SUPER NICE Yine Kazanmasını Beklediğim İsim "ANKARA"

1.Koşu: 3.8.5.4.1

2.Koşu: 1.7.5.3.6

3.Koşu: 2.4.1

4.Koşu: 128 gün aradan sonraki uzun mesafeli yarışında dikkat çeken üçüncülük elde eden (6) SHARP GLASS bu kez çok daha iyi koşacak güçtedir. Kilosu ağır olmasına rağmen formda olduğunu son ikinciliğinde belli eden (1) LION MOCCASIN ile adından söz ettirdiği yarışları sonrası idman görünümü iyi (7) AEGEAN TOUCH rakipleridir. Etkili sprintiyle son koşusunu üçüncü bitiren (8) SHE IS THE SHOW mutlaka yazılmasını tavsiye edeceğim bir isim olup, (5) KÖKLÜ XALO grubun en formda isimlerinden olmasıyla iddialıdır. Bu pist ve mesafedeki son yarışını kazanan (4) FALCON OF MUTAFLAR'da yine adından söz ettirecek güçtedir.

5.Koşu: 1400 çim pistteki son yarışını etkili sprinti ile kazanan (4) SUPER NICE formunu devam ettirmesiyle yine en güvendiğim isim olup, tek yazmanızı uygun karşılıyorum.

6.Koşu: İngiliz kısraklarının Gr-1 yarışı zevkli bir mücadeleye sahne olacak. Öncelikle İstanbul 1400 sentetik kumunda kazandıktan sonra tekrar Ankara'ya gelerek iyi hazırlanan (5) GENERAL BRIELLA eküri avantajıyla favorimdir. 2100 kumda Kv-6 kazanarak ardından 2200 kumda Gr-1 yarışta üçüncü olan (4) SILENT WAVE en ciddi rakibi olacaktır. Tabela dışında tamamladığı son koşusu ardından iyi hazırlanan (3) HAYALET KIZ'ın da mutlaka değerlendirilmesini öneririm.

7.Koşu: Çim pistin başarılı isimlerinden (5) FORLORN'u jokeyi G.Kocakaya ile başta değerlendirmenizi öneririm. Adana 1800 çim pistinde kazanan (2) QUEIMADA GRANDE yine rakiplerine üstünlük sağlayacak güçte olup, tabeladan düşmeyen (6) ÇETREFİLLİ'yi mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. Dikkat çeken üçüncülükleriyle çıkış yakaladığını gördüğüm (1) LUMINESCENCE ile gelişme içerisindeki (3) GOLDEN RULER'ı da dikkate alın derim.

8.Koşu: Kum  pistteki son koşusunu üçüncü bitiren (5) BAŞAR çimde çok daha farklı bir isim olmasıyla rakiplerini geride bırakabilir. Tabeladan düşmeyerek pist ayırt etmeyen (2) YENERSULTAN en ciddi rakip gördüğüm isim olup, (3) BENZENCİ biraz sık koşmasına rağmen devam ettirdiği formuyla iddialıdır. Dört gün önce kazanan (4)EZERDÖVER ile formundan biraz uzaklaşsa da mesafeyi seven ve çıkış yakalamaya çalışan (1) ÇAKMAKŞAH sırasıyla yazılmasını önereceğim diğer isimlerdir.

9.Koşu: Yarış yaşamına ikide iki yaparak başlayıp müthiş formunu devam ettiren (12) AKÇAOVA birinciliklerine yenisini ekleyebilir. İyi gidişine son yedinciliğinde son vermesine rağmen kusursuz yarış hazırlıklarıyla ilgi çeken (1) AZİMLİ'yi mutlaka yazmanızı öneririm. Çim pistte gücünü kanıtlayan bir isim olan (4) BAHARBAHİR ile bugüne kadar pist ayırt etmeden iyi sonuçlar alarak en son yarışını ölçü almadığım (3) AKINAY'ı da değerlendirmenizi öneririm.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.1.7.8.5.4

2.Ayak: 4

3.Ayak: 5.4.3

4.Ayak: 5.2.6.1.3

5.Ayak: 5.2.3.4.1

6.Ayak: 12.1.4.3

TUNCER ile BEST FRIEND Günün Tek İsimleri "İZMİR"

1.Koşu: 6.5.3.9.4

2.Koşu: 4.2.6.4

3.Koşu: 4

4.Koşu: Her yarışı bir öncekinden daha iyi olmasıyla (7) KESKİNŞAH'ı ilk şanslı isim olarak tavsiye ediyorum. Kilosunun uygun olmasının verdiği avantajı iyi değerlendirmesi durumunda (12) SILENT RIVER özlediği birinciliğe bu yarışı ile ulaşmaya çalışacak olup, süratli safkan (9)KAYABERT yakaladığı formuyla rakiplerine beyaz bayrak ayna hakim olabilir.

5.Koşu: İlk defa start alacak olan taylarda en hazır durumda gördüğüm isim (1) ABERAMA GOLD olup, son günlerde idman pistinde daha fazla dikkat çekmesiyle (6) OĞLUM MUSTAFA yazılmalıdır. (5) LION TURBO ilgi çeken galoplara sahip bulunup, (10) MODAR TOCCET mutlaka yazılmasını önereceğim isimdir. (9)LOVELY LİSA iç starttan çıkacak olmasıyla güven verirken, (7) YOUR UNDER'in bu aralar gelişme içerisinde olduğunu görüyorum.

6.Koşu: 1400 kum pistteki son Kv-8 koşusunu yarım boy farkla Taçsız Kral'ın gerisinde ikinci bitiren (3) TUNCER'i ideal pist ve mesafesinde günün birinci tek ismi olarak görüyorum.

7.Koşu: Pist ayırt etmeden son yarışlarındaki başarılı performansıyla iyi bir form yakaladığını gösteren (5) MAHİNİRUM'a ilk şansı veriyorum. Her yarışı bir öncekinden daha başarılı olan (3) SELCAN HATUN en ciddi rakip görünürken, üçüncü tamamladığı koşularından sonra sürekli kendisini geliştiren (4) AKŞAM MELTEMİ ile 1300 çim pistte kazandığı yarışı ardından etkili formu süren (7) BEDİNURZADE'yi de yazmanızı öneririm.

8.Koşu: 2000 kum pistteki son yarışını zorlanmadan kazanan (2)BESTFRIEND formunu devam ettirmesiyle yine rakiplerine hakim olabilecek güçte olup, tek yazmanız uygundur.

9.Koşu: Handikap-14 yarış ile sona erecek yarış gününde; form ve hazırlık olarak dikkatimi çeken (5) TAMARİ bir adım öndedir. Kum pistte Maiden kazandıktan sonra çim pistte dördüncülük elde eden (9) ŞAŞKOVA ile 1400 kumda Maiden'dan çıkan (8) BALIMSIN rakip gördüğüm isimlerdir. (2) GÜRKAN BEY daha güçlü rakipleri arasındaki son koşusunu dördüncü bitirerek iyi hazırlanırken, (4) GÖNLÜCAN ses getirecek güçtedir. (6) YAZGICAN aşama içerisinde görünürken, (10) OĞLUM YUNUS devreye girebilir. Bu koşunun sürprizleri ise (7) BAĞLARBAŞI ile (1) BAHADIR olacaktır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.12.9

2.Ayak: 1.6.5.10.9.7

3.Ayak: 3

4.Ayak: 5.3.4.7

5.Ayak: 2

6.Ayak: 5.9.8.2.4.6.10.7.1