09 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta 7 safkan start aldı. (7) ROSE OF PROTI, rakiplerinden biraz fazla mesafe koşmasına rağmen son 100'de yapmış olduğu güzel sprinti ve 1.26.19’luk derecesi koşuyu üçünçü bitirirken, aynı gün diğer Şartlı-1’i kazanan BOSPHORUS BLUE’nin 1.26.44’lük derecesinden daha iyi bir derece gerçekleştirip fotoya canlı girmesi ile koşacağı ilk yarışında edindiği koşu tecrübesi ile kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız. (3) LORD OF NORTH, son viraj dönülürken binicisinin kontrolü dışında dış kulvara doğru giden safkan, oldukça fazla mesafe koşması ile koşuyu yakın aralarla dördüncü bitirirken 1.26.28’lik derecesi ile aynı gün diğer Şartlı-1’i kazanan BOSPHORUS BLUE’nin 1.26.44’lük derecesinden daha iyi bir derece gerçekleştirip ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.

09 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-19 yarışta 16 safkan start aldı. (4) FOREVER ABBA beyaz bayrak ayna yaparak 6 boy fark ve jokeyi Halil Kaplan ile kazanma başarısını gösteren safkan, 1.28.50’lik derecesi dikkat çekmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız. (6) KAPTAN KEMAL, 4 boy starta kalan safkan, son 200'den sonra safkanların en dışından yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

09 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1800 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Şartlı-2 yarışta; (10) MADAM LUDMİLA, son 100'den sonra kısa aralıklarla iki sefer trafik sorunları yaşayan safkan, % 100 kazanabileceği koşudan binicisi Nevzat Avci ile ikinci ayrılırken, ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

09 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-5/Y2 yarışta; (9) TİRANLI, son metrelerde yakın aralarla 2. 3. ve 4.lük mücadelesinde taraklama fotoya safkanlar girmesi ile burun - burun farkıyla koşuyu dördüncü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

09 Ekim Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (9) HÜKÜMSÜZ, son 50’de barİyere yakın mermi gibi fotoya girerek koşuyu ikinci bitiren safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.