27 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-16/D yarışta; koşusun koşunun liderliğini son 200'de yapan RÜZGAR KIZI, binicisi Vedat Abiş son 100 içindeki CÜDA kontrolsüz bir şekilde RÜZGAR KIZI binicisi Vedat Abiş atını bir anda çekerek RÜZGAR KIZI ön ayakları CÜDA'nın arka ayaklarına takılması halinde Vedat Abış ile safkan ikisi birden yıkılırlardı.Vedat Abiş atı çekince aksiyon ve zaman kaybı koşuyu RÜZGAR KIZI beşinci bitiren safkan ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun ilk yarışında daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

 

27 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta 10 tay start aldı. Start ile birlikte BABA CAVİT dışından HALİLBATU başa baş liderlik mücadelesi verdi. Son 600'den sonra HALİLBATU dış kulvara saptı. BABA CAVIT, son virajı 3 boy önde döndü. Son 200'den sonra farkın daha da açılması 9 boy farkla beyaz bayrak ayna yapan BABACAVİT, 1.19.75’lik derecesi ve jokeyi M.Akyavuz ile bütünleşerek koşuyu kazanırken, umut saçtı. Son 800. 0.52.88 oldu. Aynı gün diğer Şartlı-1’i kazanan MERTCAN TAY'ın 1.20.66’lık derecesinden daha iyi derece yaptı. İlk yarışında tekrar kazanabilecek güçte görülen BABA CAVİT'i notlarınızı alınız .

 

27 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2400 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-22 yarışta; AZMİN ZAFERİ, son 300’de KATARSİS binicisi Ayhan Kurşun yan tampon faullerine mağruz kalmasaydı % 100 koşuyu kazanırdı. AZMİN ZAFERİ, ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız

 

27 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Gr-2 yarışta; WARRIOR LİON, start ile birlikte koşunun liderliğini alıp start aldığı 6 koşusunda tüm koşularında binen İ.Akyavuz son viraj dönüldükten sonra içine ÇALDIRAN'ı alarak 1.25.10'luk derecesi ve 1 boy farkla kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.48.60 oldu. Hayatında İstanbul çim pistte G3 koşusunda ikinci ve çim pistte G2 kazandı. Hayatında ilk kez GR-2 koşusunu kazandı. Tempo atı olması ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görüldü.

 

27 Ağustos Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2400 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-22 yarışta; son 400'de safkanların dışından güzel sprinti yaparak son 100’den sonra kanatlanan SNELLMAN ve dışından AMBARGO fotoya başa baş merhaba baş farkıyla koşuyu SNELLMAN kazandı. Her iki safkanda başarılı koştu. İlk koşacakları yarışlarında kazanan güçte görüldüler, notlarınızı alınız.

 

27 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-2 yarışta; (6) YASKOVİÇ, son 100'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken ilk fotoya 1.2 olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

 

27 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; CLEVER AND COOL starttan düzgün çıkması starttan biraz teredütlü MUCHAS GRASIAS çıkması sert bir şekilde yandan CLEVER AND COOL vurması ile binicisi D.Palaur safkandan düştü. İlk yarışında CLEVER AND COOL günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

 

27 Ağustos Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1700 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; OPİA, son 150 de güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.