DİLAN KIZ'ın Bu Grubu Geçmesini Bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 5.4.7.2.1

2.Koşu: 4.3.6.5

3.Koşu: 6

4.Koşu: 1500 sentetik kum pistteki son koşusunu daha güçlü rakiplerinin yanında ikinci bitiren (7) REAL TROUBEL aynı peformansını göstermesi halinde bence kazanır. 102 gün aradan sonra start alacak olsa da eksiksiz hazırlıklarıyla (2) CHEEKY GIRL, koştuğu yarışlarıyla sürekli gelişen forma sahip (5) MISS PETIT ve yarış gördükten sonra farklı duruma ulaşan (8) RED SUNSET sırasıyla rakip gördüğüm isimler.

5.Koşu: Ankara çim pistindeki son koşuları başarılı (8) SİVASLI GELİN'den yine etkili bir performans bekliyorum. (2) HENNA GIRL Bursa çim pistindeki son yarışını üçüncü bitirerek kusursuz hazırlanması ile rakip görünürken, (4) BLUEMOON ölçü almadığım son koşusu ve ilk yarışını çimde kazanmasıyla güven veriyor. Pist ayırt etmeyen (3) JAVARONOK GOŞA bu tip gruplarda genelde etkili koşmasıyla mutlaka değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Koşu: 2 yaşlı İngilizlerin Gr-1 Çaldıran Koşusu'nda; son yarışını kazanmasına rağmen faul yaptığı gerekçesiyle protesto sonucu ikinci sayılan (5 FESTIVAL FEVER'e bu kez jokeyi A.Çelik ile ilk şansı tanıyorum. Aynı yarışta kulaklık takılıp ikinci olmasına rağmen protesto sonucu kazanmış sayılan (3) ÇALDIRAN yine ciddi rakip olacaktır. Bugüne kadar start aldığı yarışlarında güç ve kalitesini kanıtlayan (12) ZIZKA yine şansını yüksek bulduğum bir isim olup, (2) BLUE SUNSET son dördüncülüğünde geçilmezlik serisine son verip idmanlarındaki formda görünümü ile mutlaka değerlendirilmelidir.

7.Koşu: Çim pistte art arda kazandığı yarışlardan sonra ikinci olarak idmanlarındaki fit görünümü ile (3) İSHAKHAN'ın bu rakipleri arasında öncelikli değerlendirilmesi taraftarıyım. (2) EDGAR adından söz ettirdiği koşuları sonrası formunu sürdürmesi ve son yarışında takılan kapalı gözlük bu koşusunda çıkartılmasıyla daha iyi sonuç elde edebilir. Grubun istikrarlı diğer ismi (4) EL MAESTRO aşırı bekleme yaparak üçüncü yarışından sonra daha iyi duruma gelmesi ve bu defa fazla ge kalmaması durumunda fotoyu önde geçecek güçtedir.

8.Koşu: Maiden koşuda; her geçen gün gelişme içerisinde olduğunu gördüğüm (7) LAKE OF LIFE rakiplerine göre bir adım öndedir. (3) BLUE SHARK start aldığı üç yarışında da adından söz ettirerek gücünü kanıtlarken, (2) AUGMENTED REALITY yarış yaşamına dördüncü olarak başlamasıyla etkili sonuç alabilir. Yarış gören (11) TATLIM KIYMETLİM güçlü kan hattı ile farklı koşacak güçte olup, (8) MACKENZIE mutlaka yazılmalıdır. İlk startı ölçü olmayan (4) DEA FORTUNA ile iki yarışı da ışıklı (10) SUMEL KIZI sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: Son günlerde formuna ulaştığını gördüğüm (2) DİLAN KIZ 1200 sentetik kumdaki son koşusunu Lima gibi bu gruptan üstün rakibinin boyun farkıyla arkasında ikinci tamamlamasıyla  dikkatimi çekerken kazanmasını beklediğim isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.2.5.8

2.Ayak: 8.2.4.3

3.Ayak: 5.3.12.2

4.Ayak: 3.2.4

5.Ayak: 7.3.2.11.8.4.10

6.Ayak: 2

Süper Durumdaki DONATELLA Birinciliklerine Devam Eder "ADANA"

1.Koşu: 2

2.Koşu: 3.9.4.7.6

3.Koşu: 5.1.4

4.Koşu: 6.2

5.Koşu: Dişi İngilizlerin Maiden yarışı ile başlayacak olan ikinci altılıda; çim piste yatkın olan (2) EZHAR ile start aldığı iki yarışında da adından söz ettiren (4) IŞILKIZ ön planda değerlendirilmesini önereceğim isimlerdir. (6) PERELİNA KIZI ikinci tamamladığı yarışından sonra daha iyi duruma gelirken, (9) STELLA GIRL bu grubu geride bırakacak güçte olmasıyla yazılmalıdır. İstanbul'dan geldikten sonraki hazırlıklarında gelişme gösteren (5) PEKERİM'in de bugün birincilikle tanışacak güçte olduğunu söyleyebilirim.

6.Koşu: Kısa mesafeli Handikap-16 yarış sürprize açık olup; son koşusunun kum piste alınmasından dolayı etkisiz kalan (9)TEMPESTAMIA favorimdir.(5)PIPELINE sprinter yapısıyla rakiplerine üstünlük kurmaya çalışacak olup, (4) LION CHILD ağır kilosuyla ikinci tamamladığı son yarışına göre yazılmalıdır. (2) PERİ ANA 1300 çim pistte kazandıktan sonra formunu korurken, (6) SEMİH BEY sonlardaki sprintiyle adından söz ettirebilir. (1) CAMBAZ ağır kilosuna rağmen formda bir isim olup, (8) BABY FACE'den sürpriz gelebilir. Çıkış içerisindeki (7) ONOFRE ile son beşinciliğinde beğendiğim (3) DANCING ADDER sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Güç ve kalitesine ulaşarak son iki yarışını Ankara kum pistinde kazanan (7) DONATELLA'nın bu grupta yine fotoyu önde geçebileceği görüşündeyim.

8.Koşu: Yarış yaşamına ikide iki yaparak başlayan (7) SON OF THE WEST yine çim pistte birinciliklerine yenisini ekleyebilir. 1200 çim pistte 1.11.66 ile kazanıp Maiden'dan çıkarken dikkatimi çeken (1) CANOTAY ardından Şartlı yarışta beşinci kalsa da bence mutlaka yazılmalıdır. Bugüne kadar start aldığı koşularında gücünü kanıtlayan (8) YAVUZ SALİM güven verirken, (2) DOKTOR SAMET bu yarışı ile çıkışa geçmesini beklediğim isimdir. Süratli tay (4) HIŞMAN IN MY HEART çim pistte iki kez kazanıp beş ay aradan sonra Diyarbakır kumunda üçüncü olduktan sonra kendisini geliştirmesiyle yazılmalıdır.

9.Koşu: Dişi İngilizlerin Maiden koşusunda; formunu bu grup için yeterli karşıladığım (2) BENİM GÜZEL KIZIM'dan etkili performans bekliyorum. (10) WOLKA MARIA ilk defa çim piste çıkacak olup iyi durumuyla en ciddi rakip gördüğüm isimdir. İdman görünümü bu hafta daha fazla dikkat çekmesi ile (6) MY SWORD'den sürpriz gelebilir.

10.Koşu: Süratli bir isim olan (9) GAMBİYA'nın Adana'ya formda gelmesiyle bugün çok daha farklı performans sergilemesini bekliyorum. 1400 ve 2000 kum pistteki son yarışlarında adından söz ettirerek iyi durumunu devam ettiren (6) ÖZARIN yakın rakip gördüğüm isim olup, birlikte değerlendirilmelerini tavsiye ediyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.4.6.9.5

2.Ayak: 9.5.4.2.6.1.8.7.3

3.Ayak: 7

4.Ayak: 7.1.8.2.4

5.Ayak. 2.10.6

6.Ayak: 9.6

Emre Temeltaş’tan Takipçilerine Cumartesi Ankara’da 1.104,84 TL’lik Altılı

21 Ekim Cumartesi günü Ankara 75.Yıl Hipodromu’nda (1/4/9/5/5/3) şeklinde sonuçlanıp 1.104,84 TL veren 2.6’lı ganyanı TL sitemizin başarılı ve deneyimli tahmincilerinden Yarış Yorumcusu EMRE TEMELTAŞ kendi sütünlarında doğru tahmin ederek bir kez daha kazanmanın zevkini yaşattı.