10 Eylül Pazar Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan Şartlı-4 2 Yaşlı İngilizlerin katıldığı 3.Koşuda 8 safkan start alması 1400 metre kum pistte OĞLUM SERHAT rakibi PRİNCESS ALLIANOI'yi yarım boy dışından kolay tempoda takip etmesi son viraj dönüldükten sonra orta kulvarda son 300'de yapmış olduğu güzel sprinti ile el oynatmadan tek kırbaç vurmadan atın üstünde kahve içerek 6.5 boy fark yapıp 1.30.75 derecesiyle 7 gün arayla koşarak kazanırken Adana'daki ilk koşusunda çim pistte dördüncü olup, ilk kum pis yarışında göz dolduran safkan üstüne koyarak gitmesiyle ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü.

10 Éylül Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 4.Koşu Maiden 3.Yaşlı Araplar 1200 metre çim pistte 1.21.88 derecesi ile koşuyu 11'incı koşusunda GOBAK HATUN'a E.Sincan ilk defa binerek 2.bitirirken, ayni gün Maiden kazanan OĞLUM FARUK'un 1.22.21 derecesinden daha iyi derece yapması ve ayrıca fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesiyle ilk maiden yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

10 Eylül Pazar Adana koşusuna ilave 5.Koşuda AFFETMEZ isimli at koşuyu geç tamamlamıştır. Atın Saha Veteriner Hekimlerince  yapılan muayenesinde herhangi bir sağlık sorunu olmadığı, eyerinin kayması nedeniyle binicinin atını kontrol amaçlı yavaşlattığı tespit edilmiştir.

10 Eylül Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 7.koşuda Maiden 3 Yaşlı Araplar 1200 metre çim pistte MY DREAM son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile 2.3.4 mücadelesinde koşuyu dördüncü bitiren safkan 10 metre daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi, üstüne koyarak gidecek olmasıyla ilk maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

10 Eylül Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 9. koşuda 1200 metre çim pistte son 100'de beşinci durumda olan SEMİH BEY safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu baş farkıyla ikinci bitirirken kazanan safkan kadar başarılı koşup ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

10 Eylül Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 10. koşu Şartlı- 4 1300 metre çim pistte son 100 den sonra NEZENGÜL güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken en son Adana kum pistinde 13.olan safkan ikinci koşusunu Adana pistinde E. Çankaya ile ikinci oldu. Son 6 yarışında en iyi derecesi dördüncü olması ilk çim pistte koşacağı yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.