpriz isimleri olacaktır.

6.Koşu: İlk kez start alacak olan İngiliz taylarının yarışında; uzun süredir hazırlıklarını devam ettirerek nefesi yeterli düzeye ulaşan (11) THE FERİŞDAH benim tek yazılmasını uygun karşıladığım isimdir.

7.Koşu: Jokeyi E.Aktuğ ile uyum sağlamasının yanısıra formu da gayet iyi olan (6) SKIPPER'ı birinciliğe yakın görüyorum. (4) KARSAMBAÇ 1300 kum pistte 1.22.31 ile kazanarak formunu devam ettirmesiyle yine şansı yüksek olan isimdir. Bu defa daha farklı koşabileceğine inandığım (7) BLUE INFERNO ile önde istediği tempoyu bulması durumunda (1)MYSARAYYERLİM bana göre bu yarışın olmazsa olmazlarıdır.

8.Koşu: 1600 çim pistteki son iki koşusunu üst üste kazanan (2)JANBOLD birinciliklerine yenisini ekleyebilecek güçte bir isim olup, uzun mesafelerde gücünü kanıtlayıp en son 2400 çimde kazanan (3) TAYLOLO en ciddi rakip gördüğüm safkandır.

9.Koşu: Üst üste kazanarak ardından dördüncülük elde eden (2) MIDIKA'yı başta öneriyorum. Kaizbert temsilcisi (1) ORUÇHAN ilk iki koşusunu çim pistte kazanıp ardından Kv-7 yarışta ikincilik elde ederken ciddi rakibidir. Çim pistte start aldığı dört yarışını ikisini kazanan (3) AZİMLİ ile 1300 çim pistte beyaz bayrak ayna yaparak kazandığı yarışı sonrası etkili formu süren (5) HEYFA'nın da yazılmalarını öneririm.

10.Koşu: Süratli bir isim olan (9) DAĞKAAN'ın uygun kilosu ile çıktığı gibi bitirebilecek güçte olduğu görüşündeyim. (3) DİZDARIM bekleme yaparak son ikinciliğinde etkili ataklarıyla gelip dikkatimi çekerken, (6) YEŞİL ELMA bu aralar gelişme kaydetmesiyle ses getirebilir. İkinci tamamladığı son koşusu etkili (2) ROCKSTAR, her geçen gün gelişme içerisinde gördüğüm (4) GÖZDESULTAN, tabeladan düşmeyerek bu kez daha uygun kilosuyla (7) BAŞKASAP, son üçüncülüğünde tekrar çıkış yakaladığını gösteren (1) BAŞAR ve önde boş kalması durumunda (8)YILMAZHOCA sıralamasını değerlendirmenizi öneririm.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.4.1.2.8.6

2.Ayak: 11

3.Ayak: 6.4.7.1

4.Ayak: 2.3

5.Ayak: 2.1.3.5

6.Ayak: 9.3.6.2.4.7.1.8

RUSDAMAT Bu Gruptan Fazla Bir İsim "KOCAELİ"

1.Ayak: Kaba kum pistteki ilk sınavından dördüncülükle ayrılan (3) O BİR ÇELİK ile üst üste kazanarak formunun zirvesinde gördüğüm (4) OĞLUM ZEKAİ önde gelen isimlerdir. (2) MELİHİN İZİ Son Gr-3 koşusunu daha güçlü rakipleri arasında 6.tamamlarken bu defa çok daha iyi sonuç alacak güçtedir. (1) KARACABEY ŞAHI'nın aynı Gr-3 yarıştaki beşinciliği ışıklı olup, (5) CANDARLI ile (9) DİNÇEGE sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimler.

2.Ayak: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son koşusunu ikinci bitirerek gösteren (9) MY BERRU kazanabilir. (5) SPEED POINT Şartlı-4 yarıştaki son üçüncülüğüne göre şansını yüksek bulduğum bir isim olup, (7) KAPORTACI etkili son koşusuyla mutlaka yazılmalıdır. (2) JUNIOR WEST kolay kolay tabeladan düşmeyen bir isim olup, (1)EFSANECAN rakiplerine göre ağır olan kilosuna rağmen 1500 kumda elde ettiği son ikinciliğine göre ıskalanmamalıdır.

3.Ayak: Bu kez daha uygun rakipler arasında start alacak olan (8) GOSPODIN favori olarak önereceğim isimdir. Bu tip mesafelerde iyi koşan (6) FLASH PAST ciddi rakip gördüğüm safkan olup, tekrar aşama içerisinde gördüğüm (5) CANOBEY ile iki yarış önce 1400 kum pistte 1.26.99 derece ile kazanan (7) ATLIKAYA dikkate alınmalıdır.

4.Ayak: Bursa'daki son yarışlarında adından söz ettiren (5) LORD OF YILDIZER'in iyi durumu devam ederken yine ilk şansı tanıyorum. (6) MAVİ KILIÇ beklenenden kötü koştuğu yarışından sonra İstanbul'da iyi hazırlıklar yaparken, (3) HEADMAN en son İzmir kumundaki yarışını 1400 metrede 1.27.17 ile kazanmasıyla devreye girebilir.

5.Ayak: Güç ve kalite olarak üstün olduğu rakipleri arasında start alacak olan (3) RUSDAMAT'ı ideal pist ve mesafesinde günün en güvenilir ismi olarak görüyorum.

6.Ayak: Kazandığı son koşusu ile formuna ulaştığını gösteren (7) MUHBİR ve daha güçlü rakipleri arasındaki son dördüncülüğüne göre (2) SON BAŞAK bu yarışın en şanslı isimleridir. (5) DENİZİNKIZI son ikinciliğinde dikkatimi çekerken, (8) DODURGA yeterli form durumuyla yazılmasını tavsiye edeceğim diğer kısraktır. (6) GENÇ MİMAR yine beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olup, (1) ÜÇGÜZEL'i hemcinslerinin yanında yazmanızı öneririm.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.4.2.1.5.9

2.Ayak: 9.5.7.2.1

3.Ayak: 8.6.5.7

4.Ayak: 5.6.3

5.Ayak: 3

6.Ayak: 7.2.5.8.6.1