29 Ağustos Salı günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katılım gösterdiği günün 2.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta 10 safkan start aldı. Start ile birlikte koşunun liderliğini RUSHMORE aldı. FREE ROCK ikinci durumda yarışı takip etti. CHARIOT, son virajı bariyer dibinden üçünçü durumda döndü. Son 400'den sonra ekürisi RUSHMORE dışına çıktı. Son 100’de liderliği alan CHARIOT 1.5 boy fark, 1.15.72’lik derecesi ve binicisi Ser.Yıldız ile fotada canlı girerek kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.50.88 oldu. Mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olan CHARIOT, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. Koşuyu ikinci bitiren RUSHMORE ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde Maiden'dan çıkacak güçte görülüp notlarınızı alınız. Koşuyu fazla zorlanmadan üçünçü bitiren MISS KARAKÖPRÜ edindiği koşu tecrübesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınızı alınız.

 

29 Ağustos Salı günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katılım gösterdiği günün 5.Koşusu olan Hand-14/D yarışta; (5) TORUNCALAS, 4 boy starta kalan safkan, son virajı barıyer dibinden altıncı durumda döndü. Son 400'den sonra biraz binicisi teredütte kalmasına rağmen iki ayrı metrelerde safkanların içinden girmesi ile son 100'de dışındaki DİDİ RUMAJA'dan liderliği alarak 1 boy fark yapıp 1.39.49 ile koşuyu kazanırken, son 800: 0.58.20 oldu. TORUNCALAS, hayatında 3 ke start alıp 2 kez kazandı. Çim 1 kez koştu ve kazanamadı. Kum pistte iki kez koştu kazandı. İlk yarışında yine kazanabilecek güçte görülen TORUN CALAS’ı notlarınıza alınız. MARLIN, son 150 civarında pistte gezinerek zaman kaybetmesine rağmen üçüncü olurken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

 

29 Ağustos Salı günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katılım gösterdiği günün 6.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta 11 safkan start aldı. SON OF COOGER, son 600’den sonra binicisi Vedat Abiş el oynatmadan liderliği alarak uyarıcı kırbaçı ve teşvik etmeden 8.5 boy farkla kazanma başarısı gösterirken, 1.14.16'lık derecesi ile aynı gün diğer Şartlı-1'i kazanan CHARIOT'un 1.15.72’lik derecesinden daha iyi bir derece yaptı. İlk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görüldü.

 

29 Ağustos Salı günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 7.Koşusu olan Hand-16/D yarışta; (8) KELPİE, son 100'de önündeki safkanlardan dolayı beşinci durumda safkanların dışına çıkarak müthiş sprinti ile fotoda SKIPPER'i avlayarak burun farkıyla kazanma başarısı gösteren safkan, ilk yarışında günün sürprizini bir kere daha yapma başarısını bekliyoruz. Notlarınızı yazınız.

 

29 Ağustos Salı günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 2200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 8.Koşusu olan Kv-8 yarışta; TAYLOLO, son vırajı dördüncü durumda dönen safkan, barıyer dibi açık olmasından dolayı trafik sorunu yaşamadan son 400'de liderliği alarak binicisinin teşvikleri ile farkı 3 boya çıkartıp Ayhan Kurşun enseye basarak tek kırbaç ve teşvikleri yapmadan 2.17.02 ile kazandı. İlk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görüldü notlarınızı alınız.

 

29 Ağustos Salı günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda 1500 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katılım gösterdiği günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; son 400’den sonra içte APOLOGIZE binicisi Mah.Turan dışta RÜZGAR CELAL başa baş mücadelesinde son 50 metrede koşunun lıderliğini RÜZGAR CELAL alarak 1.5 farkla kazandı. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

29 Ağustos Salı günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda 1800 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 2.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (3) ELEGIE, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan tempoyu yüksek tuttu. Son 50 metrede birbirlerini sürükleyerek gelen ORQUİDEA BLANCA ve BLACK PRENSES’den etkilenip koşuyu üçünçü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

 

29 Ağustos Salı günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 4.Koşusu olan Şartlı-19 yarışta; (9) MY BERRU, fazla zorlanmadan koşuyu 6'ıncı bitiren safkan ilk yarışında kazanabilecek günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız

 

 

29 Ağustos Salı günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda 1500 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 6.Koşusu olan Kv-7 yarışta; (6) MAVI KILIÇ, beyaz bayrak ayna yaparak son 200 den sonra fazla zorlanmadan 5 boy farkla kazanma başarısı gösteren safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

 

29 Ağustos Salı günü Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 7.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (4) UFUKBABA, son viraj dan sonra barıyer dibine girmesi son 100 de pistti ortalıyarak RUSDAMAT'dan 4 boy gerisinden dışına çıkması yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu ikinci bitirirken farkın boyuna düşmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.