19 Ekim Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Kv-6 yarışta; (3) GRANDE OPUS, koşuyu forse eden safkan, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde baş farkıyla koşuyu üçünçü bitirirken, ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun günün sürprizini yapabilir, notlarınıza alınız.

19 Ekim Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-16 yarışta 10 safkan start aldı. (3) ANADOLU YILDIZI, son 200'den sonra dört safkanın başa baş mücadelesinde son 100’de AEGEAN TOUCH dama diyip üç safkanın birincilik mücadelesinde taraklama fotoya giren ANADOLU YILDIZI boyun farkı, 2.10.61’lik derecesi ve jokeyi İs. Yıldırım ile bütünleşerek kazanırken, son 800: 0.51.96 oldu. Üstüne koyarak gitmesi ilk yarışında yine günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (9) ARSİYAN, son viraj dönüldükten sonra sprint mesafesini ayarlıyamayarak hücumda çok geç kalan safkan, koşuyu 5'inci bitirirken, fotoya 1., 2., 3. ve 4.olan safkanlardan daha canlı girmesi ile ilk yarışında bu koşusundaki derecesi sıralamasını unutun, çok daha farklı koşacak olup notlarınıza alınız.

19 Ekim Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-14 yarışta 8 safkan start aldı. (3) PATRIOT, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan, son metrelerde içinden kuvvetli gelen SUPER NICE'ye liderliği vererek burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, 1.37.40'lık derecesi bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanabilirdi, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

19 Ekim Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı Dişi İngiliz Kısraklarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Gr-1/D Kapadokya Koşusu’nda; (4) SILENT WAVE bekleme yarışı yaparak ikinci bitiren safkan, fotoya canlı girmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (1) BONNY BOMB, start çıkışında tökezlemesi sonucu binicisi Gökhan Kocakaya atın üstünden düşecek gibi olmasıyla düşmeyerek koşuyu sonuncu bitiren safkanın bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun, ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

19 Ekim Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (2) QUEIMADA GRANDE, sprint mesafesini geç ayarlayan safkan, koşuyu beşinci bitirirken, ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

19 Ekim Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (4) BAHARBAHIR, son 100'de üçünçü durumda olan safkan binicisi Ahmet Çelik atın üstünde değişik bir stil ile 50 metre oturup kalkması kendi stili ile binse % 100 koşuyu kazanırdı, devamlı oturup kalkınca ikinci oldu ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız