Uyum Sağladığı Jokeyi ile Buluşan PITFALL Kazanır "İSTANBUL"

1.Koşu: 6.8.2.1

2.Koşu: 5.8.6.3.4

3.Koşu: 4.1.5.3.2

4.Koşu: Uzun mesafedeki ikinciliğinden sonra daha iyi duruma gelen (5) FEFETUKA uygun kilo avantajına da sahip bulunarak favori önereceğim isimdir. Süper bir form yakalayıp istikrarlı koşan (4) MAKE WAY en son 2000 sentetik kumda kazanmasıyla yine fotoyu önde geçebilecek güçte görünürken, uzun mesafelerde adından söz ettiren (3) ANADOLU RÜYASI mutlaka yazılmalıdır. Bursa 2000 çim pistindeki son koşusunu üçüncü bitirerek formunu üst seviyeye taşıyan (1) BLUE JASMINE güvendiğim diğer isimdir.

5.Koşu: Ağır kilolara alışık bir isim olan (1) YETİM ALİ bu gruptan üstün form ve performansının yanısıra jokeyi G.Kocakaya ile uyum sağlamasından dolayı öncelikli yazılmasını önereceğim isimdir. İzmir 2400 çim pistindeki son koşusunu az farkla ikinci tamamlayan (4) YÜREK STAR en ciddi rakip gördüğüm isim olup, İstanbul'da kazandıktan sonra Bursa'ya giderek 1400 çim pistte yine fotoyu önde geçen (5) FIRAT BABA yine adını birinciliğe yazdıracak güçtedir.

6.Koşu: 1300 ve 1400 sentetik kum pistte jokeyi A.Kurşun ile üst üste kazandıktan sonra ilk kez piste çıktığı jokeyi A.Çelik ile son yarışında yakın ara üçüncü olan (5) PITFALL mükemmel formunu dereceli yarış hazırlıklarıyla korurken tekrar uyum sağladığı jokeyi A.Kurşun ile buluşarak benim sizlere önereceğim tek atımdır.

7.Koşu: Son katıldığı Kv-8 koşusunu 1500 sentetik kum pistte ikinci tamamlarken etkili sprintiyle gelerek dikkatimi çeken (1)JAFAR'ın kazanmasını bekliyorum. 1400 çimde fotoyu önde geçtiği koşusu sonrası sentetik pistte beşinci olan (5) İSFAHAN en ciddi rakip gördüğüm isim olup, gösterdiği iyi performansla son yarışlarında adından söz ettiren (2) KİNG RASİM'i de yazınız.

8.Koşu: Yarış yaşamına başarılı ikincilikle başlayan (6) ÇALHAN bu kez kazanarak Maiden'dan çıkabilir. İlk startında beşinci olduktan sonra gelişme gösteren (5) CEVDETBEY ile grubun tecrübeli taylarından (8) KERPİÇLİ yakın rakipleridir. İlk startında dördüncü olan (3) BULCAHAN form ve kondisyon olarak kendisini geliştirirken, (1) KRAL VE BEN son yarışlarında tabelada yer bularak formunu bulmaya başladığını belli etmesiyle yazılmalıdır. (2) ABDÜLCANBAZ bu koşusuna biraz daha iyi durumda girecek olmasıyla daha sonraki ihtimaldir.

9.Koşu: Satış-1 yarış sürprize açık görünürken; formunu bu grup için yeterli karşıladığım (11) WIN LOVES MAYA ön plandaki önerimdir. (3) VENİCE Ankara'daki yarışlarında zaman zaman etkli koşabilmesi ile güven verirken, üst üste koşacak olsa da (9) ROZERYA mutlaka yazılmalıdır. (7) BRAVE SOLDIER sürekli kendisini geliştirirken, (1) DON CORLEONE 105 gün aradan sonra start alacak olmasına rağmen ıskalanmaması gereken bir isim olup, (5) PLUS ULTRA sürpriz gerçekleştirebilir. (10) SAUDADE hazırlıklarında sürekli ilgi çekerken, (2) WHITE DARKNESS bu koşusu ile çıkış yakalamaya çalışacaktır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.4.3.1

2.Ayak: 1.4.5

3.Ayak: 5

4.Ayak: 1.5.2

5.Ayak: 6.5.8.3.1.2

6.Ayak: 11.3.9.7.1.5.10.2

STARLIT SKY Gerçek Gücünü Bu Yarışında Gösterebilir "BURSA"

1.Koşu: 1.3.2

2.Koşu: 6.4.3.1.2

3.Koşu: 3.2

4.Koşu: 1

5.Koşu: Handikap-17 koşuda; üst üste başarılı yarışlar sergiledikten sonraki yedinciliğinde daha güçlü rakipler ile mücadele eden (4) KARA AKREP'e ilk şansı veriyorum. Ciddi hazırlıkları ile sekizinci tamamladığı koşusu sonrası gelişme gösteren (2) GOD OF LOVE ve İzmir'deki son ikinciliği etkili (6) BIG SADDLER rakipleridir. 62.5 kilo ile start alacak olsa da mesafeyi seven (1) SPEED HANNER güven verirken, (9) OWERTI son üçüncülüğüne göre dikkate alınmalıdır. Jokeyi Mertcan Çelik ile kazanıp ardından apranti ile üçüncü olan (10) İZMİT ASLANI, gününde olduğunda pist ayırt etmeyen (8) MITTELMEER ve kendini bulmaya başlayan (7) MAXBUENO sırasıyla önereceğim diğer isimler.

6.Koşu: Son yarışlarında sergilediği performans ile formda olduğunu gösteren (5) HEDEFİM rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. 1900 kumdaki son Kv-7 koşusunu ikinci bitiren (8) İLELEBET ile istikrarlı koşarak adından söz ettiren (7) CEBEALP mutlaka şans tanınmasını tavsiye edeceğim diğer isimlerdir. (6) İZMİRİN EFESİ İstanbul sentetik kumunda kazanıp ardından çim pistte tabela dışında kalırken bence bu grupta yazılmalıdır. Her geçen gün gelişme içerisinde olduğunu son üçüncülüğünde göstermesi ile (4) RAGNER'e de dikkat çekmek isterim.

7.Koşu: Son iki koşusunda İstanbul sentetik kum ve çim pistinde adından söz ettiren (5) WMURCOTT bu defa rakiplerine göre daha şanslı gördüğüm isimdir. Başarılı ve istikrarlı koştuktan sonra en son İstanbul'da güçlü rakipler arasında mücadele ederek A-3 yarışta tabela dışı kalan (1) MELİNA HANIM sıkı rakibidir. Yakın aralarla beşinci tamamladığı son koşusu ışıkıl olan (4) SCRAPPER GIRL şanslı diğer kısraktır.

8.Koşu: Bursa çim pistinde kazanarak en son İstanbul çiminde üçüncü olarak etkili formunun aynı şekilde devam ettiğini gösteren (4) RÜZGARKANAT kazanabilir. 1400 çim pistteki son Kv-8 koşusunu ikinci tamamlayan (3) RİMERBEY yakaladığı formuyla yakın rakip görünürken, son yarışlarına göre daha müsait grupta start alacak olan (5) YELDA TAY bence bu defa farklı koşacaktır. Grubun formda diğer kısrağı (2) NAZLI ATEŞ pist ayırt etmeden kazandığı yarışlarında dikkat çekmesi ve idman görünümü de beğenilmesiyle yine etkili sonuca ulaşabilir.

9.Koşu: Hayatının ilk koşusunda Kocaeli 1200 kum pistinde 1.15.21 derece ile ikincilik elde eden (4) GÜÇLÜBEY EFENDİSİ'ni artan form ve yarış tecrübesiyle en şanslı isim olarak görüyorum. 800/49.8 23.8 Ç galobunda önemli gelişmeler içerisinde olduğunu belli eden (3) DAYTIME SON ile ilk startında üçünçü olarak sürekli daha iyi duruma ulaşan (7) KARAPINARLI EZGİ rakip gördüğüm diğer taylardır.

10.Koşu: Bugüne kadar start aldığı yarışlarında gücünü tam olarak sahaya yansıtamadığını düşündüğüm (14) STARLIT SKY idman pistindeki hazırlıklarında kendini bulmaya başladığını belli ederken uygun görünen rakipleri arasında benim tek önerimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.2.6.1.9.10.8.7

2.Ayak: 5.8.7.6.4

3.Ayak: 5.1.4

4.Ayak: 4.3.5.2

5.Ayak: 4.3.7

6.Ayak: 14