Uygun Grupta ALTIN NİGAR Çok Şanslı "ADANA"

1.Koşu: 2.5.3.7

2.Koşu: 4

3.Koşu: 2.4.5

4.Koşu: 1.2

5.Koşu: Arap taylarının Maiden mücadelesinde; ikinci tamamladığı son yarışına göre (10) ÖZSULTAN ve farklı koşmasını beklediğim (11) RÜZGARKIRAN öncelikli şans tanıdığım isimlerdir. (2) CANIMSUEDA dikkat çeken üçüncülüğü ardından daha iyi duruma gelirken, (4) DENİZKUŞU'nu değerlendirmenizi öneririm. (3) ÇAKIRGÖZLÜM ile (9) MY DREAM ise bu ayağın devreye girebilecek diğer tayları olacaktır.

6.Koşu: Son koşusunu ikinci bitiren (10) CALİBE YAVRUSU ile yakın ara beşinciliği sonrası gelişme gösteren (4) SER ŞÖVALYE bu ayağın öncelikli isimleridir. (1) ALTIN MAHİR tabeladan düşmeyerek formda görünürken, (3) OĞLUM FARUK etkili durumuyla mutlaka yazılmalıdır. (5) CAN ALICI Maiden kazandıktan sonraki formunu korurken, (6) TRAKUS çim pistte gücünü kanıtlamasıyla ses getirebilir. (12) İDİLYILDIZ etkili çim pist performansıyla değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimdir.

7.Koşu: Çim pistteki son yarışlarında adından söz ettirerek mesafe ayırt etmeyen (2) UMUTBEY birinciliğe biraz daha yakındır. Kısa ve uzun mesafelerdeki son koşularında tabelada yer bulan (5) ONOFRE en ciddi rakip gördüğüm isim olup, (4) ZAMBURİ başarılı koştuğu çim pistte bu ayağın ağır basan diğer ismidir.

8.Koşu: İdman görünümü iyi olan ve son yarışında çıkartılan kapalı gözlüm bu koşusunda tekrar takılan (5) HARDMET bir adım önde gördüğüm isimdir. Üst sıralardan düşmeyerek formunun gayet iyi olduğunu gösteren (4) EXPECTANCY bu kez kazanacak güçte olup, süratli yapıya sahip (1) ARDAŞAH kısa mesafede bir nefeste bitirebilir. Sonlardaki sprintine güvendiğim (3) BLACK LION'u da değerlendirmenizi öneririm.

9.Koşu: Etkili sprinti ile gelerek elde ettiği son üçüncülüğünde çıkış içerisinde olduğunu gördüğüm (7) TUMBUL ÇİÇEĞİ ile üst üste kazandığı yarışlarından sonraki fit durumu devam eden (6) PEKALP bu ayakta birlikte yazılmalılar.

10.Koşu: Yarış yaşamına İstanbul çim pistindeki ikinciliği ile başlarken beğendiğim (2) ALTIN NİGAR form ve tecrübesini geliştirmesiyle bu kez kazanmaya çok yakındır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 10.11.2.4.3.9

2.Ayak: 10.4.1.3.5.6.12

3.Ayak: 2.5.4

4.Ayak: 5.4.1.3

5.Ayak: 7.6

6.Ayak: 2

Formda KEVIN LOMAX Risk Edilebilir "KOCAELİ"

1.Koşu: 7.1.4.3

2.Koşu: 8.3.5.4.1

3.Koşu: 10.1.4.7

4.Ayak: 1

5.Koşu: Kocaeli'deki son yarışları gayet başarılı olan (7) NİKOLASMATİ ile Ankara çim pistindeki son üçüncülüğü etkili (11) RIGHT LAW JUSTICE bu ayağın şanslı isimleridir.

6.Koşu: Denk güçte isimlerin mücadelesinde; (8)DEMİRADAM ile (7)DORUĞUNAYAZI kazandıkları yarışları sonrası formlarını koruyan isimler. Uzun mesafede fotoyu önde geçtiği yarışı sonrası etkili formu süren (9) SARNIÇKAYA ile süratli bir stile sahip (3) ARDAHAN mutlaka yazılmasını önereceğim diğer isimlerdir. (5) SARRAFŞAH iyi gidişine son yedincilğinde son verse de bu grupta bence etkili olacaktır. (6) TOPUKLU EFEM idman görünümü dikkat çeken bir isim olup, (2) ÇIĞRÜZGARI ağır kilosu ile üçüncü tamamladığı son yarışına göre yazılmalıdır. Tekrar çıkış yakaladığını son ikinciliğinde gösteren (10) YEŞİLKALE'ye de dikkat ediniz

7.Koşu: Geri alındıktan sonra ilk yarışı olsa da (8) BEYOND REDEMPTION pist ve mesafesindeki bilinen kalitesiyle bir adım önde gördüğüm isimdir. Tabelada yer bulduğeu son koşuları ardından etkili formunu daha da geliştiren (3) KUANPO en ciddi rakip görünürken, etkili yarışları sonrası ciddi hazırlıklar yapan (2) AKINCI ile ayağına çabuk (1) LION EMPIRE bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

8.Koşu: Farklı şehirlerde start aldığı son koşularındaki başarılı ikinciliklerinde kazanmasının yakın olduğunu gösteren (4) KEVIN LOMAX'ı günün en sağlam teki olarak görüyorum.

9.Koşu: İdman görünümü ilgi çekici olan ve formunda aşama gösteren (6) YAKO STORM bu grupta başta değerlendirilmelidir. İlk yarışını dördüncü bitirdikten sonra sürekli daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (9) NIGHT FEVER rakip görünürken, ekürilerden (1) FREE ROCK dördüncü bitirdiği yarışı sonrası gelişme içerisinde olmasıyla ses getirebilir. İki yarışında da tabeladan düşmeyen (7) BAGSHİ bu ayağın olmazsa olmaz diğer ismidir.

10.Koşu: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşan (11)KUYRUKLU YILDIZ'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Formunda gelişmeler olduğunu son dördüncülüğünde gösteren (9) ALGORİTMA güven verirken, Bursa 1900 kum pistinde kazanan (4) BULDOZER ile yine Bursa'da ciddi hazırlanarak formu yeterli olan (8) AĞUSTOS AHMET'i de yazmanızı tavsiye ederim.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.11

2.Ayak: 8.7.9.3.5.6.2.10

3.Ayak. 8.3.2.1

4.Ayak: 4

5.Ayak: 6.9.1.7

6.Ayak: 11.9.4.8