11 Ekim Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Kv-8 TYAYSD İst.Yearlıng Koşusu’nda; yarışın her metresinde RIDE THE LIGHTNING koşuya hakim olup son virajı üçünçü durumda barıyer dibinden döndü. Son 400'de bariyer dibinden binicisi Mehmet Kaya koşunun liderliğini alarak son 200'den sonra teşviklere 50 metrede yaparak bir anda 3 boy yaparak üstüne koyarak gitmesi ile çim-kum-sentetik pist ayrımı yapmayan RIDE THE LIGHTNING, ilk yarışında yine kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 Ekim Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2400 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz taylarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Kv-8 A.Semiral Bilbaşar Koşusu’nda; bekleme yarışı yapan JAWINGER, son virajı üçünçü durumda en kolay tempoda orta kulvardan binicisi Gökhan Kocakaya ile döndü. Son 300'de AGE OF FIRE, hafif yan tampon yapmasına rağmen son 100'de liderliği alarak 2 boyda fark yaparak kazanma başarısı gösterirken, üst üste 3x3 hepsinin kısa Vade koşuyu oldu. Üstüne koyarak gitmesi hayatında 26 kez start alan JAWINGER 10 kez kazanma başarısı gösterirken, 6 kez çim pistte ve 4 kez kazandı. Kum pistte 15 kez koştu ve 6 kez kazandı. Sentetik pistte 5 kez koştu ve kazanamadı. JAWINGER'in kazanmasına katkı yapan bağlantılarını tebrik ederiz. Koşacağı ilk yarışında yine kazanabilecek güçte görüldü.