Son yarışına göre çimci ŞANVERDİ tek yazılabilir "İSTANBUL"

1.Ayak: Bu tip rakiplerle mücadele verdiği son yarışlarında bir türlü kazanamasa da koşularını beğendiğim ve idman pistinde güzel dereceli işler sergileyen (7) AĞDAŞLI önemli kilo avantajı ile kazanmaya en yakın isim. Üç ay arası olmasına rağmen bu koşusu için üzel bir hazırlık dönemi geçiren piste yatkın (3) O LA LA ve Bursa'daki son yarışı bir nevi bu koşusunun galobu gibi gelen (6) CÜDA favorimin rakipleri olup önde istediği tempoyu bulması halinde formda safkan (2) HOPADAN yine çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır.

2.Ayak: Çok iyi bir form tutan, Ankara'da bu pist-mesafede kazandığı yarışı ardından Kv-8'deki son ikinciliği de çok etkili olan uyumlu binicisi F.Çetin'le start alan İstanbul çimini de iyi tanıyan (3) BABA BALIKHAN ve Ankara'dan fit durumda getirilen (2) GÜR BEYAZ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine Bursa çiminde bir üst gruplarla mücadele verdiği son başarılı koşularının ardından İstanbul'a formda gelen çimci kısrak (5) KIVILCIMKIZ'ın da katılmasını bekliyorum.

3.Ayak: Bu sezon İstanbul çiminde üç kez kazanma başarısını gösteren, geçen hafta sert bir rakibin ardından ikinci olduğu yarışını beğendiğim (2) ŞANVERDİ'nin start önünde fazla huysuzluk yapmaması halinde bu formuyla kazanmasını bekliyorum. Bankomdur.

4.Ayak: Uzun aradan sonra koşup kazanan, ilk kez dilbağı aksesuarı takıldığı son yarışında ikinci kaldıktan sonra dereceli işlerinde göz dolduran (4) KATSU sevdiği pistte kazanmaya en yakın isimdir. Son koşularına nispeten bu kez dişine göre rakiplerini bulan bu hafta farklı pist görünümüne sahip (5) PEEKABOO'dan bu kez etkili bir koşu bekliyorum. Ankara'da koşup kazandığı yarıştaki güzel formunu muhafaza eden grubun kaliteli isimlerinden (3) TURDEMİRKIR bir diğer şans verdiğim isim.

5.Ayak: Son metrelerinin kıran kırana geçmesini beklediğim 3 Yaşlı Dişi İngiliz Kısraklarının 1300 çim pistteki mücadelesinde; mesafe ayırt etmeyen formda isim (5) SIDNEYS STAR'a ilk şansı tanıyorum. Ankara'daki başarılı yarışları ile formda olduğunu gösteren (1) FINALE DUTY sevdiği pist ve mesafede ikinci şans verdiğim isim. Son iki koşusunu burada ve Bursa'da kazanmayı başaran (3) RAIN MELODY koruduğu formuyla ihmal edilmemeli. Bu aralar formunda gelişmeler kaydeden (4) APPASSIONATA hücumda geç kalmaması halinde rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Sentetik pistteki son yarışını ölçü almadığım bu kez sevdiği çim pistte (2) DEGAJ'a bir çarpı atılmalı. Mesafenin kısa olması lehine ayağına çabuk kısrak (6) TIME OF RUNNER ve idman pisti görünüme sahip (7) PAPER QUEEN'de yazılıp bu ayağı kapatmanızı tavsiye ediyorum.

6.Ayak: Fazla at yazılmasını tavsiye ettiğim koşulardan biri. 2 Yaşlı İngiliz taylarının 1200 sentetik pistteki mücadelesinde sıralamam; uzun zamandır sürdürdüğü idman ve galoplarında pişkin bir tayı görünümü veren (5) MISS PERA başta olmak üzere (11) SULTANS SPIRIT, (3) DUCENS MULIER, (10) SNOW SHOW, (7) NEON NOIR, (9) SKYDIVE, (12) SUMEL KIZI ve (13) SUPERCLUSTER şeklinde olacak.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-3-6-2

2.Ayak: 3-2-5

3.Ayak: 2

4.Ayak: 5-4-3

5.Ayak: 5-1-3-4-2-6-7

6.Ayak: 5-11-3-10-7-9-12-13

Artan formu ve kondisyonu ile BAHELE'nin Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-3-8-1

2.Ayak: 5-2-6-3-10

3.Ayak: 1-3-7-6-2

4.Ayak: 9-2-10-3

5.Ayak: 8-4

6.Ayak: 3