GÜNDÜZDÜŞÜ'nün Yine Kazanmasını Bekliyorum "ANKARA"

1.Koşu: 7.2.3.4.5

2.Koşu: 1

3.Koşu: 1.5.4

4.Koşu: İlk kez start alacak olan Arap taylarının Şartlı-1 yarışında; düzenli idman programı ile yeterli nefese ulaşan (2) BOSS ile Turbo yavrusu olan (3) ERDİ BEY yeterli uzun çalışmalarıyla ön plandaki tavsiyelerim. İç starttan yarışa başlayacak olması ve hız kazandırdığı hazırlıklarıyla (8) DEMİRYUMAK güven verirken, (1) BAHOR Kaizbert temsilcisi olmasıyla mutlaka değerlendirilmelidir. Gelişme gösteren diğer taylar (7) SEMİHAN ile (4) HIZLI EMRE sürprizde önerilerim.

5.Koşu: İzmir'de kısa mesafede kazanarak ardından tekrar Ankara'ya gelip üst grupta beşinci kalan (4) MOON AND SUN'ı bu rakipler arasında en şanslı isim olarak görüyor, rakip olarak çim pistte iyi koşabilen (5) SANCAĞIN ATEŞİ'ni tavsiye ediyorum.

6.Koşu: Mükemmel formu ve kendisini tanıyan jokeyi V.Abiş ile (6) ZİNCİR KOPARAN birinciliklerine devam edecek güçtedir. Gr-1 yarışta bu rakibinin gerisinde ikinci olup ardından İstanbul 1400 çim pistinde Gr-2 kazanan (3) BOZKIREFESİ rövanşı alacak güçtedir. İstanbul çim pistinde üçte üç yaparak kalitesini kanıtlayan (1) AK FİLOZOF ile Bursa 1200 çim pistindeki son yarışını kazanırken 1.17.22 derece elde eden (5) KAŞMİR TAY'a da dikkat çekmek gerekir.

7.Koşu: Kocaeli kumundaki son koşusunu 1900 metrede kazanırken kendini bulduğunu gösteren (1) GÜNDÜZDÜŞÜ'nün jokeyi Ö.Yıldırım ile tek yazılmasını tavsiye ediyorum.

8.Koşu: Bölünen Şartlı-1 koşunun diğer ayağında; (1) BAŞ AKTÖR her geçen gün kondisyonunu geliştirmesiyle ön planda değerlendirilmelidir. (3) EYÜPERHAN Ayabakan yavrusu olmasıyla çim pistte ümit verirken, (8) AKÇAOVA eksiksiz hazırlıklarıyla üst sıralarda yer bulabilir. Acele edilmeden hazırlanarak yeterli nefese ulaşan (2) DELİFIRTINA ile kendisini sürekli geliştiren (7) ULUYÜREK sırasıyla şansını yüksek bulduğum taylar.

9.Koşu: Uzun mesafedeki ikinciliği sonrası etkili formu süren (6) IŞIK GECE rakiplerinden bir adım öndedir. İstanbul 1200 sentetik kumunda kazandığı yarışı ardından iyi durumu devam eden (9) KOCAMEMİK rakip görünürken, (3) EFKARLIEFE ağır kilosuna rağmen seri yapısıyla adından söz ettirebilir. (4) GÜZEL MUĞLALI'nın son haftalardaki çıkışı devam etmesiyle sonraki ihtimaldir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.3.8.1.7.4

2.Ayak: 4.5

3.Ayak: 6.3.5.1

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1.3.8.2.7

6.Ayak: 6.9.3.4

Formunu Bulan SERHAT FIRTINASI En Güvendiğim İsim "İZMİR"

1.Koşu: 7.8.9.3

2.Koşu: 4

3.Koşu: 2.8

4.Koşu: Handikap-16 yarış ile başlayacak olan ikinci altılıda; idman görünümü dikkat çekici (6) BATIRAY'dan jokeyi N.Avci ile etkili performans sergilemesini bekliyorum. Uzun mesafede kazanarak iyi durumu süren (3)LA BOMBONERA ile her yarışı bir öncekinden başarılı (8) PANORAMİK uygun kilosuyla mutlaka yazılmalıdır. (5) DUTY BEAUTY ayağına çabukluğu ile kısa mesafede güven verirken, (4) PACE devreye girebilir. (1) DICAPRAIO ağır kilo dezavantajına rağmen seri yapısıyla olabilecek diğer isim olup, (7) KAİHO ile (9) ZALDIR dikkate alınmalılar.

5.Koşu: Dikkat çeken son yarışları ile (6) NAGASAKİ jokeyi M.Kaya ile kazanmaya bir adım daha yakın olup, (1) CANPOLAT AĞA son haftalardaki dikkat çeken performansıyla en sıkı rakibidir. Bir sene aradan sonra koşacak olsa da (3) ANNOUNCER sıkı hazırlıklar yaparken, (5) FAST DANCING GIRL ile (2) SÜSLÜ MENEKŞE'yi de yazmanızı tavsiye ederim.

6.Koşu: Üst üste kazandıktan sonra İstanbul sentetik kumunda beşinci olan (5) FLAWLESS POWER ile kum pistte gücünü kanıtlayıp bu grubun üzerindeki (1) HAÇIM yarışın önde gelen isimleridir. Uyum sağladığı jokeyi Gökhan Gökçe ile start alacak olan (7) SPEED HANNER sonlardaki etkili sprintini gerçekleştirebilirse adından söz ettirecektir. Kum pistte iyi koşan ve formu yeterli olan (10) NO HARD'ı da göz ardı etmeyiniz.

7.Koşu: İstanbul çim pistinde kazanıp ardından sentetik pistte ikincilik elde eden (9) SERHAT FIRTINASI'na yakaladığı etkili formu ile ilk şansı veriyor, tek yazılmasını öneriyorum.

8.Koşu: Geri alındıktan sonraki iki yarışında da adından söz ettirerek kazanacak formuna ulaştığını gördüğüm (10) UZUN DALGA ile kendisine göre uygun rakipleri arasında start alacak olan (2) NALDÖKENBEYİ arasında mücadele bekliyorum.

9.Koşu: Maiden koşuda; her geçen gün birinciliğe adım adım yaklaşan (10) GÖL LALEM'i en şanslı isim olarak görüyorum. (1) GELİŞİ GÜZEL 1200 kum pistte 1.24.24 ile ikinci olarak formunu bulduğunu belli ederken, (2) AKBEYAZ AMAZON yarış yaşamına parlak ikincilikle başlamasıyla mutlaka yazılmalıdır. İlk defa start alacak olan (7) DEFNEHATUN bu aralar gelişme gösteren bir isim olmasıyla sürprizde önerimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.3.8.5.4.1.7.9

2.Ayak: 6.1.3.5.2

3.Ayak: 5.1.7.10

4.Ayak: 9

5.Ayak: 10.2

6.Ayak: 10.1.2.7