BRAVE THE STORM Kazanacak Kadar İyi Durumda "İSTANBUL"

1.Ayak: Bursa 1500 çim pistindeki son yarışını ağır kiloya rağmen kazanan (5) NAİFOĞLUM'u pist ve mesafe avantajı ile yine en şanslı isim olarak görüyor, grubun formda ismi (4) YÜCEKAN'ı seri yapısıyla yakın rakip olarak tavsiye ediyorum. Az farkla uzun mesafedeki son koşusunu ikinci bitiren (6) ALAVARA ağır basan diğer isim olup, (2) LEONİDAS pist ayırt etmemesiyle yazılmalıdır. Süratli safkan (1) AKSU HAN çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olup, (8) GÜRBOĞA, (7) KAYABERT ve (3) ŞİNTAY sürprizde önerilerim.

2.Ayak: İstirahat döneminden sonra start aldığı iki koşusunda pist ayırt etmeden üst sıralarda yer bulan (2)BRAVETHESTORM kazanmaya yakın olup, tek yazabilirsiniz.

3.Ayak: Mesafe ayırt etmeden adından söz ettiren (6) SÜPERMEN'i formda jokeyi G.Kocakaya ile en şanslı isim olup, üst üste kazanarak süper form tutan (2) KÖÇEK yine rakipilerine üstünlük kuracak güçtedir. Son haftalarda istikrarlı koşarak fit durumda gördüğüm (4) YAVUZ REİS güven verirken, (7) KRALÖMER yakın ara tamamladığı son yarışıyla dikkatimi çekmesiyle yazılmalıdır. Uzun mesafelerde iyi koşan (5) BERKALP'in de iyi bir bekleme yaparak adından söz ettirebileceği görüşündeyim.

4.Ayak: 1300 sentetik kum pistteki son koşusunu bu yarıştaki Sultans Spırıt'in yarım boy gerisinde ikinci tamamlarken etkili sprinti ile gelerek dikkatimi çeken (1) TESORO bu kez rövanşı almasını beklediğim isimdir. İkide iki yaparak güç ve kalitesini gözler önüne seren (3)SULTANSSPIRIT kusursuz idman görünümüyle birinciliklerini sürdürebilecek güçtedir,

5.Ayak: Uzun mesafelerde iyi koşan ve son yarışını az farkla ikinci bitiren (2) ANARRES'in uygun kilo avantajını da değerlendirerek fotoyu önde geçebileceği görüşündeyim. Çim pistteki son koşularında iyi bir performans göstererek üst sıralardan düşmeyen (1) SNELLMAN yakın rakip görünürken, aralarında mücadele bekliyorum.

6.Ayak: İlk kez start alacak olan taylarda (6) NO PASARAN uzun galoplarındaki fit görünümü ile yeterli nefese ulaştığını gösterirken, (4) DRAGONS SON her geçen gün gelişme göstermesiyle iddialıdır. Acele edilmeden hazırlanan (2) COMEBACK IS REAL ile iyi koşmasını beklediğim (9)RUNFORHOPE bu ayağın şanslı diğer tayları olup, (12) SOFONISBA ümit veren kan hattıyla değerlendirilmelidir. (3) CROSSOVER dereceli hazırlıklara sahip bulunup, (11) DIAMOND THE WINGS son günlerde aşama gösteren bir isim. Ankara'da hazırlanan (1)ALPTHEHERO ile bu aralar idman pistinde daha farklı görünen (5) HERMEN STAR devreye girebilecek diğer taylar.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.4.6.2.1.8.7.3

2.Ayak: 2

3.Ayak: 6.2.4.7.5

4.Ayak: 1.3

5.Ayak: 2.1

6.Ayak: 6.4.2.9.12.3.11.1.5

Son Yarışına Göre SEZGİNER Tek Yazılabilir "ELAZIĞ"

1.Ayak: 1600 kum pistte kazandığı yarışından sonraki formu devam eden (1) BERKAY FIRTINASI ile bu gruptan üstün olan (2)KILIÇOSMAN arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

2.Ayak: Diyarbakır'daki son ikinciliği başarılı (5)EŞKİYA BEYİ'ni rakiplerine göre bir adım önde görüyorum. (6) HAZARBEY tabeladan düşmeyerek iyi durumda olduğunu belli ederken, jokeyi N.Altın ile (4) DİLŞAD BEY kazanarak Maiden'dan çıkabilir. Jokeyi F.Yardımcı ile bu kez daha iyi sonuç almasını beklediğim (2) BEY BEY ise daha sonraki ihtimaldir.

3.Ayak: Son yarışlarında gösterdiği performans ile (7) MUHAREBE bu kez birinciliğe yakındır. Ankara'daki son koşusunu dördüncü bitiren (6)İZPEŞİNDE ile ekürilerden ağır kilosuna rağmen formda olan (1) HASOĞLUM rakipleridir. (5) TANERHAN ilgi çeken idman görünümü ile bu ayağın olmazsa olmazı olup, (2) BABA NASUHİ'yi mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. (8) HANDSOME MAN son günlerde çıkış içerisinde gördüğüm bir isim olup, (9) SHADOWMAN ile (4)KUMLUBEL dikkate alınması gereken diğer safkanlar.

4.Ayak: Üst üste kazandığı yarışları ile formunu bulduğunu gösteren (5) ARAPDAMAT yine fotoyu önde geçebilir. Önde kuracağı temposu ile (4)ANADOLUGÜCÜ bu kez daha farklı koşabilecek güçte olup, (3) ERTEGİ son ikinciliğine göre mutlaka şans tanınması gereken bir isimdir. 63 kiloya rağmen (1)NEFESİMSİNSEN ile zaman zaman etkili koşabilen (6)NALKIRAN sürprizlerimdir.

5.Ayak: Formunu bulmaya başladığını son yarışını ikinci olarak gösteren (6) SEZGİNER'in kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum, tek yazılabilir.

6.Ayak: 113 gün aradan sonra piste çıkacak olan (12) TOUCH OF SILVER'ın formunda gelişmeler görülüp önde gelen isimdir. (2) AL CELİM 1200 kumda kazandığı yarışından sonraki formunu devam ettirmesiyle güven verirken, (1)ÜNLÜNÜNGÜLÜ biraz ağır sıkletine rağmen jokeyi F.Yardımcı ile mutlaka yazılmalıdır. Son yarışına göre daha müsait rakiplerinin yanında (7) ENDLESS RIVER ses getirebilecek güçteki diğer isimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.2

2.Ayak: 5.6.4.2

3.Ayak: 7.6.1.5.2.8.9.4

4.Ayak: 5.4.3.1.6

5.Ayak: 6

6.Ayak: 12.2.1.7